Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • при моите деца .....
ПРИВЕТ!
Днес също използвах хубавото време за разходка - около 6 км, после бях на тае-бо...
 marrrinka85, добре дошла! И аз съм родена на 19.04.
Фран,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
miriams28, не знам в какво е проблема, на мен пък ми се пълни пощата с известия - почти през ден променям профила и след ден-два пощата ми е пълна....
Виртуално ще се почерпя, но иначе - само уикенда...
Доволна съм от теглото бавно и рядко свалям грамчета, но поне не качвам... сега ще се възползвам когато е хубаво времето да ходя.
Това е от мен!
Хубава вечер!!!!

# 361
  • Varna
БОБИЧ,
Стига рИва бе жИна, стига рИва за теЗ килограми Laughing Абе и аз не съм от тия дето се спират, но ти, ти дето толкокова препускаш като унгарски кон, не сЪ оплаквай, от грамчетата беееее Laughing И Бобич, моето котенце е това по тъмно оранжевичкото...водят ги червен Персиец Grinning Другото май е на Еличка.....я кака сЪ гушкат братскииии Joy

# 362
  • Варна
Здравейте
Благодаря много за топлото посрещане  Heart Eyes
Днес с моята Рибка бяхме на голяма разходка и съм грогииииииии.
Лека вечер ви желая и весел празник на всички празнуващи    bouquet
DELTA_DELTA благодаря за терлиците  Wink, харесват ми.

# 363
  • Varna
Радвам се, че ти харесват папучките Wink
Цялата тайфа тука избираме модели, а и си имаме и художнички, та няма грозни тЪрлЪчки тука, самУ красотни Wink Всички плетем за новичките Grinning

# 364
  • Кюстендил
 Hug
Честит рожден на страОтните Овенки с малко закъснение Embarassed
Бъдете здрави, обичани и все така красиви!

Ние у нас сме малко болни, някакъв грип ни тръшна и едва мърдаме с щеркта Tired

Обаче пък живота не е чак толкова гаден - преди няколко дни спечелих награда, две нощувки със закуски за двама, от един страхотен хотел на едно страхотно място в планината  Heart Eyes И съм решила да се възползвам и да отидем с мъжО и детенце там за рождения ми ден Simple Smile

Пожелавам ви хубав и слънчев уикенд  bouquet

# 365
  • Сливен

хаха трепет само така,честито и се възползвай пълноценно  Hug Party

# 366
  • Кюстендил

хаха трепет само така,честито и се възползвай пълноценно  Hug Party

Със сигурност, не е за изпускане, още повече, че като попитах какво трябва да доплатя за детето, защото наградата е за двама и ми казаха, че ще ни настанят в апартамент, подходящ за семейството ни Simple Smile Абе сладури са, много се радвам, ще се върна с мнооооооого снимки, обещавам!

# 367
Трепет страхотен подарък ще си направиш за рожденния ден. Оздравявайте бързо и се възползвайте максимално. smile3521 newsm10

Желая ви сладки сънища и  спокойна вечер!  Hug

# 368
  Трепет, чудесен подарък, радвам се и честито! Ще бъде незабравим рожден ден, само да се оправя бързо малката Wink
 Едното оранжево коте е моя Съни като бебе Simple Smile

# 369
Pepa,Chestit Rojden Den!
Pojelavam ti leka bremenost,edno(iskashe mi se da sa dve,ama......drugia pat) sladko bebche na finala i mnogo lubov!
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Mnogo se radvam na tumbaka na lentichkata ti Heart Eyes

# 370

Честит рожден ден, Пепа!
Най-хубавия и подарък е вече в утробата ти  Hug Но ти пожелавам лека бременност, безпроблемно раждане и прекрасно и здраво дете на финала. Както и любов и хармония в семейството!

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 02:08 от Елинор 777

# 371
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

Пепа, честит рожден ден!!!!!
Винаги да си обечана и обичаща, винаги да си много щастлива, леки следващи 30-31 седмици и безпроблемно раждане!!!!!

Петък е!!!! Не се преуморявайте на работа!!!!
Дано успея да свърша всичко запланувано!
Трепет, оздравявайте бързо  fingerscrossed честита награда!!!!!
Пожелавам ви много слънчев и хубав пролетен ден! Ако не сте на работа обещайте да излезете на разходка днес Simple Smile Направете си този жест!

# 372
  • Варна
ПЕПИ ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН. МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.И ДА СИ ГУШНЕШ НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЕНЦЕ НА СВЕТА   bouquet
Аз нахапах от бисквитката на Боби, че тя е на диета. Е признах си.
След малко тръгвам по занимавки та чак до 19 съм в движение.
Слънчев и усмихнат петък на всички

# 373
Pepa, честит рожден ден. Всичкото здраве на света, любов, успех, късмет и разбира се лека бременност и лесно раждане на най-сладкия бонбонHeart Eyes

Трепетче, супер подарък. Приятно изкарване на семейството  Simple Smile

# 374
  • Сливен
честит рожден ден на пепа,желая безоблачно небе над домът ти,много здраве и любов,а най-хубавият подарък ще го получиш с няколко месечно закъснение Party
лек ден на всички
честит празник

Общи условия

Активация на акаунт