Февруарки09

• 41 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
А за национална срещичка нещо? някой? ИСКАМ newsm47 Давайте юни , юли, ...... този път мойто миу със сигурност ще е тук - идва си в средата на май, така че почти нямам претенции кога ще е, САМО ДА Е  Mr. Green

# 616
  • в сърцето на един мъж...
Дорабела, ти пак си по-добре от мен - наложи се да отида на преглед при гинеколожката си, която до сега винаги се е държала супер добре с мен. Първо ме послещна с думите - имате 3 минути да ми кажете какво ви има, после каза, че според нея нямам проблем, след това беше - ами вие сте на възраст, какво очаквате, все по-често ще ви се случва и накрая ме дозакла с думите - е, с това наднормено тегло, не може да очаквате нещата да са съвсем наред с вас. Close Та така, шах и мат Joy
Ние ще сме за втори ден на градина, да видим как ще се справим. Първия път беше леко стресирана, но като се окопити и реши, че къта с играчките има нужда от преподредба Mr. Green Надявам се скоро да свикне и да изкарва следобедите в градината. А утре сме и на ваксина, че пропуснахме един прием, да видим как ще се съчетаят нещата - градина и ваксина Confused

# 617
  • София
Дорабела, пиши какво става в офиса Simple Smile Ти свикваш ли? А Рали?

Нели, как е малката?

Гея, стискам палци Мила да свикне бързо

Теди
, нещо в затишие ни е темата, като се разпишат момичетата и се пораздвижи, ще уговорим и националната. Много ми се иска и на мен Simple Smile

# 618
Здравейте, мацки Hug

Не съм писала отдавна, ама то няма и нищо интересно около мен. Иначе чета и тук и във ФБ. Биг Брадър винаги ви наблюдава Mr. Green

Регистрирах се в Бюрото по труда, кандидатствах на няколко обяви за работа. Досега който ми е отговорил, всеки ми казва, че децата са ми пречката. Вече си изпращам кандидатурата заедно с пояснение, че имам две малки деца Simple Smile От там нататък всеки да решава дали да ми се обади или не. Днес кандидатствах за "Офис администратор" във фирма занимаваща се с уеб разработки. Казват, че не е нужно да имам опит като секретарка, затова реших да се пробвам. В у-ще специалността ми е именно "Бизнес секретар", но никога не съм работила като такава. Заплатата, която предлагат е мноооого хубава Crazy . Има ли между вас мами, които работят нещо такова или подобно да ми разяснят в общи линии за какво иде реч?

Даже и от Бюрото не са обнадеждени, че ще намеря скоро работа Laughing Ама вече свикнах с мисълта. Остава надеждата, че Боби скоро ще си вземе четирите неизплатени заплати (уж казват, че другата седмица щели да им ги изплатят)

# 619
Фокси, БТ нищо не правят. Намери си някоя частна агенция си подай докс там.
Ако искаш ще ти изпратя моето СВ да го видиш, какво съм работила и тн. Задължения, отговорности...Аз с това започнах стажа си - бизнес секретар, офис мениджър, все едно и също е.
Иначе задълженията са различни, зависи фирмата с какво се занимава и какво ще изисква.
За децата, не пиши че имаш. Нека те харесат на интервю, пък тогава се обяснявай. Лично винаги можеш да кажеш, че имаш баба да помага и тн.

Гея, твоята докторка, да вземе да се гръмне, и да гръмне клиента на Дорабела...

# 620
Йоли, нарочно пиша, че имам. Не искам да се разбира в последния момент. Предпочитам като видят, че имам деца да не ми се обадят изобщо, отколкото да се разкарвам насам-натам и да си губя времето (а и тяхното). Не мога и да излъжа, че има кой да ги гледа, защото ако не дай си Боже нещо стане и се наложи да остана вкъщи, работодателите едва ли ще са щастливи. Ще ми покажат вратата. Ще кажат "Ама нали имаше кой да ги гледа?"...и така.. Предпочитам нещата да са ясни още от самото начало, пък който е хареса ще ме вземе и с децата Mr. Green
В БТ се регистрирах само заради обезщетението. Не че е кой знае какво, но и то ще ни върши работа на този етап.
В обявата пише, че изискванията са секретарката да вдига телефона, да приема кореспонденцията и да поддържа административния ред в офиса. Това последното честно казано не знам какво точно означава, но при положение, че търсят "може и без опит", значи едва ли е толкова сложна работата... Само заплатата (800лв.) ми се вижда големичка за такава работа, та се замислих да не е менте работа Thinking
Подала съм си молба и в един детски магазин, работа на смени, което също ме устройва, стига втората смяна да не е до 22ч. (ако магазина е в някой ТЦ или МОЛ).
Бе не ми дреме, бе хора. Когато намеря-тогава. Не искам да бързам, още повече и че ще мине още поне месец докато децата се адаптират в яслата. В нашата ясла нещата ствата много бавно, за да не стресирали децата.

