Детски торти - мнения и съвети

• 177 934
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нямат сладкарница. Ако искате да поръчате на място - отивате до цеха.
Но няма никакъв проблем да поръчате и по телефона.
Аз съм поръчвала три торти по телефона - нито с една нямах проблем. Над всяка снимка в сайта - http://www.radistambolov.eu/ си има номер. Като се обадите да поръчате казвате този номер, както и от кой албум е снимката. Те всички си имат имена.
След това уточнявате пълнежа и парчетата. Горещо препоръчвам японската им торта - знаменита е, както и торта Трюфел за любителите на шоколада. Простоооооо страхотна.

http://dizela.com/5RD/slides/IMG_27741.html - за тази торта само ходих до цеха, защото снимката беше наша. Тоест свалена от нета и записана на диск. Перфектно изпълнение направиха, щом мъжът ми беше доволен  hahaha

А това е другата, която съм поръчвала

http://dizela.com/Rojden%20den/slides/IMGP2930.html

# 556
  • София
Нана, запали ме да им опитам тортите.  Peace
А този Ради, собственикът, наистина е онзи от журито в шоуто Lord of the chefs.

# 557
Още веднъж, мерси за последните подробни включвания!!!

# 558
  • София
Нана, запали ме да им опитам тортите.  Peace
А този Ради, собственикът, наистина е онзи от журито в шоуто Lord of the chefs.

Тонке, аз съм им вярна и люта фенка, както е видно от снимките от раждането на Кало  Mr. Green
Страхотни торти, безплатна доставка, качествено обслужване. Нямам нито една забележка.
При това отбележете си, че го пише човек, който НЕ обича сладко  Grinning Тоест ям, но ако трябва да избирам между парче торта и печено пиле, няма да посегна към първото.

А иначе - да, Ради Стамболов е този-онзи същият.  Wink

# 559
  • София
Нана, уж се подвизавам редовно в темата, а чак сега разбирам и виждам, че Гаврош имат толкова богат каталог. Възмутена съм от пропуска си!  Mr. Green Впечатлена съм от тортата на сина ти за първия му рожден ден!
Другият месец за имения ден на Кати ще ядем торта от Гаврош!  Grinning
Аз обаче не виждам каталожен номер над тортите, но съм си и малко блейка...

А тези мини тортички ми взеха акъла:
http://radistambolov.eu/gallery/displayimage.php?album=7&pid … top_display_media
Колко ли са като цена?

# 560
А тези мини тортички ми взеха акъла:
http://radistambolov.eu/gallery/displayimage.php?album=7&pid … top_display_media
Колко ли са като цена?

6 лв. на бройка. Поне толкова бяха, като питах за тях в детски клуб.

# 561
  • София
Касита, много бързо ми развали бляновете  Mr. Green Тъкмо си мечтаех за 30 парчета за рождения ден на Кати догодина. 30х6 лв  Shocked Както казва мъжа ми - някой друг път!

Всъщност каква е цената на парче торта в Гаврош. Примерно за японската?

# 562
  • София
Касита, много бързо ми развали бляновете  Mr. Green Тъкмо си мечтаех за 30 парчета за рождения ден на Кати догодина. 30х6 лв  Shocked Както казва мъжа ми - някой друг път!

Всъщност каква е цената на парче торта в Гаврош. Примерно за японската?

Тонке, над снимката от линка ти си пише FILE 187/253
Като се обадиш и казваш - искам торта номер 187 от албум Торти за децата.  Wink

Японската торта е 3 лева парчето. Трюфелът също. Тортата от петия рожден ден на Кало ми излезе 60 лева - 20 парчета, като снимката се включва в тази цена и доставката също.
В другите сладкарници ми искаха отделно 10 лв. за отпечатването на снимката.  Wink

# 563
  • София
Мерси, Нана   bouquet
3 лв за парче е приемлива цена. Ползваната от нас Лагуна е по-скъпа, тъй че Гаврош са добре дошли  Peace Само тези мини тортички ме стресираха с цената, но ще го преживея. Освен ако една тортичка не се разреже на две парчета, обаче фигурката отгоре как ще се раздели между две деца - не става.

# 564
  • София
Мерси, Нана   bouquet
3 лв за парче е приемлива цена. Ползваната от нас Лагуна е по-скъпа, тъй че Гаврош са добре дошли  Peace Само тези мини тортички ме стресираха с цената, но ще го преживея.

Лагуна лично за мен изобщо не са конкуренция на Гаврош.
Но това е личното ми мнение, защото не обичам еклери, а 99,9 процента от тортите на Лагуна са тъпкани именно с тях.  Mr. Green

# 565
  • София
О, аз пък именно заради еклеровите торти ги уважавам!   Grinning

# 566
О,аз вече няколко пъти ви говоря за "Гаврош". Аз също съм им голяма почитателка, като и аз искам да подчертая,че не ям сладко по принцип.Но торта Трюфел е страхотна! Peace

# 567
За мен  също Гаврош са най-добрият избор, много ги уважавам. И друг път съм го споменавала тук, преди аз самата да започна да се заигравам с тортички разни съм купувала само от тях и никога не са ме разочаровали. Нито във вкуса, нито във визията! Единственото, което ми липсва е, че закриха слдкарницата, преди години още и вече няма къда де отидеш да изядеш 1 парче торта от техните, ей така за вкусничко.

Аз бих ви препоръчала и една друга от техните торти, като вкус, тази, която е с фреш от портокал, торта "Луи ХІV" . Ммммммм, много е добра!

# 568
  • София
Ма моля ви, вече започнах да примлясквам!
Това, че Гаврош нямат сладкарница е голям минус. Ако не бяхте вие да ме светнете, изобщо нямаше и да чуя за тях.
Поне няма ли други сладкарници, които да зареждат от Гаврош?
В нашия квартал например имаме сладкарница, която зарежда с торти от Лагуна и Романс.

# 569
Вчера поръчах от Baby Fly. С удоволствие видях в каталога им нашата миналогодишна торта и се зарадвах най-вече, защото темата беше по моя идея, а те я изпълниха фантастично! За съжаление тази година закъснях много с поръчката и нямах избор за пължена. Ще бъде черешова с маскарпоне - някой пробвал ли я е, че малко се притеснявам, изглеждаше ми твърде суха и твърде... как да кажа...обикновена на витрината?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт