Пациентки на клиника “Щерев” – обмен на информация - 2

• 51 850
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, и аз съм при д-р Тимева от няколко месеца. Засега правим основните изследвания, така че не мога да дам обективно мнение дали е добра или не, но е много мила и обяснява подробно за всичко, което я попиташ. Много често с нея влиза и д-р Арабаджи. Надявам се, че тя е моят лекар!

# 76
Някой знае ли дали амбулаторната карта, в която се вписват болничните трябва да има печат и/или подпис на личния лекар? Не съм ползвала болничен до сега и нямам такава, затова се чудя дали е достатъчно да си купя и да попълня моите данни или трябва да отделя време и за посещение при ЛЛ.
Извинявам се, че въпросът ми не е точно по темата Blush

# 77
Арлина не не е достатъчно  Grinning ЛАК се издава от личният лекар, купуваш и отиваш при него да ти го заведе.
По въпроса за доктор Тимева  Heart Eyes това е моята любима докторка  Hug и наистина са малко думите с които мога да изразя емоциите и чувствата към нея  Hug

# 78
  • София
Арлина, не може без печат, камо ли - без амбулаторна карта /едно време му викаха "картон"/ Купи си и тичай при джи-пи-то - не отнема много време...

# 79
Благодаря за отговорите  bouquet Предположих, че няма да стане без ЛЛ.
За мен си е много време, защото и без това много отсъствам от работа, но нямам избор.

# 80
  • гр. София
Хайде и аз в новата тема.
Пожелавам успех на всички и скоро да се похвалите с добри новини  Hug

koala1303, би ли ми казала, моля те, колко ти излезе инсеминацията като сума? Че и ние сме за инсеминация като гледам....
Благодаря ти предварително!

# 81
  • СОФИЯ
Аз съм при Коноволова, но се наложи приди месец да мина на преглед при Тимева, че моята доки отсъстваше и наистина останах с добри впечатления от нея. Много мила и елегантна жена.
Зимна роза цената на самата процедура е 450,00лв в клиниката на Щерев, ти в коя клиника си ?? Но ако ти предстоят изследвания, те се заплащат. Аз вчера правих инсеминация Praynig Praynig
Успех момичета newsm10

# 82
Коала, надничам от време на време  да видя какво се случва с теб . 

# 83
  • гр. София
mierin
в "Щерев съм". При д-р Ганева. Интересуваше ме общо колко излиза накрая  процедурата+изследванията, за да си направя груба сметка.
От сърце ти желая инсеминацията ти да е успешна  Praynig Praynig Praynig

# 84
  • Пловдив
Момичета за инсеминация дава ли се болничен?

# 85
  • София
Не

# 86
  • СОФИЯ
Много ти благодаря Розичка дано  Praynig Praynig Praynig на това се надявам, че вече 3 години опити, 1,5 по лекари и вече не знам къде се намирам newsm78

# 87
  • гр. София
Миличка, така добре те разбирам. И нашата е една одисея....
Стискам ти палци!!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 88
Здравейте момичета,
Реших и аз да се включа в тази тема - надявам се да ме приемете Grinning Hug
От януари посещаваме клиника Щерев.
До момента се ме направили следното:
- Първичен преглед - ок
- Микробиология - ок
-ПКК + Хормони - ок
- Хидротубация - ок
- Спермограма - доста лоша и плашеща, но имахме дълго въздържание и смърт в семейството. Ще я повторим на 14.03
-Микробиология (мъж) - ок
- На 07.03 - УЗ установена овулация - от 08.03.11 - 2*2 утрогестон!!!

Това сме ние! Имам големи надежди за този месец, дано да имаме късмет!
Ние посещаваме д-р Андреева

# 89
  • София
Krasuna, добре дошла  Hug И аз съм при д-р Андреева... УСПЕХ !

Общи условия

Активация на акаунт