Жената зодия ОВЕН 22 - Мартенска!

• 37 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • при моите деца .....
Привет!
Пропуснала съм следобедното кафе, но сядам на чаша вино и за да не пия сама - сервирам и на вас
НАЗДРАВЕ!
Днес гостито мина нормално, но хапнахме ненормално  Embarassed
Ели, честита баня  Laughing
Хубава вечер!

# 76
Бобии, мерси!  Laughing Ей така бях  Crazy

# 77
  • Кюстендил
 Hug
Момичета, понеже не ви чета редовно Embarassed срещата остава за същата дата нали? Тогава е Цветница и още съм в дилема - моето цветенце ще трябва да остане без празник, ако дойда чак до Варна Thinking

Бях обещала снощи да си кажа защо бях зла Crazy

Имаме нова колежка, която обучаваме за да започне работа на моето място, аз напускам. В сряда вечер преди да затворя дойде и седя в кафето с компания до 23,30, а уж сме до 22,00 на работа. На другия ден на обяд ме попита късно ли съм затворила, казах й, че благодарение на нея не съм си видяла детето вече трети ден, защото след втора бях първа смяна на работа и отговора на кифлата беше: "Ееее голяма работа, нали днес ще го видиш" Та тя снощи имаше среща с кандидат-гадже и с мъжа ми отидохме в кафето на по питие до към 12.00 Whistling

Та така, много ме вбеси репликата и не можах да я оставя безнаказана. Ама вие ме нахулете де, щото не е хубаво така да се прави Naughty

# 78
Трепет,аз става ли въпрос за сина ми съм готова на всичко Peace.Така ,че...... devil

# 79
  • при моите деца .....
Трепетче, "каквото повикало - такова се обадило" кадва народът, та правилно си постъпила.
Пожелавам ти успех в новото начинание, щом ще сменяш работата!

# 80
Hug
 Та тя снощи имаше среща с кандидат-гадже и с мъжа ми отидохме в кафето на по питие до към 12.00 Whistling

Умница!   bouquet

Ели  Joy Joy Joy, добре си се оформила. Отзад. hahaha Joy

# 81
Добро  утро  Wink Днес сме раннобудни с Емко..
Хайде да пием по горещ шоколад  Wink

# 82
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не спах добре през нощта и днес се поуспах - станах в 8.30
Сервирам кафе и закуска

При нас е слънчево..... май да използвам деня за разходки
Хубав ден!

# 83
Добро утро! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много софри,много нещо! Party
Лейди,честит ти нов подарък!Мноооого ми хареса! Crazy

# 84
Мерсииии, да ви се връща  Grinning

# 85
Мерсииии, да ви се връща  Grinning
Със сигурност ще ми се върне Peace.Само трябва да дойде момента, а той още не е дошъл Sad

# 86
Здравейте и от мен.)

Трепет, много кофти това с новата колежка, ама и ти си я уредила снощи, дето се вика. )
За срещата сигурна ли си, че няма да дойдеш?
То май остават основно варненската група пак.

# 87
  • Varna
Мале Трепетче
Много нагла тая бе. Аз чак се ядосаФ Rage Ей, нагал народ, наглУ нЯщУ, после що децата ни ставали такива....
А, за  срещата, разбирам те Hug

# 88
  • Кюстендил
Боби, в процес на търсене на нова работа съм, нищо нямам предвид, но там беше някакво абсолютно безумие, на какво ли не се нагледах, включително и на това
По-добре вкъщи, отколкото там. Утре ми е последният работен ден и ще си почина най-сетне от цялата простотия.

Мира, няма как да оставя малката на имения й ден, колкото и да ми се иска да дойда Tired

Тъй, мацки, тъй, нагласих я кифлата, много е проста милата, ама ще я оформят там местните ...звезди hahaha

# 89
  • Varna
ТРЕПЕТЧЕ,
Такива ли екшъни я чакат новичката #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт