Помогнете мами

• 1 175
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички. Дъщеря ми е на вече три годинки, а от около година има мн лоша миризма от интимните части. След всяко ходене по малка или голяма нужда я подмивам но не помага. Попитах педиатъра но каза че всичко е добре,но не е. Тя е още малка и не знам какво мога да правя и какво не. Моля дайте ми съвет. Благодаря на всички.

# 1
С какво се храни? Яде ли много джънк? Знам, че и това оказва влияние.
Друго, което можеш да направиш е да посетите гинеколог - не знам за деца дали има специалисти. Мен ме водиха когато бях на около 5-6 години за някакъв сърбеж и течение. Тогава си спомням, че забраниха на майка да ме мие със сапун и ми бяха изписали някакво кремче за мазане известно време.

# 2
Има детски гинеколози, заведи я.
Миризма при добра хигиена не е нормално. Може би ще те посъветват да измиваш с отвара от смрадлика или да поливаш с разреден Триклобактер, но е необходим акушер-гинеколог.

Бельото предполагам го переш отделно на висок градус? Къпи я само под душ, не във вана.

# 3
Задължително посетете детски гинеколог! Peace

# 4
Ползвам детска козметика,гладя всичките и дрехи( без чорапите) .Ще посетя моята гинеколожка,и ще видим какво ще ме посъветва.Благодаря момичета.Една жена ми каза със сода но много ме беше страх да не стане по-лошо.

# 5
Изобщо недей да използваш сода, в никакъв случай! Такива съвети от приятелки и комшийки хич не ги прилагай! Единствено лекар може да те насочи как да процедираш! Успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт