Февруарки09

• 41 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Браво Маринка,
предполагам и с други неща ще ги смаеш  Laughing.
И аз не обръщам внимание на нетактични хора, само като ми кипне ги слагам "по местата им"  Twisted Evil
 Аз за тази седмица се "наработих", вече и тати е при нас, та няма скоро да издъхна от преумора.
За среща съм ЗА

# 631
Браво Маринка,
предполагам и с други неща ще ги смаеш  Laughing.
Първия ден им занесох ябълков пай, а втория мъфини, и сега всички са взели рецепти и ми се отчитат дневно кой какво е направил Laughing

# 632
[В офиса аз пиша най-бързо на клавиатура и ме питаха къде съм се учила - при вас:)
Joy Joy Joy
Първия ден им занесох ябълков пай, а втория мъфини, и сега всички са взели рецепти и ми се отчитат дневно кой какво е направил Laughing
Маринка, ти на работа ли се върна????

# 633
Деска, върнах се от седмица, и вече ми е много добре. До сряда ми беше сдухано, но вече свикнах. Определено се чувствам по-добре, защото срещам много хора, не съм отпусната като вкъщи, Жоро активно започна да се включва в домакинството и либидото ми се покачи и сега съм във вихъра си Flutter

# 634
  • София
Хубаво е, че си почивате на работа, а кога намираш време да ги правиш тез мафинки Марина направо незнам.

И аз свикнах на работа, но нещо хич нямаме работа и аз се изнервям и преуморявам още повече.Прибирам се към 20;30, да изкъпем Алекс и да хапнем и то станало 22ч.Никакво време няма, а за готвене въобще.Добре , че е майка ми и от време навреме приготви нещо Simple Smile
Марина ще пуснеш ли рецептата за ябълковия пай(може и да му дойде реда)

А кога ще е срещата, че другия уикенд ще заминем на кратка почивка.

# 635
  • София
Az predlagam chetvartak! Wink

# 636
Дорабелла, дай рецептата на ябълковия пай!  Praynig Едно приятелче донесе 2 торби ябълки, вече се чидя какво да ги правя. Правих ябълкова торта с грис, ябълкови кифлички с канела и ябълкови мъфини. Хлебни са и не пускат много сок, иначе бих ги изцедила всичките, поне да ги изпием.  Simple Smile

# 637
Пускам ти една рецепта за истински пай, не кекс с ябълки, а точно ПАЙ.Който го е опитал, всеки се размазва - невероятно сполучлива рецепта!
Разтопяваш едно пакетче масло - 125 гр. - на дъното на тавичка.Отгоре нареждаш пакетче бисквити, каквито обичаш - аз ползвам Руен - ванилия.Отгоре 1 кг. обелени, изчистени и нарязани на едри парчета ябълки - като кибритени кутийки приблизително.Отгоре заливаш със смес от 4 яйца, 1 ч.ч. захар и 1 ч.ч. брашно - хуууубавичко разбито, да е бухнало.Сместта изглежда смешно малко за толкова ябълки и половината остават да стърчат отгоре - да не се плашиш, така трябва да бъде!Пече се в умерена фурна около 20 минути, до порозовяване.Поръсва се с пудра захар и се хапва на следващия ден - заслужава си чакането, защото първия ден е сухо.Не следващия ябълките пускат сок в тестото и става ммммммммм 

# 638
Ммммм, мерси! Това съм го яла навремето, чак докато четях рецептата вкуса ми беше в устата. Simple Smile Ще го направя още утре.  Hug

# 639

Хайде да се организираме за четвъртък или петък (заради работещите мами). Аз ще дойда, когато кажете!  Peace

Маринче, и аз си запазих рецептата! Благодаря!      bouquet
Много се радвам, че свикваш с работата и се чувстваш добре!

Теди,  Hug

# 640
либидото ми се покачи и сега съм във вихъра си Flutter[/size]
Ау, де така да беше и при мен. Толкова уморена се чувствам особенно напоследък, че не знам до кога ще ме издържат вкъщи  Embarassed

Ябълковия пай и аз съм го правила, но отгоре заливката беше с орехи и разтопено масло е няма да ви казвам какво блаженство се получава.

Много искам среща, но както винаги ще кажа в последния момент дали ще се класирам Simple Smile

Наде, една твоя бивша колежка ми е колежка в работата с дете на около годинка и няколко месеца. Wink

# 641
Добър вечер! Simple Smile

Мами, помня че мн дечица се бяха удряли по лицето, останаха ли някакви белези или мазахте с нещо?  Tired Питам, защото Сияна преди повече от месец за малко да си сцепи челото. Подхлъзна се в коридора на баба си и зъби чело в ръба на касата на вратата. Голяма цицина и отпечатък на ръба. От тогава на мястото където беше удара има едно червено петно, което направо ми боде в очите  Blush Чудя се дали да почна да го мажа с нещо или ще избледнее след още време...

Цвети, аз преди години правих мн често един ябълков сладкиш. Мн бърз и лесен.  Намазва  се една тавичка.Обелват се ябълките и се режат на полумесеци. Поръсват се с едно пакетче бакпулвер.
Разбиват се 4, яйца, 8с. л. захар , 8 с.л. брашно, 1 пак. ванилия. Заливат се ябълките със сместа и се пече до готовност Flutter
Козунаци аз не правя, направо купувам . Тези дни почти всеки ден козунак се яде у нас  Mr. Green
Хубава вечер и успешна работна седмица на работещите мами!

# 642
Добър вечер! Simple Smile

Мами, помня че мн дечица се бяха удряли по лицето, останаха ли някакви белези или мазахте с нещо?  Tired Питам, защото Сияна преди повече от месец за малко да си сцепи челото. Подхлъзна се в коридора на баба си и зъби чело в ръба на касата на вратата. Голяма цицина и отпечатък на ръба. От тогава на мястото където беше удара има едно червено петно, което направо ми боде в очите  Blush Чудя се дали да почна да го мажа с нещо или ще избледнее след още време...

Цвети, аз преди години правих мн често един ябълков сладкиш. Мн бърз и лесен.  Намазва  се една тавичка.Обелват се ябълките и се режат на полумесеци. Поръсват се с едно пакетче бакпулвер.
Разбиват се 4, яйца, 8с. л. захар , 8 с.л. брашно, 1 пак. ванилия. Заливат се ябълките със сместа и се пече до готовност Flutter
Козунаци аз не правя, направо купувам . Тези дни почти всеки ден козунак се яде у нас  Mr. Green
Хубава вечер и успешна работна седмица на работещите мами!
Ками, ще избледнее, след като не е била сцепена кожата. В момента мисля, че вече нищо не можеш да направиш. Веднага след като се удари можеш да сложиш студено (аз обикновенно слагам някой от пакетите от фризера увит в кърпата за съдове, че е по-тънка). Или пък (по съвет на Гането  Hug ) да намажеш с нещо мазно и да притиснеш мястото за около минута.
Мерси за рецептата, ще се пробва и тя.   bouquet

# 643
Добро утро момичета Hug
Влизам да ви съобщя че на 02.04 в 11.05 ч.се роди моят син Мартин!Вече сме си в къщи и се гледаме.Баткото се адаптира доста трудно,но ще се справим някак.Поздрави на всички от мен!

# 644
m.mega , честито!!! Да ви е жив и здрав Марти и много да ви радва Hug Дай подробности Simple Smile Колко голям се роди юнака?

Общи условия

Активация на акаунт