# 621
А за национална срещичка нещо? някой? ИСКАМ newsm47 Давайте юни , юли, ...... този път мойто миу със сигурност ще е тук - идва си в средата на май, така че почти нямам претенции кога ще е, САМО ДА Е  Mr. Green

Теди, и аз искам нац.среща!  Laughing  Само, че аз няма да мога месец юли, защото Станислав има РД и ще правим кръщене. Кумувете ще пристигнат от Малта и не знам точно коя дата ще е кръщенето, а рожденния ден е баш средата на месеца  Rolling Eyes !

Гея, успех на сладката Мила! Дано бързо свикне с яслата!  Hug

Вержи, успех и на теб с работата! Дано намериш това, което търсиш!  Peace

Нели, да цункаш малката разбойничка от мен!  Heart Eyes

Наде, снимките са страхотни! Зареди ме с много положителна енергия! А Белка е разкошна!  Party

# 622
Гея, каква е тая докторица, дето те преглежда за 3 минути, бе? Аз за толкова не мога да си сваля даже гащите. Да не е като във вица за оная баба:"Ех, като бях млада и на УНГ като ходех ми преглеждаха сливиците вагинално, пък сега и на гинеколог като ходя ме карат да зяпам. "  Mr. Green

# 623
  • в сърцето на един мъж...
Цвети не знам, вероятно ще е от тоя тип, нали съм стара и дебела Joy
Фокси, по принцип поддържането на административния ред обикновено включва - ако има такава практика, вписване някъде /книга/ на входящи и изходящи писма, описването им, подредбата по папки, евентуално напечатване на отговори. От там зависи и дали ще си прикрепена към някой или не, ще му помагаш ли да си пише писмата, ще вдигаш ли телефона. Такива неща.
Ние днес отложихме ваксината, Мила се събуди изрината Confused Иначе в градината днес я оставих сама целия час, на нея й е харесало, радва се на влизане, не е ревала, изобщо прилича на батко си Mr. Green И той така забрави, че има майка и баща Joy

# 624
Привет мацки, вече ми е по-лесно. Днес Жоро кара Рали и не е плакала, и на мен ми е чиста съвестта,че не я оставям аз.
Иначе днес дойде един друг клиент и като ме видя каза: "Променила си се, изглеждаш по-зряла", и аз му отговорих:''Кажи си стара" Laughing

# 625
  • София
Марина, и аз се намирам за мега състарена, но като гледам снимките на Мимето, Дидето и т.н., след второто дете явно се младее, та има надежда и за нас Grinning
А иначе - много е готино, че те помнят клиентите, все пак 2години и колко е минало?!

От много работни мами не се знае кога ще се организираме вечерно, ама айде пишете за някоя дневна среща на майки с по две деца и аз ще дойда сингъл Simple Smile

# 626
Гея, като изключим трите минути, все едно си била при моята гинеколожка  Simple Smile . И тя е така директна  Twisted Evil . В началото доста се стреснах, но за 4 години и свикнах  Simple Smile .

# 627
Много ми е интересно като постоянно говорят , че нацията ни е на изчезване как може децата да са пречка да си намериш работа  #2gunfire Нали искат деца да се раждат , те как си мислят , че се гледат деца без работа , респективно - пари  newsm78 Да дават на мъжете по 3000 евро заплати и тогава да казват , че няма да взимат на работа жени с деца , ааааа маха  #Cussing out

Диде аз не държа да е юли месец , може да е в интервала юни-септември  Mr. Green стига да се съберем колкото се може повече  Party

За тактичността на някои хора просто нямам думи  ooooh! Аз с моя опит с изключително "тактична" и "умна" свекърва свикнах да не обръщам внимание на такива "любезни" констатации от хора , които не смятам за някакъв важен фактор в живота ми  Laughing На който не му харесва нещо в мен да си гледа работата, никой не го кара да ме гледа  Naughty

# 628
Нели, за козунаците трябва desika да се включи - тя писа миналата година някаква страхотна рецепта. Аз правих веднъж в машината за хляб, но не ми хареса особено. Няма й да се пробвам повече.
Наде, казваш след второто ще изглеждаме по-добре Wink

За среща  - другата седмица ще съм при майка ми и ще ми е доста сложно, но ако кажете ще направя всичко възможно да дойда.

В офиса аз пиша най-бързо на клавиатура и ме питаха къде съм се учила - при вас:)

# 629
  • София
В офиса аз пиша най-бързо на клавиатура и ме питаха къде съм се учила - при вас:)
smile3501

Общи условия

Активация на акаунт