Е лека и мека

чудех се аз защо ми звучи познато, ама до италианския не стигнах. Ама какво да каже човек, дето е кръстен на баба си Станка ('изморена')
. А Борко изпитва ли болка или това е някакъв странен модел проблем, дето поне детето не страда от постоянен зъбобол.
Е, въпреки че не съм от редовно "списващите" имах наглостта да се наредя на опашката с колажа.....
Сладко е, защото е за кратко. Като сме си в Сф разчитаме изцяло на нас си, защото въпреки, че живеем със свеки, тя "когато е трябвало деца да гледа, тя ги е отгледала", въпреки че майка й й е "свършила" работата, но това е друга тема на разговор...... С хиляди уговорки я бяхме "придумали" да прибира Алекс от ясла във вторник и четвъртък и нямаше проблем, но миналата седмица е питала сина си докога ще е натоварена с това задължение.......Аз си мислех, че сме я "ангажирали" с приятен ангажимент, а всъщност е било досадно задължение за нея.......... А пред хората как се мазни..........направо не мога да повярвам, че може да има такова лицемерие....... Както и да е, отплеснах се, болна тема.......

Не си представях, че ще е такава одисея, но....реална действителност...жалка при това.... 

Хубаво си ти е името
.

ся аз как ше спъ, ъ?
Пие вода с лед(такава дават за деца по заведенията
похапва топъл хляб без проблем.
При Борко проблемите започнаха когато беше на годинка и месец. По това време той не беше помирисвал (да не говорим за опитване) захар в каквато и да било форма. Сок благоволи да близне преди 1-2 месеца.
Клипчета, песни във вбокс, снимки - лошо ми става, честно... 
страшна манипулаторка 
Като се прибрахме Никол заспа точно за 10мин

Как сте момичета ,като гледам май на някои му се ходи на море,Диди
Няма лошо 
Мисля че всички очакваме подробният и в детайли вариянт на хубавата новина.Хайде де не ни дръж в напрежение

Дано измислите нещо, че като помисля колко години има докато пораснат постоянните зъби и се плаша.