Февруарки09

• 42 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте от още една дебелана Mr. Green . Само дето ме е обзело едно ненормално спокойствие.

Вчера записахме дребния на ясла и от май ще е ученик.

За Япония мисля, като m@m@. Много е лошо, но не е странно.

Карбо, дано не е нещо сериозно  Praynig

Диде, бързо оздравяване на децата!

# 376
Диде,как сте?Оправяте ли се вече?

# 377
Привет, и на мен ми липсвате Hug

Виде, Мрм, Миме, въобще не си го слагайте това с килограмите - нали сте родили две деца скоро, като мине малко време и всичко ще си дойде на мястото  Hug

На мен ми остават две седмици до почването на работа и вече ми е спечено - Ралица усеща какво ще стане ( аз всеки ден й напомням,че баба й ще я гледа през деня) и съвсем не ме изпуска от поглед. Вече даже тръгва с рев при баба си. Най-ми е чудно как ще се оправям като и аз съм поела всичко вкъщи от пазаруване до изхвърляне на боклук newsm78

# 378
Оффф, от няколко дена се въздържам да не пиша, ама днес очаквам да ми изпратят по сигнал или ония с белите манти - да ме вържат в усмирителна риза или от закрила на детето....

1. от четири дена една кукумявка ми кукумявка на прозореца по цяла нощ, миналата вечер щях да я цапардосвам с метлата, ама нещо ме хвана шубето. Снощи говорих с майка ми и тя каза да не си го и помислям, че много проклинали. Каза да сложа нещо на прозореца да я стряска...... и аз с многото си мозък наобесих един куп плюшени играчки, като си мислих, че още по тъмно ще ги махна за да не ги видят комшиите.... да, ама НЕ - събуди ме една приятелка в 7.30 да ме пита кво ставало в нас  ooooh!
иначе тази нощ не се е появявала.

2. от вторник взех да вдигам температура 38-39, вчера стигнах 40, за болките - нямаше нещо дето да не ме боли, включвам и клепачите....  
След цялата хамалогия по доктори и изследвания резултата е свински грип, искаха да ме вкарат в болница, ама като разбраха, че през живота си не съм пила антибиотик, решиха да пробват се реленца и до два дена, ако не се оправа тогава в болница. Днес температурата ми 38 и болките по цялото тяло намаляха.

3. заради тая кукумявка съм станала параноичка... постоянно очаквам нещо лошо да ми съобщят и то свързано с Андрея, днес ми звъни непознат номер: - Ало майката на Александър ли е? за малко да да кажа не. Алекс бил с разтройство и болки в корема - класната звъни да види дали наистина съм си в къщи.

4. мъжа ми утре ще пътува на далече... сърцето ми се е свило  Tired
пиша ви всичко това не за да ви натоваря, а защото всеки път като се оплача на вас и до няколко часа нещата тръгват в положителна посока. Преди няколко дни писах за Анди, че яде само мляко, ябълки и мандарини - от тогава ми изяде ушите, яде всичко наред.

Всички болни да се оправят бързо  Praynig а депресираните да се стягат  Naughty за тези дето са се изпокарали с половинките - недейте така! Аз от това нещо много се пазя и правя всичко възможно да не се случва, ама въпреки всичко в събота се счепкахме и от вторник започнаха гадориите.....
аде стига от мене, че пак стана много объркано  Hug

# 379
  • София
Миме, за среща съм ЗА, само да е до 24, че на 25ти заминаваме

Ири, от къде черпиш своето спокойствие? Аз съм кълбо от нерви-непрекъснато нещо някъде ме сърби /къпя се относително често  Whistling/ Отново спорим за възпитанието на малката, въпреки че някак си успях да го накарам Илия да започне да чете "Изкуството да бъдеш родител"
Белослава като ме види и само "Ма'ш от тука" ми вика /вкъщи такъв израз не използваме/
Маринче, а аз може ли да си ги слагам килограмите? Wink Каквото и да правя, кантарът не мърда...
А за работата не се притеснявай... Ще свикнете всички бързо  Hug
И по тоя повод имаме таз-сутрешен бисер, свързан с непоносимостта на детето ми към мен:
"Тати отива на работа"
"Тати не 'абота. Мами 'абота"  Rolling Eyes

М@м@, с какво ги храниш тез деца Simple Smile Браво! Големи мъже да пораснат  Heart Eyes

Бетунга, оплаквай се тогава по-често! Аз като ви се похваля нещо и на другия ден тръгва надолу  Tired

# 380
Бетунга, недей да се вкарваш в някакви филми заради кукумявката, това са бабини глупости и бързо оздравяване Hug
Наде, аз не мога да го накарам да чете книги за възпитание, а точно "Изкуството да бъдеш родител" съм я прочела и съм му подчертала с флумастер къде да чете и пак не ooooh! И той само мен обвинява като нещо не му харесва в поведението на Ралица - аз я направила такава, аз съм я научила така...ех,че е лесно така.
И аз съм за среща,че после не се знае кога ще съм free.

# 381
Бетунга, много вероятно е кукумявката да има източник на храна на близо. Не се страхувай. В къщата на едни съседи години наред живееше такава птица и нищо не им се е случило до момента.

Карбо, спокойствието само идва, както и нервите. Но на първото се наслаждавам, а второто гледам да го изкарам навън. Малко съм кибритлийка. Бързо паля и още по-бързо ми минава Simple Smile .

Момичета, отдавна се каня да ви питам. Вашите деца с една и съща ръка ли работят? И дали вече е показателно дали ще са левичари или десничари? Защото забелязах, че Влади ползва тази ръка, до която е по-близо уреда (лъжица, химикал и т.н.). Но определено с лявата по-добре се справя.

# 382
Бени, дано минат лошите неща бързо,за кукумявката...бъззз,мен ме е много страх от тая гад прклета.И имам лош спомен с една такава птица.
Едно лято тръгнахме по женски 4приятелки да работим на морето,дълга история...накратко,на първото място където бяхме всяка вечер кукаше гадината над главите ни,сменихме работата,минахме през много перипети,а на всичкото отгоре аз там срещнах онази,гадна,изпепеляваща и горчива голяма любов на живота си(която всички мисля са я срещнали)която ми разгони фамилията,е сега имам Любо и той ми е всичко(освен децата),но никога няма да забравя онова гнусно лято.И винаги си мисля,че проклетаТА ПТИЦА БЕШЕ ВИНОВНА Twisted Evil

Дано не се върне повече и вас да не тормози #2gunfire

Виде,ама верно големи мъже отглеждаш ти! Heart Eyes

Маринче, кураж нила за работата,а Рали не я мисли,сега и е тъжно,но после няма и да те търси hahaha

Наде,ми що не вземеш на екскурзия сама да отидеш,пък да видим тогава зелето само баща и ли ще иска Crossing Arms Heart Eyes

# 383
Ири, Калина беше на 2 годинки, когато една колежка на майка ми забеляза, че ще е левичар. Подаваше и разни неща и тя все се протягаше с лявата. После си играха на сърдене, т.е. мръщеха се, тропаха с крачета и скръстваха ръце. При левичарите водещата ръка винаги остава с пръстите отгоре(т.е. отгоре са пръстите на лявата ръка, докато при десничарите е обратното), ако сплетеш пръсти палецът на водещата ръка също ще е отгоре.
И като говорим за ляво и дясно да ви кажа за един трик как да познаете дали близките ви лъжат, четох го в една книга и за мен поне засега действа. Задавате контролен въпрос, например "Какво закусва днес?" или нещо подобно, за което знаете, че няма да ви излъжат и гледате накъде поглежда човек или накъде си накланя главата, докато се опитва да си спомни. Когато лъже ще гледа или ще си накланя главата в обратната посока, защото едното полукълбо отговаря за паметта, а другото за въобръжението.  Wink
И аз съм в клуба на дебеланките, надявам се да отслабна мъжо като тръгне на работа и като се постопли и започнем да правим по-дълги разходки. А засега си купих по-голям размер дънки, че ми омръзна да се прищипвам като бахур в другите.  Crazy
Бени, по въпроса с кукумявките мнение не мога да дам, таквоз животно съм виждала само на картинка, но ми стана смешно като си представих обесените на прозореца плюшки.  Twisted Evil

# 384
  • София
Михаела използва еднакво и 2-те си ръце. Аз пък за друго се втелясвам - 95 % от случаите, когато ми подава книжка или редим пъзел ги върти наобратно (с надолу главите). Ако и обърна внимание го прави нарочно, но ако я оставя - пак така.

Виде, верно големи са ти мъжете, да са живи и здрави Simple Smile

Бени, и аз си представих обесените плюшки...

Адашката, и Михаела реве за всичко - ужасна е, а дори не я пренебрегвам заради малкия (винаги той е прецакан, но пък е вечно усмихнат). Не знам как да се оправям - с добро не става (изнервя се още повече, ако я успокоявам или обяснявам), с игнор ефект няма, днес Евгени я шамароса (супер леко, но достатъчно за да изпадне в истерия и да хлипа "мамо, дай мляко"). Ето например днес тя падна и Светла (от форума е, ама рядко пише) и помогна да стане, защото беше до нея...последва зверски рев, че не съм я вдигнала аз, после рева, че си тръгваме, че и слагам дъждобран, че не и слагам дъждобран и накрая вече не разбрахме защо... Все е недоволна

# 385
Здравейте и от мен Hug

Тези дни темата нещо хич не върви..Що така?

Цвети, ти, душа ако си дебела...мале,мале... На снимките хич, ама хич не ми изглеждаш да си и грам дебела.. Naughty
За лъженето- можете да познаете дали някой ви лъже и като му погледнете зениците. Ако са му разширени докато говори значи лъже Peace

Албенче, аз си мисля, че това са бабини деветини.. Не си втълпявай разни неща, за да не психясаш съвсем Hug

Виде, браво на момчетата! Големи и снажни мъже ще станат Simple Smile

Ири, аз не мога да отговоря на въпроса ти, но пък още докато бях бременна бях чела някъде, че при близнаците почти винаги единия е левичар. И дълго време наблюдавах и двамата мъника, но засега и двамата са десничари. Но пък какво толкова? Брат ми е левичар, ама не му пречи.

Не пиша тези дни, защото ми е леко спек. Нали във вторник ще влизаме с Наско в болницата.. Пък и сме много зле финансово, на Боян не са му плащали заплата от 3-4 месеца и я караме със запасите, които впрочем вече свършват. И в момента не мога да си търся работа, защото децата още не са тръгнали на ясла, после пък ще чакам да се асаптират...дълга и широка... И търсенето на работа ще почака до месец май. После пък докато си намеря ще мине сигурно още половин година...... Та ми е едно такова...гумняно (извинете ме израза, ама си е така).
Та в тази връзка, Маринче, разбирам те, повярвай ми, но се радвай, че поне имаш работа. Имам чувството, че родиш ли дете вече си бракувана стока Sad Не че съм се отчаяла, но като гледам около мен за какво става въпрос... Не взимат познатите ми с едно дете, какво ли да очаквам аз като съм с две...

Айде стига песимизми. Вижте какво слънце се е ухилило отвън. Всичко ще се оправи Hug Hug Hug

# 386
Диде,как сте?Оправяте ли се вече?
Мими, хич не на се оправили  Confused . Зари пак е на инхалации с Вентолин, а малкия го лекувам с капки с адреналин и гентамицин! Поне доки ме успокои, че резултатите от изследванията на Стаси са в норма! Благодаря ти, че питаш!  Hug

Благодаря на всички, че ни мислите! Прегръщам ви!  Hug

Наде, бързо оздравяване на Белка!

Стига с тия нерви и депресии, цункайте децата и всичко ще ви мине! Да сте живи и здрави, пък другото ще се нареди!

Виде, верно са големи твойте юнаци, сда са ти живи и здрави!  Hug

Бени, и на мен ми стана смешно за кукумявката! А на теб бързо оздравяване и дано не се стига до болница!  Praynig

Цвети, ще го изпробвам този номер задължително! Peace

МРМ, и при нас положението е същото, малкия винаги е пренебрегнат, а Зари е напрваво вихрушка  #Crazy

Вержи, Hug

# 387
  • Sofia
Момичета, прочетох ви, липсвате ми, искам и аз да ви пиша, ама не знам кога ще е... Много работа имам, вечер припадам заедно с Венцо, а преди това не ме оставя и за миг...Надявам се да имам 1 свободен час в близко бъдеще, за да мога да се съсредоточа и да понапиша нещо смислено.

Целувам ви! Hug Heart Eyes

# 388
  • в гората
 Уф, Диде, бързо да оздравяват малките  Sad.

Аз пък нямам против кукумявките - много са ми симпатични даже  Wink .Винаги са едни такива глуповато опулени и доста любопитни.Ама животинки са не им придавайте такива свръхсили  Mr. Green .

Аз открих много сладка тема на мамите с породени деца в общия отчетен  Wink и напоследък съм се нанесла там.
 По повод тръшкането - и Тодор се хвърля на земята уж без причина, но взех да го наблюдавам и се оказа, че маловажните неща за мен за него са от голямо значение.Например много се кефи да носи мръсните чинии/прибори в мивката и ако аз съвсем машинално си отсервирам той веднага е на пода с писък, че не съм го оставила на него  ooooh!.Затова вече много внимавам за всичко, което правя, а и постоянно му обяснявам, когато иска нещо да ми каже, а не да пищи, защото така няма да го разбера.Е пак има моменти на тръшкане, но са доста по-малко и са все за неща, които няма как да стане неговото.

Маринка, това че имам оправдание да съм дебела хич не ме успокоява  Sad .А и си правя планове да кърмя Борис още около година, което значи да съм си дебела през това време  ooooh!.А и цял живот съм била 50-53кг., а сега съм 65  Sick и то от доста време... Sad Ама пуста лакомия, а и това стоене вкъщи...

# 389
  • в сърцето на един мъж...
За килата - аз съм дебела от доста време, ясно е, че слаба скоро няма да се видя, каквото това Confused Но имам проблеми с прешлените и не мога да се движа на моменти Sad Надявам се лятото като се прибера, да мина само на салати и да посваля малко, а и близначките идват, та се надявам покрай многото деца да сваля малко от излишното Simple Smile
Ири, за ръцете - при нас е различно - баткото и до сега не е ясно с коя ръка работи - ту лява, ту дясна, няма значение, няма водеща. Докато Мила от самото начало работи с дясната. Тя от както е започнала да хваща, ясно открои дясната и не я е сменяла.
Фокси, надявам се всичко да се нареди при вас Hug
Бени, като има нещо, оплаквай се по-често, че да ви върви Hug
Ние в къщи прилепихме някакъв вирус, децата от събота не са спирали с разстройството. Ние го лепнахме от тях, само че комбинирано - втресе ни, зле ни е и на двамата с мъжа ми, изобщо гадост Sad
Чакам с нетърпение да дойде май, че да се пренасяме към БГ.

Общи условия

Активация на акаунт