Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 062
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Момичета стискайте ми палци днес  Praynig
С теб сме,мила  Praynig Praynig Praynig

П.П  Лелееееее,к'ва яка депресия ме е грабнала  ooooh! Дали е от АБ  newsm78.Отгоре на всичко се и разболях,сополи,кашлица,отпадналост.Хоп-и цикъла додИ(и сега не мога да слагам гинофлора против гъбите от АБ)  Mr. Green Яко в гьола съм  ooooh!.Пък който ме знае пия АБ.Офффф,умиране има,отърване няма Tired Tired Tired

пий вит Б комплекс - изписват го за гъбите, на мен не мие помагал да не ги развия де, когато съм била на АБ, но на теб може и да...

# 286
Момичета стискайте ми палци днес  Praynig
С теб сме,мила  Praynig Praynig Praynig

П.П  Лелееееее,к'ва яка депресия ме е грабнала  ooooh! Дали е от АБ  newsm78.Отгоре на всичко се и разболях,сополи,кашлица,отпадналост.Хоп-и цикъла додИ(и сега не мога да слагам гинофлора против гъбите от АБ)  Mr. Green Яко в гьола съм  ooooh!.Пък който ме знае пия АБ.Офффф,умиране има,отърване няма Tired Tired Tired

пий вит Б комплекс - изписват го за гъбите, на мен не мие помагал да не ги развия де, когато съм била на АБ, но на теб може и да...

Снощи си купих и го започнах вече.Мерси  Hug Hug Hug

pisnami,има ли новини или чакаме все още  Praynig

# 287

Понеже ми е доста объркано в главата...четох,четох...ама не разбрах статията ЗА или ПРОТИВ пробиотиците е  newsm78

И аз така, едни се прикрепяли, други не към стената на червата...сега ще излезе, че и пробиотиците са вредни.... Shocked А пък като ги няма пък съвсем зле....

# 288

Понеже ми е доста объркано в главата...четох,четох...ама не разбрах статията ЗА или ПРОТИВ пробиотиците е  newsm78

И аз така, едни се прикрепяли, други не към стената на червата...сега ще излезе, че и пробиотиците са вредни.... Shocked А пък като ги няма пък съвсем зле....

Хмм,незнам,ама аз ще продължавам  да си ги пия    Crossing Arms
Днес ми е 4 ден АБ,засега проблеми долу нямам,само дето ми дойде и не мога да поставям Гинофлор-а,но се моля този път да ме подминат,ако не пак ще си правя промивки с цитросепт(само той ми помогна преди 2 месеца)

# 289
Мерси за стисканите палци  Hug Определено имаше ефект  Hug Hug Hug Hug Бях при частен личен лекар, поизръсих се, но ми даде направление за много добра, най-добрата частна гинекологична болница, час при професрока някаква супер добра, която се занимава с такива проблеми. Каза ми, че нещата са си доста сериозни и водят до много неприятни последици-стерилитет  Confused Confused , може да е предизвикано от раково заболяване и т.н...Абе попаднах на човек този път..

Чакам да ми се обадят от болницата да се разберем кога ми е часът, може би до края на другата седмица ще се случи, пак ще имам нужда от палци  Hug Hug Hug Hug

# 290
  • София
Каза ми, че нещата са си доста сериозни и водят до много неприятни последици-стерилитет  Confused Confused , може да е предизвикано от раково заболяване и т.н..

Дано     да  попаднеш  на  кадърен  специалист  ! Peace Hug   Това  с  раковото  заболяване не  го  схванах -  в  какъв смисъл  -да  имаш  гинекологично  раково заболяване или  какво  ? Shocked newsm78  Това  ми се  струва  доста  неадекватно  изказване  и  не етично  от  лекар  казано  ?  Още  повече  ,без  никакви  изследвания  като база  ....... Ами  последствията  ,които  нанасят  подобни приказки  върху  психиката  на пациента  ? ooooh!

