Ели, какво стана с Т?
За 1 юни и аз не съм решила как ще празнуваме. То големи празници напоследък, голямо нещо....
Едно ей такова животинче сме си харесали, ама да видим.... За прически.
Бързо да оздравяват!
айде по кафенце 

Страх ме е да си помисля какво ще е след година.
едвам гледам. ида не е ходила на градина от април месец. трябваше тази седмица да тръгне, но като чу, че ще ходи на градина и събота сутринта се събуди сополива.
и аз нали съм съвестна - не я пратих, не мога да я пратя при малко или много чужди хора при положение, че не се чувства добре. за къпак и Йоси вчера изкиха един ОГРОМЕН сопол и това беше само началото. Сега си кихат един на друг и се хилят на сополите си

)
Сигурна съм, че ако й зададеш конкретни задължения, които да трябва да изпълнява през деня като например да си оправя стаята, да застила спалнята, да си измие чиниите след като обядва, да пусне прахосмукача от време на време, а в замяна ще получи благинката да си поиграе малко на компютъра или да си гледа любимия сериал, ще пожънеш успех. Поне при мойта минава подобен номер, верно, не е тийн, но си е скорпион. Като й кажа, че ако не си оправи стаята ще й изхъвля разпиляните играчки ела да видиш как за 10 мин всичко се прибира по местата.
Препоръчани теми