Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
аз от Аугментин и Клацид направих белята  Rolling Eyes

Мхммм,сега се сетих,че в средата на февруари пих и Клацид,поради заболяване  ooooh!

# 256
  • На небето
Инера нямам идея за спиртната основа. На мен ми се вижда страшно да го пробвам. А най-интересното което научих, е че гадовете се адаптират към всякакви медикаменти, и след време всички стават не ефикасни. Като хлебарките са и с киселина да ги залееш, пак ще оцелеят.  smile3511
И аз това установих от хилядите видове лечения, които ми предписваха, в началото има ефект, но към края на лечението, не се влияят от лекарството. Дори и със сребърната вода. Единственото което има ефект, до следващия път разбира се е Нистатина. На листовката на кремчето пише, да не се прилага вътрешно, но аз го правя. Но пак бързо изчезват, но до следващия път. Всичко е с краткотраен ефект.  Sad

# 257
Вие алкохол пиете ли? Щото аз изобщо не близвам...Спирта не унищожава ли бактериите и паразитите или пак само временно ги унищожава? newsm78

# 258
  • София
   Никакъв  алкохол не пия , и никога не  съм пила  , нито пък  пуша  .........   поне  два пъти на ден се  мия  и пак  съм на това  дередже ....... ooooh!

# 259
  • На небето
   Никакъв  алкохол не пия , и никога не  съм пила  , нито пък  пуша  .........   поне  два пъти на ден се  мия  и пак  съм на това  дередже ....... ooooh!

И аз съм така, не пия, не пуша, старая се да се храня се здравословно. Дори кафе не пия (много ми е гадно). Използвам интимен гел, който е специално против гъбички, ама полза няма. Ама алкохол вагинално, малко ме плаши. Там ми се вижда много деликатно.
А какви промивки, можем да правим? Някакви идея? Аз знам за вода с хлебна сода. И за сребърна вода. Друго не знам. Може би и Тетра става? newsm78

# 260
  • София
аз от Аугментин и Клацид направих белята  Rolling Eyes

Мхммм,сега се сетих,че в средата на февруари пих и Клацид,поради заболяване  ooooh!

аз и двата ги пих за кратко време един след друг януари заради грипа  Rolling Eyes Според мен просто не забравяй пробиотика и няма да стане както при мен  Peace

# 261
Като пиете противогъбични препарати имате ли проблеми със стомаха и червата!? Rolling Eyes

# 262
Като пиете противогъбични препарати имате ли проблеми със стомаха и червата!? Rolling Eyes
На мен пробиотиците ми помогнаха за стомаха и червата, но аз вече ги пия от време на време, когато се сетя, не всеки ден. Вижте какво пише тук:
http://www.howtoeat.info/index.php?option=com_content&task=v … 080&Itemid=71

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 12:27 от Инера

# 263
Точно и при мен е така с АБ. Първите 3-4 дни симптомите изчезват, аз се обнадеждавам и към 5-6 ден отново се започва  Sick Sick Sick

Леле мацки, губя надежда, въпреки подобрението от пробиотика, подобрението не ме грее, искам ДА СЕ ОСВОБОДЯ от тази гадост  Close Close Close Close Close

Искам и друго дете да имам, а с тези бактерии  Confused Confused Confused Confused Четох и тема в която от бактериална инфекция момичета са загубили бебетата  Cry Преждевременно раждане, увреждане на бебето  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 264
  • Fort Worth, TX
Здравейте!Аз също се боря с гадните гъби.След uжасни болки в корема, придружени със зверско разстройство и за капак слуз и кръв се установи, че имам Candida ,sp.Предписаха ми Кандизол и проБиотик, който е доста скъп, но ЛЛ ми го препоръча.Лекувам се от няколко дни и в момента се чувствам добре.Разбира се избягвам някои храни по препоръка на ЛЛ.Виждам че повечето от вас се  борят с влагалищни гъби.Желая на всички успех и много здраве.  bouquet

# 265
  • София
Здравейте!Аз също се боря с гадните гъби.След uжасни болки в корема, придружени със зверско разстройство и за капак слуз и кръв се установи, че имам Candida ,sp.Предписаха ми Кандизол и проБиотик, който е доста скъп, но ЛЛ ми го препоръча.Лекувам се от няколко дни и в момента се чувствам добре.Разбира се избягвам някои храни по препоръка на ЛЛ.Виждам че повечето от вас се  борят с влагалищни гъби.Желая на всички успех и много здраве.  bouquet

как му е името на пробиотика?

# 266
  • Fort Worth, TX
На кутията не пише нищо.Пише пробиотик12.Капсулите са 30 на брой , а цената е 86 лв.За първи път ми се налага да пия и нямам идея кое е доброи как са цените.Пише че е немски.

# 267
  • София
На кутията не пише нищо.Пише пробиотик12.Капсулите са 30 на брой , а цената е 86 лв.За първи път ми се налага да пия и нямам идея кое е доброи как са цените.Пише че е немски.

след като са ти изписани, значи са добри  Peace На коя фирма са, че ме заинтригува?

# 268
# 269
  • Fort Worth, TX
Да, точно това е.

Общи условия

Активация на акаунт