Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 38 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Eli като пролетно цвете на полянката си.  Hug

# 391
  • Сливен
хайде лека момичета,свърших си домакинските задължения
аз отивам да лягам че малкия ме буди в 6  Crazy

# 392
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес поспах до 7 часа и сега сядам с кафе и закуска - малко сметана
Да сервирам и на вас

Слънчево е, а мен ме чака толкова домакинска работа...
Е, ще се поразходя, ще поспортувам....
Ели, много хубави снимки!
Пепи, много хубава е твойта самодива!
Хубав ден!
Много усмивки и положителни емоции!

# 393
Добро утро и от мен,както винаги през почивния ми ден не ми се спи,а когато съм на работа не ми се става.
Днес времето ще е хубво,мъжо и той почива,така че ще излезем на разходка и най-вече по магазините.Имам нужда от доста домакински работи,пък и повод на Дюки да купим ,че в понеделник ще е   на летището да свиква с обстановката........Това е от мен за сега
Боби,благодаря ти за детето,празника беше страхотен/не се и съмнявам де/,всички останахме доволни....

# 394
  • при моите деца .....

Приятен уикенд!

# 395
  • Сливен
добро утро и от мен
желая ви много слънчев и усмихнат ден  Hug  love001

# 396
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Доста се разхождах - около 9-10 км ми се събират....
Нямахме тренировка - преподавателя е на състезание...
Отивам след малко да се приготвям, Лейди ще ме порицае, но отново ще съм в черно.....
За обитуриентския бал си търся пола и елече - светло - сив, капучино и свежа риза, но за сега не съм намерила моя модел....
Хубава вечер!

# 397
   Ох, най-сетне с ремонтиран компютър  Grinning Ужасно ми липсваше. Благодаря за хубавите думи за моята особа  Hug Днес излизахме с мъжа ми да ми купи предварително подаръка за рождения ден. И искам щастливо да се похваля с два комплекта акварели Simple Smile
 По случайност днес открихме с мъжа ми второто "Конче" във Варна. Усмихната сервитьорка ме позна и вика "Аааа, ти си от онази компания, дето скоро се роди бебе, нали?"

# 398
    "Аааа, ти си от онази компания, дето скоро се роди бебе, нали?"

Хахахахахаха,няма как да не те познае.....Ние днес също се разхождахме семейно в морската....Напазарихме по магазините и се прибрахме.Днес беше и първата разходка на Дюк.Само 10-15 мин,но като за първи път добре.....Тази вечер сме на гости,и яденията ще ми останат......

# 399
Хахахаха, важното е че са запомнили с хубаво компанията и как да е иначе разбира се... Хубави хора трудно се забравят.   Hug
Ели честито за ремонтирания комп и за подаръка. Да сътвориш красоти и да ги споделяш с нас.  Party
Ох на мен днес ми се сви душата в тая зала. Никой не влезе цял ден а времето беше разкошно... Сплеска ми се дупето от седене на тоя стол и чак гърба ме заболя.  Crossing Arms

* Боби * завиждам ти благородно за енергиятаи силите, които имаш за такива разходки и за всичко останало, което чака на теб да го свършиш. Аз тасе заседяла и размързелувала последната година та чак ме е срам от самата мене си.  Crazy

Пепито, Дюк е голям сладур. Миналата седмица се нарадвах на фарфалаците на лозето. Те милите още мама търсят и само се гушкаха и търсеха да сучат. Тази седмица им предстоят ваксини.  Сигурно ще са пораснали. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 19:57 от kokoshinkata

# 400
  • Varna
Мдааам има и второ Конче, аз мислех, че знаете. Даже на последното ни събиране миналата година, една от сервитьорките като ни изпращаше беше казала, че сега към края на есента тя отива на горното Конче. Ама може и да не сте ни чули като говорим.

ЕлчО, да си го ползваш със здраве и със късмет новият подарък newsm10 А за компютъра какво да кажа......просто вече не можем без тази умна машинка и много, много ни липсва когато не е нарад. Да ти служи и той дълго време без проблеми newsm10

# 401
А, добра вечер!
Болят ме крачета, много работа имаме.
Затова и по-рядко се вясвам из пространството, а и бързам да си ида на къщичка, че времето е прекрасно и ми се стои навън.
Почна се, момичета.
Налазиха ни майсторите.
Мъжът ми се занимава с тях, че аз нали хем болна, хем работна...
Но пък сутринта бях аз технически, та малко им се стъжни картинката, нещо мъжа ми много меко го раздава.
Ели, чакаме акварелите в действие.  Grinning
Делтич, толкова си ме развълнувала преди няколко дни, че представа си нямаш.   bouquet
Боби, остави тези разходки, идвай на помощ, знаеш ли какъв фитнес си правим  Joy
Макар, че не е за хвалба от 24.02 до днес съм плюс 8 кг. Що съм толкова сбъркана, не зная. Хората като имат проблеми отслабват, аз наопаки. Като всичко е наред, и формата ми е по-добра. Няма начин обаче, ще се наложат някои ограничения, че на крачетата им тежи.

# 402
  Споделям първи опит. Показах в скайп, решиха, че е тъжна и тя наистина е..За паразитите, които се опитват да ни унищожат.

Много благодаря за пожеланията, наистина работата с акварела е страшно трудна, но и много приятна.
Кокошинке, съжалявам за пропуснатия разкошен ден в празната зала..Беше наистина прекрасен пролетен ден. Бебешоците ги видях, големи сладури са.
Пепич, малкия казваш възпитан на разходка? Ама много готино име сте му избрали наистина-Дюк Simple Smile
Лейди, ще взема да дойда да поработя при теб-да ударя едно рамо Simple Smile Всъщност почвам работа на 1-ви април. Вече потвърдих. Не почвам изгаряща от нетърпение и радост, ама живота не е само парти и заря.
Делти, нали ме знаеш каква съм разсеяна-наистина не знаех и не съм чула. Онази малката сладуранка беше там.

# 403
  • Варна
  newsm51 прочетох ви,  лягам си уморена

# 404
Здравейте банда Hug Heart Eyes
То тука не остана какво да пиша, но ще се разпиша Wink
Не знаех за второто Конче и нищо не съм чувала даже Whistling.
Лейди, няма да се шашкаш за килцата, лятото идва и ще си ги свалиш Wink.
Ели, браво на теб Peace прекрасна е Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт