Вчера записахме дребния на ясла и от май ще е ученик.
За Япония мисля, като m@m@. Много е лошо, но не е странно.
Карбо, дано не е нещо сериозно

Диде, бързо оздравяване на децата!

а депресираните да се стягат
за тези дето са се изпокарали с половинките - недейте така! Аз от това нещо много се пазя и правя всичко възможно да не се случва, ама въпреки всичко в събота се счепкахме и от вторник започнаха гадориите.....
/ Отново спорим за възпитанието на малката, въпреки че някак си успях да го накарам Илия да започне да чете "Изкуството да бъдеш родител"
Каквото и да правя, кантарът не мърда...
Браво! Големи мъже да пораснат 

И той само мен обвинява като нещо не му харесва в поведението на Ралица - аз я направила такава, аз съм я научила така...ех,че е лесно така.
.

Не че съм се отчаяла, но като гледам около мен за какво става въпрос... Не взимат познатите ми с едно дете, какво ли да очаквам аз като съм с две...

.
.Винаги са едни такива глуповато опулени и доста любопитни.Ама животинки са не им придавайте такива свръхсили
и напоследък съм се нанесла там.
.Затова вече много внимавам за всичко, което правя, а и постоянно му обяснявам, когато иска нещо да ми каже, а не да пищи, защото така няма да го разбера.Е пак има моменти на тръшкане, но са доста по-малко и са все за неща, които няма как да стане неговото.
.А и си правя планове да кърмя Борис още около година, което значи да съм си дебела през това време
.А и цял живот съм била 50-53кг., а сега съм 65
и то от доста време...
Ама пуста лакомия, а и това стоене вкъщи...
Надявам се лятото като се прибера, да мина само на салати и да посваля малко, а и близначките идват, та се надявам покрай многото деца да сваля малко от излишното