Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здеавейте!пижо_ ,Jojolinka   , на мен също последната ми менструация беше на 24.02, и според калкулатора терминът е 1 декември.Аз все още на съм ходила на доки смятам не тази а следващата седмица да отида живот и здраве.Тогава надявам се да се види ясно ''бебчо'' Heart Eyes

# 76
  • Пазарджик
Здравейте, реших и аз да се запиша - ще бъда декемврийска мама Simple Smile /мама за втори път, декемврииска за първи Simple Smile/ По изчисленията които правя терминът ми трябва да бъде в началото на декември, защото последния ми МЦ беше на 28.02, а трансферът ми /ин витро бременна съм/ беше на 16.02. , но беше със замразени ембриони и това малко ме обърква ... Всичко за сега е ок, като на първия кръвен тест резултатът ми беше 47.82, а след 4 дни - 226, това е малко нисък резултат, но пък нарастването е много добро според лекарят ми Simple Smile, който обаче все още не ми е определил точна г.с. и дата за термин и аз гадая и пресмятам тук, а на преглед съм чак на 07.04.
Имах прекрасна първа браменност 2002 год и имам страхотен син, който вече е на 8год. - пожелавам си го и сега. Честито на всички бъдещи мами! Лека бременност и здрави бебенца!

# 77
Добро утро как сте коремчета WinkАз се чувствам добре и сед малко ставам за разходка , а и времето е чудесно!
Лек ден на всички и приятни разходки!

# 78
Здравейте   bouquet
Аз мисля да отида при доки някаде около 15 , че и на мен последния ми цикъл беше на 28.02...какво ще кажете  Hug

# 79
  • Бургас
Здравейте и от мен  Simple Smile
Плахо се записвам при вас, с надеждата да ми е на късмет  Praynig
Днес видях  EFP и колкото съм щастлива, толкова и притеснена- имам един спонтанен аборт Август и много се надявам тоя път всичко да е наред  Praynig

# 80
Здравейте и от мен  Simple Smile
Плахо се записвам при вас, с надеждата да ми е на късмет  Praynig
Днес видях  EFP и колкото съм щастлива, толкова и притеснена- имам един спонтанен аборт Август и много се надявам тоя път всичко да е наред  Praynig

не се притеснявай всичко сега ще е наред:)
успех

# 81
  • Пазарджик
Ludichka Според мен на 15 даже ще можете вече да го видите Simple Smile Ще дам повече инфо след прегледа на 7
GJK не се притеснявай - всичко ще е наред!
Много усмивки на всички Simple Smile Simple Smile

# 82
Здравейте, момичета! Аз засега само ще се запиша да ви следя, тъй като от онзи ден, когато разбрах, че съм бременна, станах много суеверна Joy Според календара на БГ мама терминът ми трябва да е на 2 декември, а зачеването е станало на 11-12 март, което не е така, тъй като съм с донорска инсеминация, която беше на 17 март.
На 8 април ще ходя на изследвания и се надявам всичко да е наред - дотогава обаче ще си мълча, ще ви чета и ще ви се радвам. Никога не съм била такава, ама явно година и половина чакане и блъскането с хормони леко са ме повредили. Joy

Пожелавам ви много късмет, успешна бременност и най-хубавия коледен подарък!  bouquet

# 83
Здравейте,маминки!Реших и аз да се впиша в темичката.Последната ми менструация беше на 01.03.Понеже започна да ми се гади около 28.03.,а и ми закъсняваше си имах съмнения,че 4-месечните ни опити са вече възнаградени.Така че реших да си направя тестче и на 01.04,сутринта преди работа-е 06:30 се появиха 2те чертички и оттогава не спирам да се усмихвам.Едва тогава разбрах,защо комбинацията от шоколадови бисквити и майонеза е толкова прекрасна.Та по мои изчисления съм с термин 06.12.Ще видим и лекарят какво ще каже.Искам да попитам Декемврийските мами 2010 кога е най-добре да ида на лекар и да се установи бременност?Една позната ми каза да ида веднага,а друга да изчакам -да ида около 25.04?

# 84
  • Beyond the Frontiers
Прясно, прясно и аз да се впиша. Последен цикъл 28.03, сметките изкарват термин 4.12. /аз си знам дата на зачеване  Mr. Green/ 2 положителни тестчета и сега чакам....

Днес се чух с докторката ми - преглед след 14-15 дена закъснение е удачен, за да се види нещо. Така че търпение на всички  Peace И тихо стискане на палци   thumbsup  Посъветваха ми да си пия фолиевата киселина, да не прекъсвам постите, но да хапвам плодове и зелечуци.

# 85
Здравейте,маминки!Реших и аз да се впиша в темичката.Последната ми менструация беше на 01.03.Понеже започна да ми се гади около 28.03.,а и ми закъсняваше си имах съмнения,че 4-месечните ни опити са вече възнаградени.Така че реших да си направя тестче и на 01.04,сутринта преди работа-е 06:30 се появиха 2те чертички и оттогава не спирам да се усмихвам.Едва тогава разбрах,защо комбинацията от шоколадови бисквити и майонеза е толкова прекрасна.Та по мои изчисления съм с термин 06.12.Ще видим и лекарят какво ще каже.Искам да попитам Декемврийските мами 2010 кога е най-добре да ида на лекар и да се установи бременност?Една позната ми каза да ида веднага,а друга да изчакам -да ида около 25.04?

честити ти чертички от мен
аз отидох 20 дни след закъснението

# 86
Мерси sany81

# 87
Здравейте!аз да се оплача- не спирам да повръщам.Само да хапна нещо и до 3 минути съм в тоалетната Sick,свалила сам килограм и малко за седмица.честито на всички видяли двете чертички Hug

# 88
Здравейте на всички бъдещи мамчета!!!
 Аз бях от декемврийки 2010, но нещата не се стекоха по желания от мен начин. Със съвсем мъничко упорство съм отново бременна и ми остават няколко седмици.
 Искам да пожелая на всички вас да изкарате една лека и  изпълнена с приятни емоции бременност!!!
 На тези от вас, които имат вече една или повече неуспешни бременности- ето, аз съм пример, че нещата рано или късно се получават!

# 89
Здравейте!честото на виделите две чертички,успешна и лека бременност и не се притеснявайте всичко ще бъде наред  love001
Пижо честито гедене ,ти май си първата похвалила се ,аз също съм като теб с термин 1 декеmври ,ама за сега нищо освен малко напрежение във гърдите ,но съм сигурна колкото и да не ми се иска че скоро и аз ще се похваля Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 15:24 от moni_reni4ka

Общи условия

Активация на акаунт