Мина ми, но явно кожата се разшири прекалено и сега имам ... следа, че белег е много силно казано.. Личи си като повдигна вежди-образува се едно като бръчка...
Пък и белезите са много готини - носят историята на човека
Таня се държа безобразно зле обаче.Не можах да я позная-счупи две чаши,заля две бели покривки със сок и кафе последователно.Цялата се омаза с шоколад.Разля вода на дивана.Почти не спря да крещи-Икам,не ща,айде и да виси по вратите.Маза филе и кашкавал по килима.
Аз вече споменах, че сме канени в София на кръщене на 25-ти и толкова много ми се ходиииииии. Ама още не знаем със сигурност дали ще можем да отидем...
Само се гуши и срамува, но ей днес е болна и ще стои вкъщи - от 7, когато е станала, още няма 8, а аз вече съм изтрещяла - реве за всичко 
.Лош старт за деня.Дано да се съвземе,че цял ден незнам как ще я издържа.
В нашата група лелите са много готини. Вчера ме питаха как спят моите, с играчки или без...Разказах им навиците им и ми казаха че в такъв случай няма да им слагат пижами,а ще ги оставят само по боди, те да си вземат от вкъщи каквато играчка си поискат и въобще....за такива неща няма проблем. Леглата им са детски, малки, но без прегради. Само от едната страна има преграда, но пък си мисля, че няма да паднат
Е, може Жоро да направи едно салто, защото много шава насън, но с Наско няма да има проблем. Те обаче доста говорят насън и лелите ще умрат от смях с тях
- всички деца я дразнят, за всичко мрънка и реве, като се пуска на пързалка с други деца ги потбутва и подритва, онзи ден е изсипла една кофичка с пясък върху (слава богу) краката на едно по-малко дете
Направо не ми се излизаше накрая с нея - само рев и конфликти. Дано го израстне това с другите деца в градинките.
И на мен много ми хареса там (нали знаете има такива места , дето като имаш готин спомен от него , винаги ти остава любимо място
) , но Дидето спомена , че юли няма да може, може юни да го измислим 

Препоръчани теми