Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са празниците Баба Марта и 3-ти март?
Какви са симптомите на грипна епидемия и как да се предпазим?
Как да се подготвим за посещение при алерголог?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са празниците Баба Марта и 3-ти март?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и как да се предпазим?
Симптомите на грипна епидемия включват висока температура, мускулни болки, умора, кашлица и главоболие. За предпазване е важно да се избягват места с голямо струпване на хора, редовно да се мият ръцете и да се прилагат мерки за укрепване на имунната система, като консумация на здравословна храна и витамини.
-
Как да се подготвим за посещение при алерголог?
При подготовка за посещение при алерголог е важно да вземете със себе си медицинска документация, като резултати от предишни изследвания, списък с приеманите лекарства и дневник на пристъпите, ако е поискан от лекаря. Също така бъдете готови да разкажете за симптомите и проблемите, които сте забелязали.
-
Как да се подготвим за посещение при пулмолог?
-
Какви са симптомите на астма и как да се грижим за деца с астма?

като е тежък спазъма човек си изкарва акъла, посления път точно преди да влезем в болницата Калоян беше точно както казваш, като акордеон и първата нощ в болницата беше много зле и докторката ме наплаши, абе ужас
Дано урбазона ви подейства и скоро да пишеш с добри новини
то уж все ги гледаме децата с четири очи, ама понякога стават и такива неща
каката миналата година се спъна и падна точно пред очите ми, вървеше пред мен и си разби главата в едни бетонни стълби 
Оставих каката да гледа малкия сега, да мога да пиша, ама след малко ще трябва да им давам да ядат 
Фликсотида върши добра работа, но наистина не чудеса
. От миналия петък Коко е с хрема, като до вторник удържахме (което досега не се е случвало, почне ли хрема максимум на другия ден свири
Сутринта в 8 още една инхалация и веднага след нея Флисотида и в 11 като отидохме да го преслуша доки гърдите му бяха чистички , аз и казах какво е било и сега правим инхалации през 6 часа, свирка много леко само през нощта