Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
А според една друга теория човек трябва да избере само един вид лечение - натуропатия, хомеопатия или синтетични лекарства и така да се лекува цял живот. Защото тези три вида лечения са несъвместими и при смесване няма да се получи желаният ефект.  Например ако ще се лекува с натуропатия за гъбичките ще пие пробиотици, ако избере синтетиката - с Микомакс, глобули и др. Натуропатията обхваща  всички билки и натурални добавки. Тя предлага и природни антибиотици , които напълно могат да заместят синтетичният антибиотик.

# 211
  • София
  Съмнително  е ,че  при   тежки  заболявания  и  инфекции  ще  се  излекуваш  само  с  билки  или   хомеопатия  .  Рано  или  късно пак  ще  ти  трябват  лекарства  . Всеки  средноинтелигентен  човек  може да  си разтълкува  следните  понятия  -натуропатия, хомеопатия или синтетични лекарства .  Няма  нужда  от  такива  разяснения  .
  А  относно пробиотиците  ,това  което си копирала  го пише  в  самата листовка  , но  това съвсем не значи  само това е   достатъчно като  лечение  .  Изпуснала си  да  копираш ,че на  всички   пробиотици  пише  ,че  са  хранителна добавка  и служат за  подпомагащо  лечение  , а  не  основно  !   Няма  как   при тежка  бактерална  инфекция  , която води  до   куп  усложнения  да  се  излекуваш  само  с пробиотици  -  ако беше    така  няма нужда нито да се ходи на лекар ,нито да се правят  изследвания  .  Просто си  купете  пробиотици  и  сте  здрави  ....... hahaha

# 212
Аз си мисля, че комбинация от АБ и пробиотик биха свършили чудесна работа. Примерно пиеш АБ-то и веднага след него здраво пренасищане с пробиотици.. Thinking Не знам вече..Интересно ми е английски специалист какво ще каже. Аз до сега при разни джи пи-та съм ходила които дават Флажил и клотромазол  Tired Тук да се добереш до специалист еее дълъг и трънлив път, но мисля че разгадах как да процедирам..

# 213
  • София
  Ами  на мен  вчера  специалист  -гинеколог   Mr. Green  ми  даде  същото  -  Флажил  и Клотримазол. Май  няма  разлика   а ?  newsm78 Joy Joy

# 214
  • София
момичета,

сега се връщам от лекар. Каза, че за момента няма проблем т.е. овулите са си свършили работата. Пусна ми МБ за всеки случай. Да видим др. седмица дали ще излезе прав. Дано  Praynig

# 215
  Ами  на мен  вчера  специалист  -гинеколог   Mr. Green  ми  даде  същото  -  Флажил  и Клотримазол. Май  няма  разлика   а ?  newsm78 Joy Joy

Мен това ми го изписа един дебил- Джи Пи, не гинеколог и колкото и да му обяснявах, че СЪМ ГО ПИЛА ТОВА той ми каза да го пия  Tired Аз настоях и му казах, че съм сигурна, че това няма да ми помогне, да ми даде направление за специалист и той ми каза: Явно стреса ти идва в повече, да имаш бактерии е най-нормалното  на света!!!  Sick Sick Sick Sick

Това става дума за държавен док, който му се свиди направление, та ще се ходи на частно, ориентирах се къде и как, след 9  месеца мъки  Tired

Дано има полза де..

Ох нямам нищо против да си се разхождам с бактерии, стига да не ме боли мамка му!!!

Тук рекламират един гел с лидокаин

http://www.vagisil.com/intense-anti-itch-creme.shtml

мажа с него, минава за кратко, но после пак ад..а и така ми писна да съм омазана с нещо там  Sick

# 216
  • София
  Този  гел  щом е  с  Лидокаин  май   е обезболяващ  ,  а  друга   активна  съставка  има ли  , нещо  антибактериално  ?

# 217
Ми май не, сякаш е само успокояващо, има различни видове, най-силното е с лидокаин, по-слабите са с алое вера, витамин А„ Д, Е.

Има към серията овлажняващ лосион, кърпички и сякви екстри, разгледай сайта..

# 218
  • София
  Мерси   :hug:1 аз  ги  видях  всичките  ,но не  знам  тук дали  ги  има   на свободна продажба  ?

Иначе  първата  година  ,ако  знаеш  що  Лидокаин  -маз  съм се мазала  ,но не ми  помогна хич .

# 219
Ако успоредно или след АБ и др.синтетични се пият пробиотици, билки, нат.добавки много вероятно е добавките и билките да не подействат изобщо. Натуропатите и хомеопатите също са лекари и те пускат изследвания, но лекарствата са им различни...Всеки вече знае, че синтетичните не лекуват. Хомеопатия пробвах и се отказах. Сега се надявам натуропатията да ми помогне...

# 220
Не мисля, че си права за синтетичните - лекуват. Очевидно не по най-трайния начин нашите проблеми, но това не  повод генерално да бъдат отхвърлени. А пробиотиците май най-добре след синтетичните, този път така ще опитам. И спирам беззахарната диета, явно няма резултат. Не стига, че ми е отвратително отдолу, ами и да не мога да се утеша с малко шоколад, да си пийна кафенцето със захар и други приятни неща.

Мнения за Юдаван и Хербастатин? Чайчета са. Ако намеря, ще си взема.

# 221
Не мисля, че си права за синтетичните - лекуват. Очевидно не по най-трайния начин нашите проблеми, но това не  повод генерално да бъдат отхвърлени. А пробиотиците май най-добре след синтетичните, този път така ще опитам. И спирам беззахарната диета, явно няма резултат. Не стига, че ми е отвратително отдолу, ами и да не мога да се утеша с малко шоколад, да си пийна кафенцето със захар и други приятни неща.

Мнения за Юдаван и Хербастатин? Чайчета са. Ако намеря, ще си взема.

Оооооо,това със спиране на сладкото и аз го пробвах.Изобщо не ми помогна,че даже и психиката ми разби.Без сладко се чувстваам като парцал,а подсладителя изобщо не ми се нрави.

# 222
Аз си бях наптавила една диета, специално за гнусните бактерии  Sick и се чувствах добре, но реално не ядях почти нищо. Пълнозърнест хляб, ядки, вода и печени зеленчуци от рода на патладжан, лук, чушка.  Ама това живот ли е?!?!?!

Аз продължавам с пробиотика, много по-добре съм, но и критериите ми се завишават, искам да се махне всичкото неразположение..пия го седмица вече, дано пък скоро всичко се разкара  Praynig Praynig Praynig Praynig Аз реално го почнах малко след 7 дневен прием на АБ и едни антимикробни глобули..

Оххх такава пролет е вън, слънце, искам да му се зарадвам като някога!!! Какво наказание само  Tired

# 223
  • Sofia
Ох, момичета, говорим за различни неща! Половината от вас говорят за бактерии и антибиотици, а темата е за гъбички. Антибиотиците не лекуват гъбички. Не че нещо, ама така не си помагаме Sad

# 224
Ти остави бактериите,то вече нищо почти не се поддава на лечение...

Общи условия

Активация на акаунт