Февруарки09

• 41 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
 smile3532 smile3532 smile3532

Моята мамуна също е много зла , направо ме е страх да я събирам с други деца , защото все се страхувам да не ги бутне и да ги нарани. От друга страна пък незнам какво и е станало на последък проявява и автоагресия само някой да я пипне и веднага се удря където са я пипнали  Rolling Eyes има ли някой друг с подобен проблем ?
Иначе мамуна бърбори непрестанно и вече прави доста сложни изречения Simple Smile За нещо интересно се сещам , че всеки път като и кажа :Ева  ,не прави това или и се скарам за нещо и ми казва : Ти си лоша накаяваш (прекаляваш) ! и ми размахва пръст  Laughing или пък се кара на "чичовците" над нас дето тропат , казва им : Не чукайте , ей лоши чичопци! ( над нас живеят семейство с 3 деца и постоянно тропат много яко и Ева много им се ядосва , но е решила , че някакви чичовци тропат и им се кара Simple Smile )
А любимата ми дума е най-новата в речника и : пудута(пеперуда) и умалителното -пудутка (преди това казваше за кратко време "пуутка"  Whistling добре , че го промени  Grinning )

Гледам среща си подготвяте, а за национална среща нищо не казвате  Rolling Eyes искаааааам Да знаете , че всеки ден ще досаждам докато успея да ви зарибя  Naughty

# 706
Диде, защо не опиташ тогава да и сложиш каишките за прохождане и евентуално да пригодиш някакво въженце с което да я държиш? Звучи кофти, като каишка, но е по-добре от това да изскочи на улицата! И и обяснявай, че това и го слагаш понеже не слуша и не седи при теб, и ако иска без въженце трябва да се научи да внимава!

Иначе за биенето- и моя Дими посяга на др. дечица, от батко си се научи и някое дете като му вземе играчка (или не му даде своята) и той удря. Но аз тичам и обяснявам че така не бива, карам го да се извини. Ако видя предварително ситуацията му казвам да каже "моля" или просто да не си дава играчката. Вече има тенденция към намаляване, при това децата с които често си играе по-рядко посяга да удря.
Аз децата не ги заплашвам че други хора ще ги накажат, вкъщи съм предупредила да плашат с мен, и самата аз винаги заплашвам че аз ще ги накажа. Предпочитам да имат респект от мен Simple Smile

# 707
Сладуранки! Май момичетата се очертава по-буйни и по-войнствени от момченцата.

Деница не посяга на непознати деца, но и не си дава играчките. Ако има някое по-бурно се дръпва настрана и гледа.  А с познатите дечица е на настроения. Понякога много си играят, целуват се, държът се за ръчичка, друг път се сърдят и си крещят.
Бисери не се сещам в момента, освен че като види ТВ кулата, която е срещу нас. Постоянно повтаря как: "кака там, тюч (ключ), кака там намааа, мама гана, тюч айдее ( кака не може да излезе и гадната майка я заключила). Батко даааан (удря баткото по главата с тигана).
И още нещо, напоследък като й се карам за нещо, застава срещу мен и сериозно ме гледа и ми казва: Аааа, мамоу, не тАкаааа. Joy

Та такива неща. А при нас е весло. Навсякъде има кашони...Обувки, пликове, чували...

# 708
Здравейте, момичета!

Първо честит Лазаров ден и честит ден на Конституцията! Дано днешното съвпадение на двата празника, доведе до съживяване на справедливостта в нашата страна. Simple Smile

Иначе, признавам - беше ми трудно да пиша тук... Всеки път като понечвах и ... не можех.
Когато видях Радето в Пловдив, също се вцепених. Цялата ми словоохотливост и устатост се парализираха, и до там. А, тя милата, започна да ме разпитва веднага за Божидар - къде е , кой го гледа... Не знам дали познавам друг човек като нея, вече съвсем спокойно мога да го заявя...
От цялото си сърце й желая много скоро да има отново най - голямото щастие и едно ново, прекрасно начало.

Диде, адашчето е уникално!

Елфи, като чета за Таня на гостуването, мога само да кажа следното - всички сервитьорки в х-л "Здравец", идваха между поръчките с много съчувстващо изражение, да ни предложат те да гледат малко Божидар, докато поне някой от нас успее да хапне... Laughing Беше нещо неописуемо... Crazy
Иначе, поне засега не е агресивен, но има железен характер. Вчера, например, го карам да повтаря думички след мен, и при една по - трудна той спря. Аз го подканям няколко пъти, докато накрая той се обърна и каза - "Не искам, бе мамо!" Mr. Green
Сутрин става най - късно в 7. Отива тихичко при кака си, целува я по бузката и излиза, за да не я събуди, връща се при мен и ме изтиква от леглото с команди.
ioli , и аз много често чувам - "Мамоо, не такаа!" Най - вече като го целувам много. Blush

А, Мими снощи ми изправи косите с репликата - "Мамо, много ме боли жлъчката... Ето там, под коляното..." Laughing

