Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен!
 Аз съм януарска мама 2010, и ми се струва, че ще бъда и декемврийка 2о11! Още не съм си направила тест, но си мисля, че чудото е станало!  Praynig На мен това ще ми е трета бременност! С моя мъж сме явно доста луди, щом сме се решили на тази стъпка, но така го искаме! С предната ми бременност нямах много време да пиша във форума, защото работех до последно, а и каката ми беше първокласничка, но сега се надявам да се разписвам честичко тук! Видях, че и Теди има бебче колкото моето и ми стана интересно!
 Стискам палци на всички!
 bouquet

# 121
  • Beyond the Frontiers
Здравейте и от мен!
 Аз съм януарска мама 2010, и ми се струва, че ще бъда и декемврийка 2о11! Още не съм си направила тест, но си мисля, че чудото е станало!  Praynig На мен това ще ми е трета бременност! С моя мъж сме явно доста луди, щом сме се решили на тази стъпка, но така го искаме! С предната ми бременност нямах много време да пиша във форума, защото работех до последно, а и каката ми беше първокласничка, но сега се надявам да се разписвам честичко тук! Видях, че и Теди има бебче колкото моето и ми стана интересно!
 Стискам палци на всички!
 bouquet

Супер сте, моите уважения. И аз искам 3  Embarassed и не виждам нищо "лудо" в това. За сега е ред на номер 2, после ще видим  Mr. Green

# 122
  • Бургас
Здравейте и от мен!
 Стискам палци на всички!
 bouquet

Поздравления и от мен   bouquet

И ние искаме 3 деца, и тайно се надявам второто и третото да са с малка разлика, а защо не и направо близнаци  Joy

# 123
  • Beyond the Frontiers

Поздравления и от мен   bouquet

И ние искаме 3 деца, и тайно се надявам второто и третото да са с малка разлика, а защо не и направо близнаци  Joy

Mr. Green Добра идея, не съм се сетила.

# 124
  • София
Здравейте и от още една декемврийка 2011 Hug
Терминът  ми е на 7.12.2011 / по изчисления на форумния калкулатор/. Днес бях на лекар и си видях точицата Heart Eyes Бях правила тестове и знаех, но определено е друго, когато лекар го потвърди.
Пратиха ме другата седмица да правя кръвни изследвания и урина. А след 2 седмици - ще гледаме сърчице.

# 125
Честито, Етти
много хубава новина.
Как си ти, как се чувстваш, ако искаш сподели какви са симптомите при теб  Simple Smile
Подук корем, в гърдите имаш ли напрежение
поздрави   bouquet

# 126
  • София
Странно се чувствам, защото е първа бременност и пред мен е пълно с неизвестни:)

Първите дни чувствах напрежение в гърдите и зърната бяха много чувствителни. Имам леки болки и малко гадене, световъртеж. Лекарката каза, че всичко това е нормално и най-вероятно ще отмине в първите месеци на бременността.

# 127
Момичета  на вас коремчетата ви подути ли са..на мен ми е много подуто, точно като преди цикъл вече цяла седмица ....това ми е първа бременност и се притеснявам дали това е нормално  newsm78
Усмихнат ден на всички icanfly

И на мен ми е подуто коремчето, но силно подозирам, че е от сиренето рикота, с което прекалявам напоследък  Joy Пуста лакомия, ама съм питала - правят го пастьоризирано мляко. То е все тая, защото моят тест за токсоплазмоза е положителен, ама все пак - да не дърпам дявола за опашката.

Етти, честито! Гледам, че си последвала примера ми  Hug

Аз пък в петък освен на кръвни изследвания, ще ходя на ендокринолог, че пия Л-тироксин за щитовидната жлеза и било много важно да се следят разните хормони.

А за трите деца няма нищо лудо - вуйчо ми и вуйна ми имат три деца - на 24, на 22 и на 9 години. Супер е! Е, малката е глезанка, ама к'во да се прави - наше си е  Joy

# 128
  • Пазарджик
Момичета да се похваля - бях на доки и видяхме сакчето Simple Smile имам си снимчица  му се радвам, а след 10 дни ще отидем да видим сърчицето Simple Smile
Етти, sweetytweety, den23, lili 7 и всички останали бъдещи мами на декемвриичета Честито!!!
Eтти, това с напрежението в гърите при мен си остана до като родих, а даже и доста след това - не е лошо Simple Smile, а другото дано премине бързо Peace иначе и аз се чувствам странно, макар че не ми е първа бременност, всичко е много различно, а и сега от годините ли ... ч е е втора бременност ли ...знам ли ... мисля много повече кое какво значи, трябва ли, нетрябва ли ... чак си се ядосвам на мене си вече Laughing
Nedinka, TSH колко ти е? или не сте мерили още въобще, защото аз също също съм на твоя хал  Simple Smile

# 129
чстито  ти сакче nanya Hug!дано и аз видя утре,малко се притеснявам за предстоящия преглед.Дно всичко е наред Praynig

# 130
Здравейте момичета!Много се радвам да видя че за един,два дни се овеличихме значително!Поздравления и много лека и спокойна бременност на всички!
Относно за трите деца ,аз също нямам против и бих искала и аз да имам толкова,какво по хубаво от пълна къща със дечица!Аз иначе за сега съм все още добре и мисля към  края на другата седмица да отида на лекар и да видя малката точица.

# 131
  • Пазарджик
Пижо_  благодаря Simple Smile Сигурна съм, че утре всичко ще бъде наред и чакаме да се похвалиш  Hug
Отностно трите деца и аз да кажа - винаги сме искали три деца и се надяваме  ...

# 132
Ludichka, ник'ви притеснения! Всичко ще е наред и то до края  Peace

blumelinafingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за петък мила!

sweetytweety, няма никаква лудост в това което правите с мъжа ти  Naughty Много е хубаво да има много деца и е супер, че сте се навили  Peace Аз също искам повечко...даже доки ми каза, че тичиците ми са две, но до 12та седмица можело да се редуцират, та ще почакам за това  Crazy

Аз само нещо съм се шашнала с малкта разлика която евентуално ще имат моите деца (дано всичко е наред  Praynig че тредната бременност ми беше доста изнервена, с доста лежане и...  ooooh!

Момичета пожелавам ви лека и безпроблемна бременност, и за Коледа да получите най-прекрасните подаръци на света  Hug

# 133
Nedinka, TSH колко ти е? или не сте мерили още въобще, защото аз също също съм на твоя хал  Simple Smile

Честито, nanyna, за точицата.

Не сме мерили ТСХ сега, последният път беше през ноември и в доклада на лекаря (аз живея извън БГ и тук такива неща пишат докторите) пише, че изследванията са наред и при забременяване да отида в края на първото тримесечие. Днес обаче секретарката заяви, че първият възможен час бил на 15 юли. Викам "Жена, луда ли си, какво ли - аз съм бременна, пия Л-тироксин от сто години, а ти искаш да ми дадеш час за след 100 години" - добре де, не й го казах, ама си го помислих и като се развиках малко по телефона и обясних как неправилната дозировка може да доведе до спонтанен аборт и как тогава ще има много сериозни последици за клиниката, ми дадоха час за петък 8 април без никакъв проблем. Сладури! Аз обаче пия и витамини за бременелки, в които има и йод, така че не разчитам само на Л-тироксина.

Щом си на моя хал, задължително трябва да се консултираш с ендокринолога си - поне тук всеки месец ти правят изследвания и ти променят дозата в зависимост от резултата. Не го отлагай, това наистина е много важно или поне така се твърди, в БГ поне не дават часове за след 3 месеца. Успех!

Blumelina и Пижо, от мен много стиснати палци за предстоящите прегледи! Всичко ЩЕ бъде наред!  baby_neutral

# 134
Здравейте Simple Smile, и моят корем е надут, но пък за сметка на това вече почти не усещам болка, уговорих се с док да отида в понеделник, нямам търпение..аз все още не съм видяла нищо сам + тест а вече нямам търпение да раждам Simple Smile. Не знам как е с вас, но преливам от щастие даже си пея и свирукам понякога..
лили7 това ще бъде четвъртото ти детенце!? супер си, мама герой Hug
Поздрави на всички, само хубави емоции и никакви бремелински неразположения ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт