Идеи за 8.03.

• 5 868
  • 106
  •   1
Отговори
# 15
 Joyох, още цвиля от смях!
Как Сийка, както винаги  Peace
И всъщност тази седмица петък е в сряда! Wink

# 16
Шанел, не четеш.
Това е ТЯ, която иска да направи подарък на мъж си, щото той щял да я води в Арбанаси и да и подари годежен пръстен  Naughty

# 17
Ама и ти не четеш!  Laughing
Тя ще го води в Арбанаси, за да ѝ подари годежен пръстен. Все пак, не може да ѝ го подари в кварталното кафене, нали? Нито пък се ходи в Арбанаси без годежен пръстен!  Naughty
Ако вземе, та му откаже пръстена, наистина ще изненада не само него, но и целия форум.  Mr. Green

# 18
Неее! Тя щяла да го води в Арбанаси, той щял да й подари годежен пръстен и затова иска и тя сега да му подари нещо, че и той да я заведе някъде /другаде/.
Ми, подари му и ти годежен пръстен! Кво толкова. Щом ще го черпиш за осми март, що да не го помолиш да ти пристане? Хем и ще го изненадаш.
Само не слагай пръстена в крема брюле, защото много кофти трошат зъби тия диаманти. А както знаем, малките камъчета преобръщат колата.

# 19
Вече съжелявам,че се обърнах към вас,исках просто ако някой има идеи да ми ги сподели и да ме олесни!Нещата не ги разбирам като вас определено....Значи нормално е,че имаме празник и мажете трябва да ни подарят подараци,но това е наш празник и трябра да ги заведем някаде,да ги почерпим или просто да им направим хубава вечеря и да си бъдем вкъщи!НО,има едно но....разбрах съвсем слчайно,че ми е порачал пръстен и затова реших,че този ден ще е още по голям празник и днес сутринта направих резервация за хотела!!!Исках просто нещо интересно и ново,но уви.......само философи!!! Weary от къде толкова негативна енергия имате,незнам!

# 20
Шанел, не четеш.
Това е ТЯ, която иска да направи подарък на мъж си, щото той щял да я води в Арбанаси и да и подари годежен пръстен  Naughty
Чета,чета...но просто така си ги представям-мис сиксти с панталон,а госпожицата в арбанаси по престилка и очакваща.
пп Ние в Арбанаси веднъж така си прекарахме,че може би никога вече няма да отидем до там.Бих споделила,но не беше на 8.3.

# 21
  • Варна
Ох, незнам какви идеи да ти дам .Навремето, моя като ми подари пръстен го заведох у нас да ма иска от тати Mr. Green

# 22
# 23
Ох, незнам какви идеи да ти дам .Навремето, моя като ми подари пръстен го заведох у нас да ма иска от тати Mr. Green
Може да заведе и баща си в Арбанаси, що. Сядат с милото в кръчмата на романтична вечеря, той вади пръстена, държи я за ръката, гледа я в очите и изведнъж откъм кухнята изскача баща й - изненадааааа!

# 24
Ееее,Дона,ти си страшна!Благодаря ти за гениалната идея!!!

# 25
Всеки ден се чудя дали съм нормална, ама явно не съм...

Темата е явно мис уотевър да се похвали, че ще й подарят диаманД.

# 26
Ееее,Дона,ти си страшна!
Тайно организираш близки роднини и правите нещо като годеж-изненада.Е,сега кой е по-страшен?

# 27
Ееее,Дона,ти си страшна!
Тайно организираш близки роднини и правите нещо като годеж-изненада.Е,сега кой е по-страшен?
Надцаквам те с близки, роднини и цигански отркестър!

# 28
Оле Боже,ебаси злобните жени сте вие!Искала съм да се хваля,какви диаманти,какви чудеса.....потресена съм от отношението ви!

# 29
Мацко, що се впрягаш толкова?  Mr. Green
Прочети темата от самото начало и ще видиш, че действително е много забавна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт