Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Zò, радвам се, че са ни еднакви датите Simple Smile Ако и моята бременност мине като твоята първа ще е супер Simple Smile Лято идва, по два часа на ден разходки, много салати и свежи плодове, надявам се резултата да е едно свежо бебче Simple Smile

Корема вече спира да ме боли, или поне не ме боли толкова много и не е постоянно, нямам и кървения, които както прочетох по-горе може да са признак на извънматочна бременност, от което се притеснявах, та имам надежди, че всичко е наред Simple Smile Иначе нямам тъмни кръгове около гърдите, не ми се повръща, не ми се гади, не ми се яде - никаква разлика от това как ми е било като не съм била бременна.

Честито на всички, с които ще раждаме в един месец ако всичко е наред Simple Smile

# 106
Здравйте момичета!
На 19.03 ми направиха трансфер и по изчиаления терминът ми ще е през декември.Макар и на легло сам много щастлива,бременноста е позитивирана и се моля този път всичко да е наред.Миналата година бях бременна и съвсевм спонтанно в 26 седмица се случи най-гадното нещто в моя живот,изгубих скъпите ми близнаци.Идваше ми да умра и тогава започнах да чета форума,писла съм много малко,основно четях.
Благодарение на Вашите споделени и хубави и лоши емоции се укопитих и видях,че има надежда
Благодаря Ви от сърце мамчета,че споделяте така безрезервно и се раздавате така безкористно.
Целувки на ВСИЧКИ!

# 107
# 108
Честито , Blumelina и успех!
аз днес цял ден съм замислила, ако всичко е наред кога и как се казва тази новина на работодателя. Четох във форум, че по закон трябвало документ (чл. 313) да представиш на фирмата от АГ и нямало да има проблем да те пускат на прегледи по член 157 от КТ...
Някой има ли опит в това?
Благодаря  Simple Smile

# 109
днес си запазих час за доктор за четвъртък,тогава влизам в 6г.с и се надявям дя видим каквото трябва Praynig.Иначе болките намаляха много ,почти спряха,а и днес не съм повръщала Rolling Eyes

# 110
  • Beyond the Frontiers
Честито , Blumelina и успех!
аз днес цял ден съм замислила, ако всичко е наред кога и как се казва тази новина на работодателя. Четох във форум, че по закон трябвало документ (чл. 313) да представиш на фирмата от АГ и нямало да има проблем да те пускат на прегледи по член 157 от КТ...
Някой има ли опит в това?
Благодаря  Simple Smile

Новината с бележката от докторката за установена бременност. За по-сигурно едно копие си направи и ако не стe сигурни в коректността може да поискате официален входящ номер. Peace
Аз го направих някъде в края на втория месец, началото на третия.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 21:04 от Galactic Voyager

# 111
Благодаря за информацията, Galactic Voyager
Ще кажа чак като имам документ... Simple Smile
Пижо, чакаме да се похвалиш в четъртък
Лека вечер от мен

# 112
Ха добър ден и от мен  wavey

Хайде да се запиша и аз тук. Очертава се термина ми да е 13.12  Crazy Тест направих миналата седмица, а вчера бях и при док, който потвърди положителния резултат  newsm19

blumelina, честито и ще стискам палци този път всичко да е наред и декември да гушкакш сладко малко бебе или бебета... Praynig

И друго щях да пиша, нооо...забраиФ  Crazy

Хубав ден и от мен момичета!

# 113
Хайде и аз да се запиша отново Simple Smile Очертава се термина да е 8 декември. Успех на всички. Днес следобяд съм на лекар и дано всичко е наред. После ще се похваля  Grinning

# 114
Момичета  на вас коремчетата ви подути ли са..на мен ми е много подуто, точно като преди цикъл вече цяла седмица ....това ми е първа бременност и се притеснявам дали това е нормално  newsm78
Усмихнат ден на всички icanfly

# 115
Момичета  на вас коремчетата ви подути ли са..на мен ми е много подуто, точно като преди цикъл вече цяла седмица ....това ми е първа бременност и се притеснявам дали това е нормално  newsm78

Ludichka, аз бях така предишната бременност, даже ми беше по-подут корема отколкото преди цикъл  Peace

# 116

Ludichka, аз бях така предишната бременност, даже ми беше по-подут корема отколкото преди цикъл  Peace

Значи да не се шашкам  Crazy Благодаря много  Hug

# 117
Здравейте момичета,
Приказна и безпроблемна бременност ви желая и поздравления за успешното начало!  Hug
С радост се присъединявам и аз. Не съм била на преглед все още. Коремчето ми е плоско като дъска. Гърдите не са напрегнати като при първата ми бременност. Още не ми се гади /е почти/ нооо ... МЦ го няма и видях   EFP още преди седмица  smile3503

# 118
Много се радвам момичета teddy,ludichka,lilli 7 и всички останали мамчета ,в петък съм на доктор да си стискаме палци,напрегнато ми е ,като лежа само в къщи.По изчисленията на калкулатора моя термин е на 11 декември ,усещам че Коледата ще е приказна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
Здравейте и от мен,

и аз съм в петък на преглед и се надявам всичко да е наред.
Ходих в обедната на разходка и така се изморих че още дишам тежко, а беше само половин час ходене пеша.   Grinning
Не мога вече да ходя нито бързо, нито дълго  Simple Smile
Коремът и на мен ми е супер бодут и вече 5 дена не си закопчавам копчето на панталона, от блузата ми стърчи още повече и все едно съм бременна в 3 или 4 месец минимум. Забелязах дори, че колегите ме гледат само там, все едно ми личи  hahaha сигурно си внушавам  Simple Smile

Лека работа от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт