Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 435
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
колко странно звучи"честито гадене" Laughing Laughingпри мен е от 2 седмици и едва ли ще спре.С първото повръщах до края,но поне започна към 2рия месец ,а сега Sick #Cussing out

# 91
Здравейте, мили мами на бъдещи декемврийчета 2011! Нека се включа и аз, с термин 08.декември и 4та гестационна седмица. Последен цикъл на 01.03., бях в събота на преглед и се видя малката запетайка. Интересно, че засега нямам гадене, но е и твърде рано все още, разбира се. Това ми е втора бременност и силно се надявам да мине спокойно, с първата нямах никакъв проблем. Желая на всички много усмивки, уравновесен апетит и лека бременност  Simple Smile

# 92
Здравейте и от мен Simple Smile Вчера видях плюса на теста и направо не можах да повярвам. Още ме е страх да се зарадвам, защото постоянно ме боли корема, но днес ще се обадя на доктора да видя кога ще ме приеме. Последният ми цикъл беше на 4 март, което според калкулатора означава, че бебето трябва да се появи около 9 декември. Аз съм на малко повечко годинки - почти 37, това ми е първа бременност и се опитвам да не се притеснявам, но на много места прочетох, че болките в корема може да означават извънматочна бременност, макар че и на много места казваха, че болките са нормални. Та наистина, страх ме е да се зарадвам на глас, но тихичко се радвам под възглавницата Simple Smile Ще се радвам да имам повод да чета този форум честичко в следващите 9 месеца Simple Smile

# 93
praskovetka, нормално е да имаш болки като при цикъл. Като отидеш на преглед ще ти кажат. Можеш да пиеш Но-шпа /аз си го пия и до сега/. Годините да не те притесняват- моята леля роди детето си на 39 години.

# 94
Привет дами Simple Smile, и аз на 3ти април ( рожденият ми ден станах на 32 г.) получих чуден подарък  EFP, плахо се записвам сред вас, това е втората ми бременност имам си вече едно лъвче Димитър на 1 г. и 8 м.. Искахме бебче от зодия стрелец, пробвахме само този месец и за щастие изглежда сме се справили  Heart Eyes. Утре ще се обадя на док. да видим кога ще отида..Мен също повече от 2 седмици ме наболява корема, но и предният път бях така, а после изкарах невероятна, лека и безпроблемна бременност, без грам бремелински неразположения. Според калкулатора термина ми е на 9 декември.
praskovetka с теб сме имали еднакви дати на последния цикъл 4 март,  в един и същи ден сме разбрали и един и същи термин имаме 9 декември Simple Smile

# 95
Аз също знам,че е нормално да имаш болки в корема-наподобяващи цикъл.Добре,че моите не наподобяват цикъла ми,че иначе нямаше да мога да стана от леглото.За сега нямам проблеми с прияждането на това и онова.От време на време ми става лошо-но не сутрин,по всяко време на денонощието.Искам да попитам дали е нормално да имам някакъв странен вкус в устата?Нощно време се будя от странен вкус и пия много вода и сутрин като стана направо си бягам до тоалетната да пишкам.

# 96
  • Beyond the Frontiers
Общо взето всичко е нормално - аз например ставам свръх чуствителна към миризми, дори собствените ми парфюми ме дразнят. За ароматите в градски транспорт да не говорим Sick

Не е ли малко раничко за гадене и повръщане? Аз се надявам този път да се размина с тези екстри.

# 97
Ставаме все повече, пожелавам на всички ни прекрасни бременности и благополучни раждания!
Желая приятен ден!

# 98
За сега не ми се е гадило и се надявам да не ми се случи  Praynig При мен всичко е наред, имам слаби болки като преди цикъл , но нищо притеснително.Според калкулатора термина ми е на 5 декември  Peace Усмихнат ден на всички   bouquet

# 99
Гадене до сега и аз съм нямала , дано и да нямам. Честно казано не усещам абсолютно никакво неразположение , с изключение на болките от време на време като при цикъл, но си пия едно но-шпа и ми минава. Още не съм ходила на доктор , ще ходя на 19-ти и вече нямам търпение да минава това време , само за това мисля. Някоя от вас момичета ходила ли е вече на лекар?

# 100
Привет, Ludichka и на мен калкулатора ми показва 5 декември. Но мисля да отида на лекар на 8ми, че нямам търпение вече...  baby_neutral

# 101
den23 аз мисля някъде към 15, но и аз не знам дали ще издържа  Whistling

# 102
Аз мисля да изчакам малко повече-някъде към 20.Само незнам как ще изтрая дотогава.Една приятелка ме посъветва да ида веднага,а дръга-да съм изчакала малко.Според калкълатора моя термин ще е на 06.12.2011

# 103
  • Beyond the Frontiers
При първата ми бременост отидох на преглед някъде към края на втория месец. Както съм написала консултирах се с докторката и тя съветва, не по-рано от 14 дена след денят, в който  е трябвало да ви дойде МЦ, да се ходи на преглед. До тогава плодното сакче би следвало да се е образувало и закачило и съответно да може да се види. Peace

# 104
Понеже всички говорите за лекари, реших и аз да се отчета.

Както вече написах в един по-горен постинг, аз съм бременна от инсеминация, т.е. не знам доколко е същото като при естествено зачеване, но да си споделя.

На 1 април ми правиха кръвен тест за бременност, а от резултата съм  newsm44. На 8 април пак ще точат кръв, тогава би трябвало да съм вече в началото на 6 седмица, две седмици по-късно (пет седмици след инсе-то), на 21 април ще ходя на ехограф, а на 28 април съм си записала час при доки, който искам да ми следи бремеността, тъй като това не се прави от специализираната клиника, в която ходих за лечението и инсе-то.

Мен ми се гади от време на време, но не до степен да ми се повръща. Коремът обаче ме боли - слава богу, от време на време само и нямам зацапване, което било характерно за извънматочната бременност (така ми казаха). Надявам се на 8 април всичко да бъде наред  baby_neutral Иначе продължавам да си мълча по темата - само мама и няколко, ама супер близки приятелки знаят и то защото са наясно с проблемите и бяха в течение на цялото лечение.

Успех от мен и стискам много, много палци за всички ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт