Февруарки09

• 41 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
m.mega, честит син, да ти е жив и здрав и много щастлив!

Спокойна седмица на всички Hug

# 646
Меги, честит син. Да ти е жив и здрав!

Аз съм без PC и затова ще ви следя от работата.  Срещата ще я пропусна - вчера бях на кино, днес съм на концерт - горкото ми дете Rolling Eyes

# 647

Меги, поздравления за малкият юнак Мартин! Да Ви е жив, здрав и кротък! На теб бързо възстановяване!  bouquet
Цвети, точно с мазно я намазахме веднага. Беше с огромна синя цицина. Аз си мислих за крем Здраве, че нали има лек избелващ ефект Whistling, но ще изчакам още
За рецептата да добавя, че като ги поръсиш с бакпулвера ябълките ги остави малко така и след това ги залей със сместа Wink

# 648
М.МЕГА, ЧЕСТИТ СИН МАРТИН! Да е жив и здрав, да расте щастлив и да радва всички около него!
Баткото ще свикне и ще станат първи приятели, не се притеснявай!

# 649
Ками, аз не разбрах ти от какво се притесняваш? Да не остане като петно ли? Ако е това- хич не се притеснявай Naughty Моя Жоро колкото е падал за тези 2 години от както се е родил.... ooooh!...да не ти разправям... До преди 2-3 месеца нямаше ден, в който да нямаше синьо-лилава цицина някъде по лицето или главата.. И аз се бях притеснила да не му остане нещо, ама ей го на-нищо му няма на маминия красавец Mr. Green Сега краката му са основно в рани и синини, ама то е нормално за момче Laughing

Вчера купувахме великденска украса за яслата. Пък аз съм си малко дащна за такива неща (за ужас на Боян Laughing), та сега им занесохме на лелите украсата , а те се радваха повече от децата Laughing

# 650
Здравейте момичета,
Меги, ЧЕСТИТО! Да ти е жив и здрав малкия Мартин. А баткото по-бързо да се адаптира към новата ситуация.

Ками, не се притеснявай. Аз също мисля, че няма да остане петно.

Аз също нямам търпение да дойде Великден. Преди всеки празник съм започнала много да се вълнувам, защото Йоан е по-голям, разбира и ще види и научи нещо ново.

# 651
  • в гората
Добро утро момичета Hug
Влизам да ви съобщя че на 02.04 в 11.05 ч.се роди моят син Мартин!Вече сме си в къщи и се гледаме.Баткото се адаптира доста трудно,но ще се справим някак.Поздрави на всички от мен!

Честито момченце!!!Да е жив и здрав, много да ви радва!Бързо привикване на баткото с новия член на семейството!

# 652
Добро утро момичета Hug
Влизам да ви съобщя че на 02.04 в 11.05 ч.се роди моят син Мартин!Вече сме си в къщи и се гледаме.Баткото се адаптира доста трудно,но ще се справим някак.Поздрави на всички от мен!
Мегиииии, честито!!!  Hug Непременно да пуснеш снимки във Фейсбук!  Hug

# 653
М.МЕГА, ЧЕСТИТ СИН! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ, БАТКОТО БЪРЗО ДА СВИКНЕ, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЗДРАВ НОЩЕН СЪН!

# 654
  • София
М.МЕГА, ЧЕСТИТ СИН!. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И КЪСМЕТЛИВ!

# 655
ЧЕСИТ СИН НА М.МЕГА, ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН, А НА БАТКОТО БЪРЗО ДА СВИКНЕ С НОВИЯ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО   bouquet

# 656
m.mega, жив и здрав да ви е Марти!Нека расте обгрижван и обичан!!!!!
Ще чакам с нетърпение повече подробностти  Wink

# 657
Меги честито да ти е малкото юначе   bouquet Да ти е живо и здраво и много да те радват двамата с батко  Grinning

# 658
  • София
М.Мега, честит втори син Simple Smile Да са ти живи и здрави децата и на ръце да те носят Simple Smile

Деси, само кажи кое е детенцето Simple Smile  Че те аз като родих и веднага още 4 забременяха Grinning Аз залагам на Мартин Simple Smile

# 659
Мацкиииииии помагайте  Praynig
Имам спешна нужда от всекидневна терапия с прясна , вкусна цаца и добра бира  cheers Започнала съм тотално да изтрещявам от това неприятно време  Tired От близо 3 години сме заедно и не съм ви изневерила нито веднъж , а тези дни от скука се впуснах в безсмислени спорове в една тема за турски сериали ooooh! да ми се чуди човек на акъла  hahaha
Моля ви да предприемете някакви спешни мерки , за да отскубнете вашата скъпа приятелка от лапите на лудостта  Crazy
Като например да се направят незабавни постъпки в посока организиране на Трета национална форумска среща  newsm47

Вярвам , че няма да ме оставите да потъна в дебрите на тази коварна болест  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт