Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 088
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Pisnami, къде изчезна, нямаме новини от теб?

Тук съм, нищо ново, чакам..Т.е утихна малко лудницата долу, но се появява поне 2-3 пъти дневно, което е достатъчно да ме подлуди  Sick  Гледам да не губя надежда, да не намразвам полът си, както и този на мъжете  Mr. Green

Пък колко ми е готино като не ми пари, щипе и побърква....Друг човек съм..играя с детето, усмихам се, отпускам се и в следващият момент пак спек, гърч, гадост, кофти насртоени  Tired А как ме е яд като видя някоя женка с тесни дънки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не е реално как се озлобява човек като нещо не му е наред физически  Confused

Хайде изчезвам   bouquet УСПЕХ

# 451
Ох, пак ме дразни нещо, кой знае каква нова бактерия съм завъдила. А този месец не мога да отида на док, чак след другия цикъл. Пфу, то не че има голямо значение. Пак ще ми предпише АБ+гиналгин  Stop

# 452
  • София
момичета,

възможно ли да е имат дразнене от превръзките  Thinking Дори и ежедневните ме дразнят. Снощи махнат ежедневната и днес съм чувствително по-добре  newsm78

# 453
Никога не съм можела да търпя ежедневна превръзка  Sick

# 454
  • София
ясно  Rolling Eyes

# 455
  • Stuck in a moment
момичета,

възможно ли да е имат дразнене от превръзките  Thinking Дори и ежедневните ме дразнят. Снощи махнат ежедневната и днес съм чувствително по-добре  newsm78
Да, възможно е.  Peace И при мене имало.

Pisnami, когато можеш, напиши моля те каквъв пробиотик за долу ти изписа тамошната доцентка.

# 456
[
Pisnami, когато можеш, напиши моля те каквъв пробиотик за долу ти изписа тамошната доцентка.

Не е точно пробиотик, един гел е, сега ще ти го пусна като линк, не знам дали го има в бг, каза да го слагам САМО след цикъл http://www.yourmedicines.ie/Relactagel

Изобщо аз мисля, че голямо зацикляне става като се мушкат всякакви работи, особено пък експериментално  Confused

Утре ми излизат резултатите, цитонамазката и микробиологията, ще видим какво ще излезне  Praynig

Лек ден без симптоми  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 457
  • София
pisnami -   Успех  за  утре  !  Hug Hug Hug  Стискам  всички  палци  резултатите да са  ОК!  Praynig Praynig Peace 

П. С.  Аз  вчера  ходих  също на лекар  (при Ганчева ) -  не  ме преглежда  само  говорихме  и коментирахме  резултатите от  цитонамазката и  МБ  на  Богословова.......  Направо  ми предлага   да се прави  абразио ,с  оглед на  всичките  проблеми  .  И  това  да станело  другата седмица  ,защото тя  напуска  болницата ???  Много съм  объркана  и съм  в  шок и  ужас  , защото знам  ,че  ще  се подложа на  поредното  мъчение  , което пак  няма  да реши  кардинално проблемите ....... ooooh! Cry Confused  Да не  говорим  ,че  сега  не  мога  да се  заема наведнъж с толкова много  изследвания  (подготовката за  абразио  е като  за  операция  ) ,  а  имам  проблеми  със  стомах и жлъчка  и ми  предстои  да  направя  и гастроскопия  -  кое  да правя  по напред  не  знам?????  smile3511 newsm45   При   положение  ,че  Ганчева  сама  каза ,че  не е спешно  настоява да  го  правя  другата седмица  ,че  напускала  болницата ......  От  други  момичета  разбрах ,че  отивала  в частна  клиника , но тя  за това дума не споменава ? newsm78

# 458
Направих си промивка с тантум роза ,но нищо ..пак имам течение , не успях да се излекувам ми се струва  Sad .. притеснявам се да не е нещо хормонално,на 17 съм,но преди година и половина ме хвана пубертета,напълнях,излязоха ми много пъпки и като цяло всичко ми се промени,както и това че оттогава имам течение,което ту спира,ту почва.Да отида ли да си направя хормонални изследвания,защото имам чувството,че има нещо гнило...Гинеколожката не ми направи микробиологично изследване,което ме навежда до мисълта,че няма как да е сигурна в диагнозата,много се притеснявам..  Cry

# 459
Направих си промивка с тантум роза ,но нищо ..пак имам течение , не успях да се излекувам ми се струва  Sad .. притеснявам се да не е нещо хормонално,на 17 съм,но преди година и половина ме хвана пубертета,напълнях,излязоха ми много пъпки и като цяло всичко ми се промени,както и това че оттогава имам течение,което ту спира,ту почва.Да отида ли да си направя хормонални изследвания,защото имам чувството,че има нещо гнило...Гинеколожката не ми направи микробиологично изследване,което ме навежда до мисълта,че няма как да е сигурна в диагнозата,много се притеснявам..  Cry
Отивай при друг гинеколог, не се чуди и не си прави промивки на своя глава  Peace Как няма да ти пусне микробиология?!?!? Сменяй дока!!!

# 460
Отивай при друг гинеколог, не се чуди и не си прави промивки на своя глава  Peace Как няма да ти пусне микробиология?!?!? Сменяй дока!!!

И аз така мисля да направя,но в поликлиниката има само 2-ма гинеколози  Tired, не знам какво да правя при положение,че за гинеколог взимам направление от личната,сега толкова ме е яд,че дадох пари за лекарства при положение ,че съм почти сигурна,че ще се окаже нещо друго (между другото някой има ли информация дали може да  се получи бяло течение от инфекция на пикочните пътища,или пък заради хормоните,защото както писах по-горе,от както имам течение напълнях с 10 кг. за около 2-3 месеца без никаква промяна в режим на хранене или ежедневни дейности,просто така,кожата почна да ми се омазнява,както и да ми нараства окосмяването,но като го казах на личната тя каза,че щом имам бяло течение съм за гинеколог..и така се стигна до сега) Sad,много некадърни лекари има просто,но не се и учудвам,все пак това е България..
Много ме е страх сега,бях при д-р Русева в 14-та поликлиника,къде да търся друг добър,ако ще и частен да е..  Sad

# 461
Ох, поредният малоумен лекар. Вижда я, че е на 17, едва ли може да си позволи да ходи на частно, направлението, което е взела си има ограничения. Поне да я прегледа адекватно. Не че само за 17-годишните трябва да е адекватно.

# 462
Добре де, какво в течението те притеснява? Изчезнаха ли парченцата? Говорила съм си с приятелки и стигнахме до извода, че винаги нещо си "тече", а гинеколожката ми каза, че след инфекция е нормално да има по-обилно течение, което е по-скоро като изчистване на влагалището. Ако си девствена е доста вероятно да не ти взмат МБ.   

# 463
  • Stuck in a moment
pisnami -   Успех  за  утре  !  Hug Hug Hug  Стискам  всички  палци  резултатите да са  ОК!  Praynig Praynig Peace 

П. С.  Аз  вчера  ходих  също на лекар  (при Ганчева ) -  не  ме преглежда  само  говорихме  и коментирахме  резултатите от  цитонамазката и  МБ  на  Богословова.......  Направо  ми предлага   да се прави  абразио ,с  оглед на  всичките  проблеми  .  И  това  да станело  другата седмица  ,защото тя  напуска  болницата ???  Много съм  объркана  и съм  в  шок и  ужас  , защото знам  ,че  ще  се подложа на  поредното  мъчение  , което пак  няма  да реши  кардинално проблемите ....... ooooh! Cry Confused  Да не  говорим  ,че  сега  не  мога  да се  заема наведнъж с толкова много  изследвания  (подготовката за  абразио  е като  за  операция  ) ,  а  имам  проблеми  със  стомах и жлъчка  и ми  предстои  да  направя  и гастроскопия  -  кое  да правя  по напред  не  знам?????  smile3511 newsm45   При   положение  ,че  Ганчева  сама  каза ,че  не е спешно  настоява да  го  правя  другата седмица  ,че  напускала  болницата ......  От  други  момичета  разбрах ,че  отивала  в частна  клиника , но тя  за това дума не споменава ? newsm78
Gesika,ти ходила ли си при Радослав Попов?Четох сега хубави неща за него(търсейки инфо за абразио), а ти казваш, че си обиколила много доктори.
Мисля, че абразиото е сериозна процедура и освен това пише, че превантивно след извършването трябвало да се пият антибиотици, за да се избегне инфекция...Просто мисля, че може би е добре да се консултираш с още някой.
Pisnami,стискам ти палци!!!! Peace

# 464
  • София
l'etrangere , -  Благодаря  ти  много  за  съчувствието  и  разбирането  !  Hug  bouquet

Вчера  следобяд  говорих  с  Д-р Ганчева  по тел.  и   се  разбрахме  ,че  за сега  отлагаме  абразиото  .  Тя  сама  каза  и  оня ден ,когато  говорихме  ,че  не е спешно  .  На   25 май  имам  час  при нея  за  преглед  и тогава ще  направи  ,  колпоскопия, цитонамазка и  МБ  и ще  се  решава  по нататък  какво ще се прави .  При мен  абразиото  не е  наложително  , но  то е  с най-  точна  диагностична  стойност  ,както  за  вътрешността  на самата матка  , така и за  цервикалния  канал  ( тъй като там  няма  видимост  на  колпоскоп) .  Само на  цитонамазките не може да се разчита  !

Иначе  относно  Д-р  Ганчева  нямам  никакви съмнения  -тя   е  известен  и  доказан  професионелист  ,онкогинеколог . Много  лекари съм  обиколила  за  толкова  години  и  сега  ще се  доверя  на нея  .  Вярвайте  -много  скъпо  "удоволствие" е нон  стоп да  обикаляш  от  лекар на лекар .........

Общи условия

Активация на акаунт