Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
МЕДУЗКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пожелавам много здраве на теб и на близките ти! От любов и щастие да не се отървеш и да бъдеш обградена от верни приятели!

# 316

Честит рожден ден, Ягодке!
Пожелавам ти да намериш сила и време да тръгнеш по стъпките на мечтите си, защото съм убедена, че тръгвайки- ще ги постигнеш..Че какво е да знаеш италиански и да можеш да шофираш  Wink Поздрав с рисувани цветя, ти ме разбираш  Hug Hug

Честит рожден ден, Медузке!
Желая първо здраве на близките ти, след това семейна любов и хармония, в която знам, че даваш цялото си сърце. Пожелавам ти и най-съкровеното...няма да го изпиша, знаем какво е! И за теб рисувани цветя Simple Smile
Много ви обичам и двете!

# 317
Ягодке, Медузке, честит рожден ден, красавици!

# 318
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички мартенски Овнета !
Готини сте, но сте на светлинни години от Априлските ! Има върху какво да поработите !

# 319
  • при моите деца .....
Готини сте, но сте на светлинни години от Априлските ! Има върху какво да поработите !
Тук сме все готини овенки - и мартенски, и априлски!!!!!

# 320
Честит рожден ден Медузка! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъдване на всичките ти мечти /специално за теб  babydust7 babydust7 babydust7/

Честит рожден ден и на теб, Ягодка! Много здраве, късмет и много, много любов!

# 321
Честит рожден ден Ягодка и Медузка!

# 322
Честит Рожден Ден на Ягодка и Медузка!
Желая ви първо здраве, за да имате сили да преодолявате препятствията по пътя. ) Щастие, за да сте винаги усмихнати и лъчезарни. ) Любов, която да ви дава крила!

# 323
  • Varna
Виж какво dealss,
При нас Мартенски ли сме, Априлски ли сме, все си се обичаме...не мога да ти разбера , намека.Такива сме каквито ни е създал дЕдо Боже или Природата. Иначе нямаше да е интересно, да сме всичките еднакви.  Май някой мартенски овен ти е скършил хатъра а...Ако надничаш тука, май не си видял, Мартенски и Априлси овен да се карат или да делят нещо....или се обозначи, за да се опиташ да противопоставяш едните на другите а smile3521 smile3503
ХаДи да видим, ще ни скараш Wink

ХаДи сега по Ино каЙве да тЪ почерпим, да не кажеш, че сме стипци Wink  че и със кекс, дЪн заслабниш, Душа Grinning

# 324

Някакъв конкретен проблем ли имаш? Та си дошъл тук във форума да си го решаваш?
Ако имаш да напишеш нещо по същество, ок, когато нямаш, по-добре си замълчи за да изглеждаш умен.

# 325

Да не сбърка темата???Защото това е Овенската тема, а не за карнавала в Бразилия???Посети ли го или все още мечтаеш???

Ако не пишеш по правилата има един бутон.....да не се налага да го натискаме, а Stop

# 326

И мартенските, и априлските сме готини! Само да не решим да метнем някой на рогата си Twisted Evil...

# 327
В темата се записва още едно овенче  Blush

# 328
  • Varna
DeSu wavey Добре дошла.
ХаДи да ти дадем едни тЪрлЪчки, че да се настаниш и ти покрай нас. А и сподели на коята дата си родена, да те добавят момичетата във списъка ни.    И още за добре дошла

# 329
DELTA_DELTA благодаря много си мила  Hug на 12 април съм родена, априлска теменуга съм  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт