Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Пазарджик
Здравейте мамчета! Как са коремчетата Simple Smile
ssissetoo при мен положението е същото - много твърди гърди на места на "бабунки", мисля че това е нормално особено при втора бременност, след като вече веднъж си кърмила, с проблеми или без. няма защо да се притесняваш, нокажи на доки когато ходиш на преглед, просто за твое успокоение.
Kiflichka_ не тръгвай ез да те види лекар - просто за да пътуваш спокойно
den23 за зъболекаря знам, че може да се правят пломби и да се лекуват зъби ако спешно се налага, но упойките при вадене са забранени. Важно е да кажеш че си бременна, защото те преценяват кое в кой месец може да се прави. С първата бременност ме бяха посъветвали в началото още да си оправя зъбите колкото мога, защото в края на бременността може да са мнооого по-зле, но аз реших да потърпя и всичко си беше в рамките на нормалното накрая.
pipi_mb честито - леко и безпроблемно бременеене    Hug
дообре дошли и на всички нови мами тук  bouquet
Етти честито сърчице Hug и аз май ще си запиша въпросите на листче, че напоследък положението е страшнооо, днес и аз съм на преглед за сърчице и после ще ви се похваляяя
слънчев ден!

# 511
Привет на всички!
Време е да се включа отново. Виждам, че са се появили още декемврийски мамчета. Честито на всички и леко бременеене. Пожелавам ви вълнуващи преживявания през месеците до заветния декември.

# 512
Здравейте ,аз съм декемврийка 2010 и от време на време надничам във вашата темичка и се вълнувам заедно с вас .Миналата година на 14.04. видях  EFP и бях много щастлива .
Честито на всички видели двете чертички и ви пожелавам лека и безпроблемна бременност  и накрая едни хубави и здрави бебчета  Hug

# 513
Здравейте момичета!Не съм писала скоро ,но редовно си  чета темичката.Днес бях на лекар най- сетне едвам дочаках!Видяхме точицата чухме и сърчице,изобщо всичко си е на ред слава Богу.Каза ми ,че съм във седма седмица точно както си бях изчислила и аз прегледаме със вагинален ехограф не е страшно нито болезнено,а аз се бях изплашила понеже миналата бременност ме гледаха само през коремчето.Сега се чувстам по-спокойна и щастлива на преглед   съм на 5 май.Това е за сега от мен иначе продължава да ми се гади отпаднала съм и гърдите ме болят -нормално!
честито на новите декемврийки лека бременност!
Лек ден и много   love001

# 514
moni_reni4ka много се радвам   Hug  Hug  Hug
 Етти  и ти си със страхотно новини!!!!   bouquet   bouquet
nanyna да разкажеш всичко......  Peace  Peace
Аз толков искам да видя и нашето съечице , че снощи бях сигурна че го усещах да тупка  Laughing  Laughing  Laughing
Целувки момичета и още сърчица да има днес

# 515
Здравейте и от мен!
Последните 2 дни ми бяха ужасни,затова даже не съм и писала тук. Ставам сутрин дежурна в тоалетната едвам отивам на работа,там цял ден се стискам да не  Sick и в нас айде наново и лягам...направо не е истина.Днес съм една идея по-добре.Дано свърши скоро това гадене и повръщане,че незнам...

# 516
  • Пазарджик
Момичета ще полудея - бях на преглед, и аз и докторът бяхме сигурни, че ше видим сърчице и въобще  .. обаче само плоден сак се видя - 11 мм е, а преди седмица е бил 6 мм, но докторът се усъмни в бременността и ми пусна ЧХГ - 2 часа не знаех на кой свят съм ... Сойносттите на ЧХГ са 5360 което си отговаря на г.с. обаче защо не се видя нищо?? Казаха ми да се успокоя, че нищо не се знае и  да чакам прегледа другата сряда, ама аз ще полудея до тогава... толкова сигурна бях във всичко, а сега не знам какво да мисля. Ако плодното сакче е празно, защо ЧХГ-то ми расте? Чувала съм за разни такива неща, но в момента ми е пълна каша и немога да си спомня нищо... Ако някоя от вас има отговор моля да помогне!

# 517
  • София
nanyna ,нямам отговор, но  Hug

Всичко ще е наред, ще видиш Praynig Peace
Има ли вариант да отидеш на друг лекар?

# 518
  • Пазарджик
Етти инвитрото ми е при този доктор и просто ще е много сложно да ида при друг и да обяснявам на дълго и на широко какви са ми стимулациите, какви хапчета пия и ... ще се кротна и ще чакам прегледа в сряда. Дано всичко е наред!

# 519
nanyna, някои казват че е твърде рано. Повечето пишат - чак 8 седмица се е видяло сърчицето.  Дори прочетох за 12г.с. тук някъде във форума  Thinking И на мен като ходих се видя само плодното сакче и чак след 2 седмица на преглед за ембрионче.
Стискам палци на всички ни!  baby_neutral

# 520
  • София
Етти инвитрото ми е при този доктор и просто ще е много сложно да ида при друг и да обяснявам на дълго и на широко какви са ми стимулациите, какви хапчета пия и ... ще се кротна и ще чакам прегледа в сряда. Дано всичко е наред!

Ще е наред!  Peace

Идеята ми беше да отидеш при друг лекар на вагинален ехограф. Предполагам не си длъжна да обясняваш подробности. Само да разбереш какво вижда друг лекар. За да се успокоиш ти самата.

Но както каза den23 , може да е твърде рано!

# 521
Момичета,пиша много набързо,защото нямам време.Видях,че има нови попълнения-ЧЕСТИТООООООО.Имам 1 въпрос-с обикновен ехограф(този с който се гледа през стомаха) кога отчита сърдечна дейност-в 6г.с.,8г.с,12г.с......кога по точно?Аз съм леко пухкавка и личната ми каза,че може АГто да пожелае да ме прегледа с вагинален ехограф?а аз не искам-ама изобщо.преди години си имах ужасно преживяване и сега като чуя вагинален ехограф-настръхвам.Моля ви дайте съвет!В четвъртък съм при АГто,а не спирам да мисля и да се притеснявам за този ехограф Weary

# 522
Момичета и аз сега се вращам от лекаря,нали ви бях казала,че миналата седмица бах на преглед и не успя да види нищо,а днес се видя ембрионалния сак,но според лекаря е кухо яйце,нямало жлъчно мехурче нито сърчице се виждало а според седмиците трябва да има...каза ми да ида отново във вторник и ако е сащото ще трабва да се прави аборт....и сам доста разтроена....ами ако просто е станало в краяна цикъла и е още рано,нали все пак предния път не успя да го види.... Cry Cry Cry

# 523
k1drokoska Мила стискам палци лекарят да се е объркал.И аз съм днес много притеснена. До вчера имах напрежение и болки в гърдите, а днес почти нищо не чувстам.А прочетох сутрината момичетата пишеха колко ги болят. SadДруги симптоми нямам.

# 524
аз от няколко дена дори имам гадене,гърдите ми са напрегнати,коремчето ми е подуто...чувствам се бременна.... Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт