Февруарки09

• 41 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден!

Наде, наистина се носят тези истории. Аз самата като съм била на около 2 г съм си цепната веждата  на едно стъпало в ръба и сега точно над  лявата имам една чертичка Tired На Сияна се е отпечатал ръба на челото. Една червена чертичка, но нали пада косичка, ще го преживеем. Снощи си мислих, че нали и челото ще расте и ще се дигне нагоре това към косата Peace

Теди, в събота може би ще сме във Варна. Пусни ми на лични или в скайп тел. си номер за вс случай, че си спрях едната карта и не знам къде е записан тел. ти  Wink

Хубав ден!   bouquet

# 676
Аз се чух вчера с Радето. Все още чакат... Звучи добре.

# 677
Нашия ден в яслата мина без никакви проблеми Party Децата са си изяли всичко и след това Жорето веднага си избрал легълце, където да спи, като имал условие Наско да е на леглото до него Laughing Heart Eyes
Взехме си ги в 15ч. и утре вече ще ги водя от сутринта. Дано все така да продължава. Жорето вече казва, че иска "Уте пак" Laughing Разправя, че си имал някаква приятелка, ама не й казва името Mr. Green

# 678
  • в гората
 Браво на децата, Фокси!Все с кеф да си ходят!
 Тодор, вече два пъти ходи на гости сам.Ако някоя съседка ни срещне на улицата и му предложи да го води малко у тях - директно си ги хваща за ръка и тръгва,ако не го подсетят и чао не ми казва.Взимам си го след около 30мин. и е много доволен.

# 679

на мен ми е чудно как ще спи моята-тя си спи в кошара още с кукла.а там леглата май са обикновенни /мисля,че ще се пада от леглото/ и не разрешават да се носят играчки от вкъщи
Като прочета такова нещо и се чудя - в кой век живеем  newsm78
Защо да не разрешават играчка от вкъщи? По този начин детето не се чувства изоставено... Нашата всеки ден ходи с различни играчки и вечер се връща с тях. Заспива с възглавничка в ръце, която пак е то вкъщи. В нашата ясла единственото ограничение е да няма дребни фиби и шноли.
За леглата - при тях има постоянно сестра или лелка и ги гледат като се размърдат.
Ели пробвай вече и в къщи да махнеш решетката от кошарата, нареждай долу възглавници и ще видиш, че няма да падне - така ще си по-спокойна и за яслата.
За играчките, може да изпратиш няколко и да им кажеш, че им ги подаряваш  Rolling Eyes

# 680
  • Пловдив
Мацки,днес имам юбилей

пожелавам си още тридесет години да изглеждам като на 30 г
и да съм здрава

# 681
Елинце, честит рожден ден!!!
Аз пък ти пожелавам още поне 2 пъти по 30 да изглеждаш като на 30 Simple Smile Или поне по дух  bouquet
Приятно изкарване днес Hug

# 682
Ели, честит рожден ден. Бъди много щастлива, обичана и глезена жена. И като бонус нека това твое желание

пожелавам си още тридесет години да изглеждам като на 30 г
и да съм здрава

бъде още едно мое пожелание!

# 683
Елфи,честит празник! Да си жива и здрава,много обичана и ухажвана!   bouquet

# 684
  • София
Елфи, Честит Юбилей!
Пожелавам ти преди всичко здраве и да се сбъдне твоето желание Simple Smile Мислих, мислих и по-хубаво от това не измислих  Hug

# 685
Еееее, Ели, крехко агнешко си била ти.... Simple Smile Ха честито и тук!   bouquet
На Ралица отдавна и махнахме решетката на кошарата. Първата седмица постилах една олекотена завивка на пода пред кошарата, а ти нито веднъж не падна, когато махнах и завивката, падна няколко вечери една след друга. Оттогава, обаче, не и се е случвало, явно свикна да се разпростира според леглото си. Минусът е, че става сама сутрин, доста преди нас и се разкопчава от чувала. Преди идваше и лягаше при  нас, погушвахме се малко, докато се разсъним и ние и ставахме да закусим. Но вече трети ден я намирам в хола- става, отива там и си пуска филмче. И, понеже седи по пижама на изключен климатик, от вчера пак е хремава.   Tired Мога да обясня хремата само с настинка, защото не сме били контактни с болни хора и почти не сме излизали, заради лошото време.

# 686
Елфи, честит празник! Бъди жива и здрава и много обичана!

От два -три месеца прибрахме детското креватче, и Ралица спи на легло персон и половина, не е падала и дано да не пада Grinning  При положение че имаме три детски легла Mr. Green

# 687
# 688
  • в сърцето на един мъж...
Ели, честит рожден ден! Пожелавам ти това, което ти е на сърцето, да ти е в ръцете и преди всичко много много здраве!  bouquet

# 689
Ели, честит рожден ден! Здраве ти пожелавам, че е най-важното! Любещ мъж, и весело и здраво дете! Много радости в живота ти да има, всички близки да са добре и да те подкрепят  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт