Вагинални проблеми

• 2 038
  • 7
  •   1
Отговори

Здравейте ! Първо да кажа за проблема ми. От няколко месеца страдам от всекидневно течение придружавано с лоша миризма. След изследвания се оказа, че не страдам нито от гъбички, нито от някаква бактерия. Surprised Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и има ли лек за това ? Благодаря и се извинявам, ако има подобна тема    newsm78

# 1
  • ...на безопасно
Познато. Микробиологията - чиста, няма хламидии, няма нищо. Два-три пъти на ден миене, триене, къпане и въпреки това - миризма. Още я помня - на гнило newsm78.Не ми помогнаха гинеколози, глобули и прочее, спря като отслабнах значително.

# 2
Гинекологът при когото си била следи ли те? Т.е. ходила ли си 2-ри път при него след като си разбрала, че нямаш инфекция?
Препоръчвам да смениш доктора, не може да ти няма нищо, ако имаш такива оплаквания. Може да не са ти направили читаво микробиологията, знам ли  Thinking
Не започвай самолечение, може да влошиш нещата, отивай на друг лекар, примерно!

# 3
аз бих повторила микробиологията, защото както го описваш прилича на http://www.google.bg/#hl=bg&biw=953&bih=495&&sa= … =d2c6b7ef2a3e7c98
сигурно знаете, че трябва да се лекува и партньора.

# 4
аз съм си достатъчно слабичка няма накъде повече Sad
 след изследването имах среща с лекаря отново, при което пак ми предписва свещички, но без ефект. Явно трябва да се допитам до второ мнение

# 5
Преди 2 месеца с моя партьор се лекувахме от хламидии и след антибиотиците само той си направи изследване дали са изчезнали и т.е. вече ги нямаше.
Възможно ли е моите да не са се махнали и все още да се развиват в мен и от това да се получават тези течения ?

# 6
estestveno 4e moje toi da se e izlekuval a ti ne vseki organizam e razli4en i antibioticite deistvat po razli4en na4in.A vpro4em kato stana vapros za antibiotici az znam ot moia genikolog 4e kakavto i da e antibiotika priema6 li go zadaljitelno s nego se pie vitamin B kompleks za6toto se poiaviavat gabi4ki i te4enie

# 7
Здравейте, от близо две-три седмици страдам от неприятно зачервяване и болка в интимната област. Парене и болка при триене след малка нужда. Измивам се от една седмица с розалгин прахчета, днес си купих интимен гел да мия и с него, защото проблема не отшумява. Преди година успешно излекувахме хламидии с партньора ми. Можете ли да ми дадете съвет какво може да е това неприятно зачервяване и болка. Ако са някакви гъбички щяха да се облекчат поне малко от розалгина, то няма промяна. В други ден ще отида на генеколог, защото не се търпи вече. Смущава мен и приятеля ми също Sad .

Общи условия

Активация на акаунт