# 291
Не не беше грубо изказването, беше по повод, че от 2 години не съм си правила цитонамазка...

# 292
  • София
и въпреки всичко ми звучи доста непрофесионално, ако пациентът е с по-лабилна психика....не ми се мисли  Rolling Eyes

Дано при теб всичко да се оправи без усложнения  Praynig

# 293
Той все пак е общопрактикуващ док, но евала му, че ме изслуша и коментирахме възможности, а не да ми каже да мажа с Канестен и да слагам клотримазолови песарии  Tired

Надявам се специалистката при която ме праща да даде някакво лечение, което да е ефективно, а не АБ..Ще споделя с вас, дано пък намерим изход  Praynig Praynig Praynig Професор гинеколог е, занимава се САМО с подобни състояния, което е доста обещаващо..

# 294
  • София
Той все пак е общопрактикуващ док, но евала му, че ме изслуша и коментирахме възможности, а не да ми каже да мажа с Канестен и да слагам клотримазолови песарии  Tired

Надявам се специалистката при която ме праща да даде някакво лечение, което да е ефективно, а не АБ..Ще споделя с вас, дано пък намерим изход  Praynig Praynig Praynig Професор гинеколог е, занимава се САМО с подобни състояния, което е доста обещаващо..

и ние се надяваме за теб   Praynig

# 295
  • София
Не не беше грубо изказването, беше по повод, че от 2 години не съм си правила цитонамазка...

Това  ,че не си правила две  години  цитонамазка  по никакъв начин  не  може да  предполага , че  може  да  имаш  раково заболяване  !

Цитат
и въпреки всичко ми звучи доста непрофесионално, ако пациентът е с по-лабилна психика....не ми се мисли  Rolling Eyes

Точно това  имах  предвид  и  аз !!!  Peace Peace

(Иначе да  знаеш  за  6 г.  що професори  и доценти обиколих..........)

# 296
Ох, мацки, дайте по-позитивно, че иначе верно рак ще хванем, поне за себе си говоря  Sad Ужасно се измъчвам и рева всеки ден почти  Confused Сама си гледам детето, в чужда страна, мъжа ми денонощно на работа....да не ви обяснявам на мен какво ми е, знаете отлично какво е усещането  Sad Sad Sad Sad

Gesika с тебе какво става, започна ли Флажила? Как е положението?

# 297
На някоя от вас изписван ли е пробиотик от гинеколог или вие сами сте си решили да го пиете?
На мен никога не ми е изписван пробиотик от лекар, а когато децата ми са пили АБ също не е изписван пробиотик.

# 298
  • София
   Мила  , напълно те разбирам  ,аз  сама  гледам  две деца  -  момчета  на  10  и  6 г.  Детето  малкото  след  2  седмици  навършва  6  г.  , а  аз  съм  с тези проблеми  от  неговото секцио .   ooooh!  Точно това  гледам  да те  успокоя  да  не се  поддаваш  на подобни  " небрежни"  приказки.  Много  са  ме  плашили  некомпетентни  изказвания  през  годините  и  вече  гледам  по  друг начин  на  нещата  . Вярвай  ,че  щом  след  6 г.   все пак  съм  по  -  добре  от началото  ,значи не  е толкова  страшно  положението  и не  мисли  за  рак  , както  правех  аз  ! Naughty

Флажила  -  20 табл.  ги  изпих до  вчера сутринта  ,  остават ми  още   4  глобули  и след  тях  Клотримазола  -  но това  са повече  от  банални лекарства  , който  ги   употребявам за  101  -ви  път  така ,че  не се надявам  на  "чудеса "  от тях .  Иначе  имам  много  да разказвам  относно съмненията ми  в резултатите  ,но сега  хич не ми се пише  за  това  .  Всичко е  меко  казано  "отвратително  " в  поведението на  Богословова и  изобщо не може да се  вярва  на тези резултати  - не се  връзват  никак  .  Но  друг път ще  разкажа ,че  от  три  дни много   съм "яхнала  метлата  " ...... #Cussing out  Аман  от  "специалисти"! Naughty Crossing Arms

Пила съм  следните  пробиотици -  Лактофлор  , Лакторея.   Вагинални  -  Вагизан , Флоражин, Лактажин , Гинофлор .

# 299
Джесика, значи според теб пробиотиците не са ти помогнали. А усещаш ли болки в корема, кръста или по други части на тялото от време на време?

Общи условия

Активация на акаунт