Детски торти - мнения и съвети

• 177 253
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
и да питам и да не питам--все таз--трябваше след два часа да я носим в детската градина Cry

# 676
  • София
Харесвам тортите на Лагуна, но през последните две седмици на два пъти се разочаровах от еклеровата им. Аз обичам торта и не съм капризна, но тези имаха особен "изкуствен" вкус, характерен за евтините торти и бяха силно напарфюмирани.

# 677
За на баткото РД до сега сме взимали само от Папая. Тогава бяха Болеро. Отиваме в цеха им и директно там си избираме от каталозите. Супер съм доволна. Утре пак от там ще поръчваме. За градината 2 пъти взимаме "Бишкотена с лимонов крем", че няма шоколад и ядки. За първия РД бяхме поръчали еклерова. Избора е доста голям и от към украса и изпълнение, и от към пълнежи.

# 678
  • София
Вчера бяхме на рожден на едно детенце.Тортата беше от сладкарница Марти в Дружба 2.Беше мн лека и сочна.Струва 23 лв.Миналата година на дъщеря ми беше същата на вид от Чочко за 43 лв ,но беше мн суха

# 679
  • София
По повод сладкарницата "Марти" в Дружба. Веднъж минахме покрай нея с мъжа ми и купихме поне 5 вида торта на парче. Цената беше смешна, но и двамата сме на мнение, че от там  никога повече няма да купуваме торта.

# 680
В хладилника имам една Медена от Чочко. Е, няма такава гадост  Sick адски суха и има някакъв странен изкуствен аромат. Няма повече да ги посетя  Crossing Arms

# 681
  • софия
аз нямам много опит от Чочко но каквото съм пробвала е било хубаво и леко всичко май зависи от майстора-сладкар който я прави тортата.затова и мненията са различни.

# 682
  Въпреки негативите,които четох тук за тортите на "Неделя",само такива  взимам за празниците на децата!Лично аз съм доволна от тези- и (бяха и много красиви и вкусни)

# 683
Чета постовете пред мен и се убеждавам че в повечето случаи е до късмет..така прехвалените Skyline ме отвратиха,от Лагуна ми омръзна да поръчвам..едно и също.,мисля да опитам Fly baby-за една много капризна 5 годишна девойка,която иска винаги нещо по-така....още мнения за Fly..а и мисля да отида на разузнаване  smile3521

# 684

аз за "неделя" нищо лошо не мога да кажа... не са ме разочаровали нито веднъж досега! Simple Smile

# 685
Аз съм разочарована от Бейби флай. Нищо особено не беше тортата, много сух крем, с минимално количество плод, изключително дебел фондан.

# 686
  • София
Аз съм разочарована от Бейби флай. Нищо особено не беше тортата, много сух крем, с минимално количество плод, изключително дебел фондан.

Сподели са кой пълнеж е това.

Нашата миналогодишна беше от там, много съм доволна, пълнежа беше нещо с малини, забравих как се казваше. Вярно, е фондана беше дебел, но аз по-принцип не го харесвам на вкус (за разлика от детето и повеето ни гости  Grinning ), тортата беше вкусна и красива. Детето пак искало такава Simple Smile Така,че ще проучвам да видя от къде да се насочваме. В Бейби Флай ми бяха казали, че могат дами направят отрта по мое желание, но аз тогава нямам идея каква точно.

# 687
  • Ловеч

ето я -по-малка е 10 парчета за 39 лв, вкусът беше същият като на  предишната !!!

# 688
  • София
Къде се намира Бейби Флай.Миналата година търсих информация за тях и останах с впечатлението,че са някъде към Джъмбо (това на "България",което е),но сега им гледа сайта и пише "Шипка" 9,което трябва да е до СУ.
 Искам торта с героите от "Играта на играчките" и не съм видяла в каталога на други сладкарници,та се надявам те да я направят добре.

# 689
В "Неделя" има тази,но не са всички герои-

Общи условия

Активация на акаунт