Давайте юни , юли, ...... този път мойто миу със сигурност ще е тук - идва си в средата на май, така че почти нямам претенции кога ще е, САМО ДА Е
Та така, шах и мат 

От там нататък всеки да решава дали да ми се обади или не. Днес кандидатствах за "Офис администратор" във фирма занимаваща се с уеб разработки. Казват, че не е нужно да имам опит като секретарка, затова реших да се пробвам. В у-ще специалността ми е именно "Бизнес секретар", но никога не съм работила като такава. Заплатата, която предлагат е мноооого хубава
. Има ли между вас мами, които работят нещо такова или подобно да ми разяснят в общи линии за какво иде реч?
Давайте юни , юли, ...... този път мойто миу със сигурност ще е тук - идва си в средата на май, така че почти нямам претенции кога ще е, САМО ДА Е

Нали искат деца да се раждат , те как си мислят , че се гледат деца без работа , респективно - пари
Да дават на мъжете по 3000 евро заплати и тогава да казват , че няма да взимат на работа жени с деца , ааааа маха 

Аз с моя опит с изключително "тактична" и "умна" свекърва свикнах да не обръщам внимание на такива "любезни" констатации от хора , които не смятам за някакъв важен фактор в живота ми

Препоръчани теми