# 709

А, Мими снощи ми изправи косите с репликата - "Мамо, много ме боли жлъчката... Ето там, под коляното..." Laughing

smile3532 Зари уникални са Simple Smile
 За срещите и аз съм много ЗА, НО...... За Избенската съм наполовина сигурна, дано да успея, а за националната не можете да си представите колко много ми се иска, но ще кажа когато се разберете за място и дата със сигурност. Аз по-скоро съм за юни или септември. Много ми се искаше да е на морето, но май няма да се справим за там освен ако не го съчетаем с отпуската, която в нашият случай е бетонирана през първата седмица на Август. За сега не сме планирали нищо. Искахме с ранните записвания, но се оказаха големи цифри. Та сега ще решаваме в движение.
 Зари как е сега на Здравец ? И на мен там ми хареса като изключим  лекото несъответствие на цените за условията, който предлагат. Но ако имат тази промоция плащаш 2 ползваш 3 си заслужава стига да може човек да си освободи работните дни Simple Smile Но пък ние се събираме да се видим и съм навита на доста компромиси само и само да можем пак да се съберем Simple Smile

# 710
  Зари,Мими и Божидар действат в комбина срещу теб... Laughing

И на мен много ми се ходи на национална среща.Аз пропуснах и двете.Ако е юни месец,обаче,пак няма да успея.Резервирахме си за море в Гърция от 20 до 30 юни,а от 2 до 11 юни май ще се престраша и ще пусна Боян на лагер на нашето море.Много се чудя дали идеята е разумна,но всички в детската твърдят,че изкарвали прекрасно...Много ми е притеснено без още да съм го записала даже.Ако стане там нещо няма да си го простя.Отплеснах се!  Laughing Исках само да кажа,че съм "ЗА" една национална среща!

# 711
Силве, ако г-жите в градината са същите, или поне в по - голямата си част, пускай го без притеснения!!! Ние, нали бяхме на лагер с Мими, като беше последна група, а Божидар нямаше още 4 месеца... Embarassed Наблюдавах как се грижат за децата, как ги обличат, пазят, всичко... И бях напълно спокойна, за да се изнесем на хотел последните дни, че вече не се издържаше... Laughing

А, за "Здравец" - не знам какво е било преди и какво влиза в тази промоция. Ние бяхме по време на пролетната ваканция на Мими и имаше още две - три семейства. Всички останали бяха деца на зелено училище... Crazy Целият хотел се пукаше по шевовете, но и на двамата им беше забавно. Ще пусна снимки във фейсбук. Иначе, чистичко, прилично в стаите. Само закуската се включваше в цената и към нея имам малко забележки. Най - вече, защото беше много еднообразна, но ние им поръчвахме допълнително разни неща и се справихме с положението.

За националната среща, ще пиша, когато се оформят някакви дати. А, седмичната съвпада с пости, служби на Васко и пр. и няма да мога. Не, че сте ме очаквали, но аз все пак да подчертая, че не е нищо лично... Laughing Hug

# 712
  • окр Пазарджик
Здравейте ! Не съм писала много време, не съм и чела, всъщност незнам от кога. Много жалко ,че имаме ангелче.Моите искренни и дълбоки съболезнования на Радка.

При нас всичко е ОК. Стилиян е много палав, прави много бели и  се е научил да праща много поздрави на майките. Имахме  инцидент с врял чай, полежа малко в болница с баба му , но слава Богу сега е добре. Докторите настояваха пластика, но ние категорично отказахме и сега има белег, но съм сигурна че ще мине , мажем с необходимото. От първи май ще го запиша на ясла, просто не мога да ги водя на разходка заедно , а и няма кой да ме придружава. Много се радвам че този път кърменето се получи с бебето , сега започвам да захранвам. За съжаление ми е болнав , вече 2 пъти пи антибиотик. Ами това е , като се наканя някой ден пак ще драсна 2 -3 реда . Приятен следобед!   bouquet

# 713
  • София
Много се радвам, че откликнахте за бисерите Simple Smile Наистина всеки ден и всеки миг е забавен с нашите малки човечета.... Simple Smile

Аз след малко заминавам на моминско парти...  Twisted Evil

# 714
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ НЕЖНИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 715
Момичета да почерпя за моето малко цветенце,а и за свеки Mr. Green.
Да са ми живи и здрави:)

Честито на всички цветя от мен.

# 716
Честито на всички празнуващи днес и на малките ни сладки цветя! Да са ни живи и здрави, и все така да ни радват!

Днес пък Жоро ме постави пред една дилема -  една седмица в Брюксел (плюс Париж и Дисниленд) или море тримата с Рали. Не може и двете. Много ми се ходи в чужбина, но все си мисля,че Ралица нищо няма да разбере и само би било по-трудно обикаляне и т.н. От друга страна си казвам,че морето няма да ми избяга и другата година ще отидем, но пък като си представя какъв кеф ще й бъде на малката... newsm78

# 717
  • София
Честито на всички именници днес!

Маринка, трудна дилема

# 718
Честит празник на всички именници днес! Бъдете здрави и мноооооого щастливи!

Не успях по-рано да се включа, че днес беше погачата на племенника ми, пък и баща му, че и свеки именници, та и тях уважихме, по някое време и сестричката ми по скайп поздравихме, че и тя е цвете ............ абе изобщо малка лудница днес  #Crazy

Маринче, наистина много труден избор ........ пожелавам ти в крайна сметка да вземете правилния  Hug

# 719
  • в сърцето на един мъж...
Марина, всички казват, че това преживяване е за деца, които са по-големи. Има огромни опашки, не на всички атракции може да се влиза с малки деца и било доста натоварващо за тях. Аз поради тази причина отлагам даже и за баткото. Аз лично бих поизчакала още малко.

Общи условия

Активация на акаунт