Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да предотвратя намаляването на кърмата?
-
Как да се справя с бебето, което постоянно иска да суче от гърдата?
-
Какво да правя, ако гърдата ми тече на силна струя, когато бебето задърпа?
-
Как да се справя с запушване и бучка в гърдата?
-
Как да помогна на бебето си с газове и запек?

/ е на 3мес и 5дни, 7250 кг досега наддава добре, само на кърма е и се храни на поискване 6 пъти, рядко 5 или 7 пъти, като от време на време спи доста през нощта по 6-8 часа. От няколко дни нещо не иска много да яде, а и гърдите ми нещо много омекнаха, дори и през нощта. Страх ме е да не ми спре кърмата. Да правя ли нещо - цедене или?
. Може просто да добавиш 1-2 допълнителни кърмения и това е. Отпусни се
А не мога да я оставя да пищи, сякаш я дерат - пробвах няколко пъти, но не спира - почервенява, засинява се и ме е страх да не си глътне езика, та пак я гушкам и слагам. Мисля пак да я кърмя на 3 часа, обаче как да изместя часовете?
. Неприятно е, но няма как. Изтърпи. Спомням си че като се пооправи времето (родихме се февруари) и започнах да го извеждам, но само в слинга стоеше, в количката беше рев. Та така се спасих- разходки в слинга. Можеш да правиш същото в къщи. Слагаш в слинг, така можеш и да кърмиш, достъпа е лесен до гърдата, а ще си освободиш ръцете за да вършиш нещо друго и ще можеш да се движиш.
Спрях навреме, а месеци след това случайно намерих информация, за по-правилен начин. Ето тук има текст и снимков материал за правилно "прилагане" на шишето -