Малки са още - тормоз и за тях и за вас 
Но и моето мнение е да не я водите с вас 

.
.Беше се напикал баткото, и като тръгнах да го преобличам, и като се вкопчи това дете в мокрите дрехи - пищи и не два да го събличам абе ужас.Пищя един час, след което се поуспокои и заспа, и след два часа сън ме събуди с шамари и писъци
, този път явно нещо беше сънувал.Та в общи линии сме на приливи и отливи . 

Но в последните 2-3 години наистина не ям таратор и не искам лед. Което много ми скапва моренцето, признавам
Силно подозирам, че и без да се пазим с Белка би ни подминала една такава болест, но Илия ще си отвиси в кенефа... 

. 
Не е като да отидеш за 10 дена и всеки ден да си по 3-4 часа на плажа. Имаме си наши плажчета, знаем къде е мръсно и там не ходим. Когато можем излизаме извън града, ама не по курортите, а по дивите плажове и тъй. Иначе никога не съм ги спирала да пият вода от чешмичките в Морската , а там си е чешмяна водата, вкъщи пият от кана Брита, аз минерална вода купувам само като са навън, готвя с чешмяна вода, не минава през Бритата обикновено.Лятото на заведения пием айран с лед, т.е. Калина и аз пием. Да чукна на дърво не сме имали проблеми. Миналата година прихванаха стомашен вирус, но това се случва на 2-3 години, нормално е. А това за българското черноморие, дето е септична яма, вуйчо ми живее вече от доста време на Родос, там също има плажове за които знаят, че там не се ходи, защото наблизо излизат тръбите за канализацията.
Хубаво ни е моренцето, дето се вика само туристите го развалят.
Круиз,а? Блазе ти...Въпреки евентуалните угризения на съвеста бих тръгнала на секундата без децата.Тяхното не се губи,а животът си минава.Това е насочено и към Марина...
Струва ми се,че Брюксел и Дисниленд с Ралица ще е всичко друго,но не и "почивка"...

Препоръчани теми