Детски торти - мнения и съвети

• 177 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Вчера поръчах от Baby Fly. С удоволствие видях в каталога им нашата миналогодишна торта и се зарадвах най-вече, защото темата беше по моя идея, а те я изпълниха фантастично

И аз съм се насочила към Baby Fly, и това, което прочетох, много ме зарадва - че има възможност да се поръча торта по моя (на детето ми Simple Smile ) идея!!!

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 16:01 от sisonika_a

# 571
  • София
Baby Fly трябва да дават отстъпка на потребители от Бг Мама Simple Smile В тази близо 50 страницова тема са във всеки втори постинг, пълен предимно със суперлативи Simple Smile По-голяма реклама от това здраве му кажи Simple Smile
И аз поръчах преди половин година от тях де bowuu
Ама им намерих няколко кусура де, иначе нямаше да съм Аз...

# 572
Baby Fly трябва да дават отстъпка на потребители от Бг Мама Simple Smile

преди няколко страници и аз си мислех нещо подобно..  Laughing

# 573
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Пробвах тортите на Папая и по-специално домашната еклерова с ванилов крем  Flutter Много ми допадна. Поръчах такава за РД на сина ми и се надявам да се хареса и от присъстващите!  Whistling Скоро ще споделя отзиви... Peace

# 574
Пробвах тортите на Папая и по-специално домашната еклерова с ванилов крем  Flutter Много ми допадна. Поръчах такава за РД на сина ми и се надявам да се хареса и от присъстващите!  Whistling Скоро ще споделя отзиви... Peace

очаквам да споделиш снимка на тортата  Simple Smile. Дано да ви я направят хубава и да сте доволни.

# 575
  • В сърцето на моите съкровища...:)
http://www.papaya.bg/katalog_detski_anim-geroi_prodykt245.html Това е тортата,но освен за нея ще споделя и мнение за кетеринга на фирмата,тъй като имат доста изкушаващи плата...пред,които се предадох  Mr. Green Flutter

# 576
А отзиви за торти Скайлайн?

# 577
Аз опитах Скайлайн веднъж на чужд рожден ден. Изобщо не ми хареса. Блатовете бяха сухи, а тортата изобилстваше от сметана, от онази изкуствената дето е като пяна. 
Не бих опитвала повторно и не бих поръчала от тях.

# 578
На Скайлайн бисквитената  ми харесва, яла съм я на детски РД и купувана от Кауфланд, когато още ги продаваха там, ааа и още една-две съм купувала, не им помня имената, но не бяха хич лоши.

# 579
По моя преценка Скайлайн са доста подобни на Лагунените, поне доколкото става дума за детски рожденденски торти Simple Smile Но нямам много опит, не мога да твърдя със сигурност.

# 580
Доста са кичозни на вид тортите Скайлайн, май. А щом казвате, че и на вкус не са най-голямата прелест на света..., мисля че се отказвам от тях! А детския клуб, в който мислим да празнуваме р. ден на детето ми, работят само със Скайлайн Sad И в тази връзка - сблъсквали ли сте с това: ако не поръчаш торта от мястото, където ще е празника, и внесеш своя торта, да платиш за сервиз 10 лв. - стана ми ужасно смешно като разбрах!!! Simple Smile

# 581
  • Враца
сблъсквали ли сте с това: ако не поръчаш торта от мястото, където ще е празника, и внесеш своя торта, да платиш за сервиз 10 лв. - стана ми ужасно смешно като разбрах!!! Simple Smile

абсолютно във всички клубове е така, тъпо е.... Confused

# 582
 за именния ни ден бях поръчала от Скайлан - бисквитена торта. На външен вид- декорации изглеждаше супер. Хареса ни тортата. Другите пълнежи не съм ги пробвала.

# 583
Знае ли някой къде мога да видя цените на тортите на сладкарница "Неделя"? newsm78

# 584
Знае ли някой къде мога да видя цените на тортите на сладкарница "Неделя"? newsm78

В сайта им няма ли?

Около 4 лв. е парче торта в сладкарниците.

Общи условия

Активация на акаунт