Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 003
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Делтето е готина. Hug

Зя Ан-Мари и Краси нямам думи-те са нашите принцеси. Heart Eyes

А какво ще кажете за Медузка?Видяхте ли я във Фейса?Така се е наточила......  smile3521

# 181
Здравейте Hug Heart Eyes и аз да се разпиша, то направо срамота Embarassed Embarassed Embarassed
Добре дошли на новите момичета Hug.
Знаете, че много си ви обичкам всички, но сега нямам много време да пиша тука.
Коки, тази снимка ми е от Коледа Wink голям купон беше.
Много са ни хубави бебоците, да са живи и здрави, да радват майките си, че са много чакани и желани бебчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. А като знам още колко ще се родят и забравям всичко лошо около мен.
 Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 23:31 от gorgona medusa

# 182
Делтето е готина. Hug

Зя Ан-Мари и Краси нямам думи-те са нашите принцеси. Heart Eyes

А какво ще кажете за Медузка?Видяхте ли я във Фейса?Така се е наточила......  smile3521
Съгласна с всяка твоя дума  Hug Само дето Медузка май е показала стара снимка ..

# 183

Боби, за теб Simple Smile

# 184
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вече и аз съм с нова премяна!
Щастлива съм от пролетния си изглед. Ели,   bouquet
Сервирам закуска и кафе

По-късно ще пътувам за Правец - на гости на мама.
Хубав ден!

# 185
  • Varna
Привет- Мривет newsm68

БОРЕ,
Направо мЪ усмърти със тая прекрасотия която си ни изшаткала тука. Много стилнУ и много вкуснУ, Душе Hug Да си изкараш едно убавичкУ на Правец. Ама много убавичкУ бе Hug Heart Eyes

ЕЛЧО,
Да си я ползваш със здраве скаричката. Надявам се дълго да ти служи вярно, както ти казах, ползвала съм я много малко. За тебе е била. Най вкусната скара да си правиш на нея....правихме и магии със Бате Wink

КОКИЧ,
Благодара ти Душе за хубавите думи Hug Тя кака ти Делтова, за Ина Убава дума жЮвей, стопли ми душата Heart Eyes

Един прекрасен ден ви пожелавам, въпреки, че ми е едно стегнато, като гледах какво става във Япония. Не съм спала като хората снищи....гледох и четох какво става там. Който е гледал филмчетата които са изкарали момичетата във Мамата, знае за какво става въпрос.
Покланям им се на японците и шапка им свалям как се държат по време на земетресиние.

При снимките не съм влизала, сега чета за красотите там. Та затова не съм похвалила никой, да мЪ прощавате Embarassed

# 186
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!
Сервирам на открито - за да се радваме на слънцето

Време е да се отдам на делниците, че с тези празници съм качила малко .... Sad
Разходките в пубавото време ще ми помогнат.

Покланям им се на японците и шапка им свалям как се държат по време на земетресиние.
Peace

Хубав ден!

# 187
  Присядам щастливо на масата на Боби  Hug Хайде, къде сте останалите?

# 188
Ей,ме на  newsm47!Наместих се до теб! Hug

# 189
Досега гледах снимки от Япония. Голям народ, голям дух! И аз като Делтето - шапка им свалям!

# 190
  • Varna
Бандааа,
ИзпокрихмИ сЪЪЪЪ rotfImao

ЛЕЙДИ
Радвам се да те видя във темичката Hug Сигурно много си уморена, ама идваш да ни побутнеш  bouquet

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 07:39 от DELTA_DELTA

# 191
Ехааа,Делте,много готин аватар! Peace

# 192
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!!
Хайде, ставайте, да не пропуснем и минута от хубавото време!!!

Желая ви много хубава и ползотворна седмица, пълна с много хубави моменти и осъществени мечти!

Да е цветно и пролетно настроението ни!!!!

# 193
  • Varna
КОКИЧ Hug
Веднага забИлязвЪшшш Laughing

БОБИЧ,
Както винаги, Благодарско Wink Ама си успяла и нашия котьо да го хванеш зад вазата беее Joy Кога успя, не те видях у нас да сЪ моткаш Hug

Банда пожелавам ви прекрасен ден и прекрасна седмица 

# 194
  Делти, честит ти нов аватар Simple Smile И пак усмихната до уши си, слънце такова  Hug
Отивам малко на разходка в парка пила от хубавото кафе на Бобича  Hug

Общи условия

Активация на акаунт