С какво почиствате лицето си

• 57 703
  • 386
  •   1
Отговори
# 75
  • русе
Розовата вода е много ефикасен продукт. Тази, която ползвам е органичната на Алтея Органикс. По качество няма нищо общо с останалите, които опитах. Няма парабени и пр.                     

# 76
  • в 1001-та нощ
Алена,а как го съхранявате този крем Панавейксал?В хладилник ли?Аз имам малка опаковка от 20гр и на нея пише след първоначалното отваряне срокът на годност е 28дни,а чета тука,че доста ползват разфасовки от 150гр.И нейният срок на годност ли е 28 дни?

в хладилник  Peace - на вратата - да не замръзне (така посъветва лекаря)

a.l.e.n.a
Може ли да напишеш точното наименование на Панавейксал на латиница и фирмата производител?

Благодаря!

продуктът http://www.veyx-bg.com/Pana-Veyxal-Salbe

вносител http://www.veyx-bg.com/contact

kopche - цял живот - не съм ходила по козметички, защото не ми се е налагало - освен за някое масажче за удовлствие или веднъж след море, тъй като от кофти слънцеащитен имах нужда от почистване

също не давам да ме стискат - то няма и какво - слава Богу - дар от природата ми е прекрасна кожа

след раждането се сдобих със сини кръгове и напукани капиляри и се наложи да потърся помощ - така почти случайно - открих човек, на който мога д се доверя за по-специални грижи - не да ми чисти лицето или от сорта

напоследък обаче се зарибих да опитам процедури от типа на кавитация, LPG, дълбокохидратиращи процедури с продукти с наноструктури и така - от време на време се виждам с такива мацки

за почистване - за моята кожа - в състоянието, в което в е в момента - ензимният пилинг е най-подходящото и това практикувам - вече горе-долу я усещам и какви други грижи има, за да ги набавям сама, но в началото нямаше как да не мина през специалните места - да видя това-онова  Peace

# 77
a.l.e.n.a,

благодаря!

# 78
Днес се сдобих с това

надявам се да остана доволна

# 79
  • в 1001-та нощ
пропуснах да отбележа още нещо за въпросния крем  Peace

ако сте обръщали внимание - продуктите, които се ползват след обезкосмяване - за подтискане на растежа на косми - съдържат протеолитични ензими, та - ако някой си вземе крема - може да го ползва и след епилиране - действа и противовъзпалително, и би следвало да подтиска растежа на нови косми  Peace (и тове е консултирано с лекар  Hug )

# 80
Ива&СиЕ, зелената е от серията Себиум за мазна кожа, а синята е хидратираща.

Аз съм най-доволна от тази от серията за чувствителна кожа и я ползвам от доста време вече:

И аз я използвам, но главно за очи, иска ми се нещо за махане на грима от лицето, та ще прочета назад какво сте предложили. Thinking

# 81
  • в 1001-та нощ
за чувствителна кожа - toleriane на la roche posay  Peace

# 82
Момичета как си правите маска с хума?

Вчера си купих и на опаковката пише,че 1с.л се смесва с отвара от лайка,прибавя се 1жълтък и се маже на лицето и шията,така се стои 20-25 мин.Това ли е рецептата?Предполагам,че трябва да се направи на почистена кожа,и колко често правите такава маска?

# 83
  • София
Момичета как си правите маска с хума?

Вчера си купих и на опаковката пише,че 1с.л се смесва с отвара от лайка,прибавя се 1жълтък и се маже на лицето и шията,така се стои 20-25 мин.Това ли е рецептата?Предполагам,че трябва да се направи на почистена кожа,и колко често правите такава маска?
O,aз си я смесвам само с лайка,понякога и с вода а 20-25 минути са прекалено много,ще ти изсуши кожата освен ако не е хипер мазна,няма нужда толкова,дори и 5 минути са достатъчни според мен.

# 84
Здравейте! Видях по-нагоре в темичката, че е писано за продукти на Корес - чух, че имат магазин в София, но не знам къде е, някой би ли помогнал?
А за да не съм съвсем безполезна, последното почистващо средство, в което се влюбих е новата крем-пяна на Ейвън от серията Anew Aqua Youth. Много е подходящ за лятото, не изсушава, и освежава много приятно Simple Smile

# 85
От доста време ползвам това и съм много доволна: http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/our_products/product.aspx?tpco … mp;prdcode=P10214
Идеално премахва грима и предотвратява появяването на пъпки.
След това само си измивам лицето с хладка вода. Единственият недостатък е че "люти" на очите и понякога може да предизвика сълзене.
А против акне ползвам лосион на "Amrita" : http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%BE%D0% … =1024&bih=653

# 86
  • в Кошера
С това от ок. 2 месеца, много съм доволна  Peace

# 87
Ето с това! Препоръчвам ви да не слагате много химии по лицата си, ако можете използвайте алтернативни методи. Домашни маски, домашно приготвен ексфолианти и тн. Hug

# 88
  • София
Здравейте! Видях по-нагоре в темичката, че е писано за продукти на Корес - чух, че имат магазин в София, но не знам къде е, някой би ли помогнал?

В мола на Ситняково

# 89
Ето с това! Препоръчвам ви да не слагате много химии по лицата си, ако можете използвайте алтернативни методи. Домашни маски, домашно приготвен ексфолианти и тн. Hug

Аз веднъж използвах домашния лосион масло от жожоба + розова вода и цялата се изринах.  Outta Joint Хубава идея, но не става за чувствителни очи, поне при мен всичко мазно (масла, двуфазни разтвори) и млека ми дразнят, за очите използвам само мицеларен разтвор или бебешки кърпички.

Общи условия

Активация на акаунт