Февруарки09

• 41 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ми тя тая болест отдавна те гони, Теди, настигнала те е най-накрая...  Twisted EvilИ аз искам такава терапия, ама нали виждаш какво е- вятър вее, дъжд вали, слънце пече и всичко едновременно.  Rolling Eyes Иначе съм съгласна да проведа целият терапевтичен курс с тебе, нали приятел в нужда се познава, и даже да поема, хм, твоята част от лечението.  Twisted Evil  cheers

# 661
  • София
Теди, и аз викам да уредим въпроса, но никой не се включва  newsm78

Ками, забравих да ти пиша - от джонга може и да остане белег, но не червен...
Аз като малка се шибнах централно в един прозорец и ми стана ОГРОМНА цицина между веждите Simple Smile Мина ми, но явно кожата се разшири прекалено и сега имам ... следа, че белег е много силно казано.. Личи си като повдигна вежди-образува се едно като бръчка...
Както и да е - не е червено, не се притеснявай Simple Smile Пък и белезите са много готини - носят историята на човека  Mr. Green

# 662
m.mega Честита рожба! Да ти е жив и здрав Мартин, да расте здрав, щастлив и безгрижен!

# 663
  • София
Меги, честито второ момченце!Много радост и щастие да ви носи!

# 664
  • Пловдив
Меги,честита втора рожба !

Уикенда мръднахме извън Пловдив.Бяхме на гости на две приятелски двойки.Все още не се решават на деца.След като видяха какво е с дете съвсем си затвърдиха решението да изчакат още. JoyТаня се държа безобразно зле обаче.Не можах да я позная-счупи две чаши,заля две бели покривки със сок и кафе последователно.Цялата се омаза с шоколад.Разля вода на дивана.Почти не спря да крещи-Икам,не ща,айде и да виси по вратите.Маза филе и кашкавал по килима.
Постоянно с миуто бяхме след нея-обяснявахме,взимахме я,за да не прави бели.Но тя се извиваше и плачеше

# 665
Ай, Ели, Таня тотално ги е отказала май  Mr. Green
Ама нищо де. Тъкмо да видят, че да гледаш дете не е само цветя и рози. Защото нали знаеш, че някои хора си мислят, че майките докато са в майчинство по цял ден си клатят само краката Laughing

Ох, кога ли и нас ще ни насере някое пиле, та да мръднем и ние извън Пловдив Sad Аз вече споменах, че сме канени в София на кръщене на 25-ти и толкова много ми се ходиииииии. Ама още не знаем със сигурност дали ще можем да отидем...
Това е и причината да не се обаждам за националната среща, която надявам се и тази година ще се организира. Просто нямам представа в какво положение ще сме тогава..когато и да е...

Ние пък утре ще се оставяме в яслата за цял ден, т.е. от 10 до 16-17ч.  Лелите казаха да пробваме дали ще искат да спят там, така че утре ще съм в бойна готовност към 1ч. на обяд да тичам към яслата..евентуално... Е, надявам се да не се налага, ама като за първи път може и да се наложи Laughing
Днес за първи път от както моите ходят на ясла, ме посрещнаха на обяд с усмивка, вместо с оплаквателен плач Laughing Като за десетдневно ходене май е добре...

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 23:13 от foxy81

# 666
  • Пловдив
Вержи,всички ни питаха как издържаме.Че не ни оставяла на мира и за секунда и постоянно ходим след нея.Това било убийствено  Rolling Eyes.Ами някъде по трасето ние с баща сме го приели това и не ни пречи.Но от страни явно сме плачевна гледка.

Отнесохме безброй съжалителни погледи и въздишки,и си тръгнахме Mr. Green

Хубавото е,че през нощта си спа като заклана.Тя по принцип си спи,но понякога си решава да поплаче,което си е абсоютно нормално,де.Защото ако беше плакала през нощта,щеше да е капака

# 667
  • Стара Загора
m.mega,честит ви втори син   bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви слушка   bouquet

# 668
  • София
Елфи, аз мога само да кажа ХАХАХА /за твоя сметка този път, но и съчувствено да поклатя глава/
Белослава /засега/ пред гости е като на**ана Simple Smile Само се гуши и срамува, но ей днес е болна и ще стои вкъщи - от 7, когато е станала, още няма 8, а аз вече съм изтрещяла - реве за всичко Sad

Ами аз за национална среща предлагам отново Здравец  Embarassed Много ми хареса на мен там... А за дати - някой уикенд през юли, че ние началото на септ. искаме на море да ходим и да не ни стане множко

# 669
М.Мега честит син.Да е много здрав,спокоен и многоооооооооооо послушен:)))))))
Елфи,Елфи както е писала Надето,съчуствено ни поклащам глава.Тези малки хали са способни да те направят разноглед.
И моята от както е отворила очите(преди 10 мин.)само мрънка нещо.Ту го иска,ту не Crazy.Лош старт за деня.Дано да се съвземе,че цял ден незнам как ще я издържа.
Слънчев и усмихнат ден на всички пожелавам. Heart Eyes
Раденце,драсни едно редче как си. Heart Eyes Hug

# 670
  • Пловдив
добро утро

момичета знам,че вие разбирате какво е,когато детето не е на кеф

Вержи,пиши как са били в яслата-дали са спинкали там юнаците.
на мен ми е чудно как ще спи моята-тя си спи в кошара още с кукла.а там леглата май са обикновенни /мисля,че ще се пада от леглото/ и не разрешават да се носят играчки от вкъщи

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:34 от Elfita

# 671
добро утро

момичета знам,че ви разбирате какво е,когато детето не е на кеф

Вержи,пиши как са били в яслата-дали са спинкали там юнаците.
на мен ми е чудно как ще спи моята-тя си спи в кошара още с кукла.а там леглата май са обикновенни /мисля,че ще се пада от леглото/ и не разрешават да се носят играчки от вкъщи

Е защо пък не ви разрешават играчки, бе Ели? newsm78 В нашата група лелите са много готини. Вчера ме питаха как спят моите, с играчки или без...Разказах им навиците им и ми казаха че в такъв случай няма да им слагат пижами,а ще ги оставят само по боди, те да си вземат от вкъщи каквато играчка си поискат и въобще....за такива неща няма проблем. Леглата им са детски, малки, но без прегради. Само от едната страна има преграда, но пък си мисля, че няма да паднат Thinking Е, може Жоро да направи едно салто, защото много шава насън, но с Наско няма да има проблем. Те обаче доста говорят насън и лелите ще умрат от смях с тях Laughing
Няколко пъти са ме викали вътре да видя моите какво правят, та съм обиколила всички стаи Laughing
Аз много се надявам да нямаме проблем със спането там. Днес ги вдигнах специално по-рано, защото иначе щяха да спят до 10 и нямаше да искат да спят после.

# 672
Момичета не се притеснявайте за леглата. И аз доста се шашках в началото, защото и в нашата ясла леглата са такива, дето Фокси ги е описала, но досега не съм разбрала Йоан да е паднал. И дано да не е   Rolling Eyes
На нас също не ни позволяват да вкарваме играчки от вкъщи.

Елфи, картинката е същата и при нас. Понякога като има други хора така се превъзбужда, че от беля на беля върви.

Не съм ви разправяла какво ни направи в Мола, умрях от срам. Вози се легнал на ескалатора, ляга по земята, рита. Събра половината персонал на Техномаркет, защото се заигра на тези отварящите се врати. Бяга, те се отварят и нашия супер нахилен. Но се засилва от другата страна, вратите не се отварят и той се чуди какво става. Тогава управителя му казва, че трябвало да мине отдолу и той си пропълзя навън. Та така 20 мин не можахме да го отскубнем.

Аз също си мисля за Радето. Имаме ли някакви новини от нея?

# 673
Привет момичета, и Ралица е станала много лигава пред други хора, а в градинките направо е една  Stop- всички деца я дразнят, за всичко мрънка и реве, като се пуска на пързалка с други деца ги потбутва и подритва, онзи ден е изсипла една кофичка с пясък върху (слава богу) краката на едно по-малко дете #Crazy Направо не ми се излизаше накрая с нея - само рев и конфликти. Дано го израстне това с другите деца в градинките.
Деска, и ти си се видяла в чудо в Мол-а:)

Концерта снощи беше невероятен - Мариза успя да пресъздаде атмосферата на една лисабонска таверна и дори ни научи да пеем на португалски. Малката обаче е била много разочарована,че след цял ден на работа не съм се прибрала.

# 674
Ех dorabella, как ти завиждам (благородно) , много исках и аз да слушам Мариза Confused Дано пак да дойде някой ден  Praynig

Наде аз нямам нищо против да е на здравец  Grinning И на мен много ми хареса там (нали знаете има такива места , дето като имаш готин спомен от него , винаги ти остава любимо място  Grinning ) , но Дидето спомена , че юли няма да може, може юни да го измислим  Peace

Елфи и аз ще поклатя съчувствено глава и ще ти кажа , че те разбирам мноооого добре  Laughing прегръщ  Hug

Цвети, не бъди толкова нахална , моята част от терапията си е за МЕН - ти си гледай твоята Naughty

Общи условия

Активация на акаунт