Детски торти - мнения и съвети

• 177 919
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Знае ли някой къде мога да видя цените на тортите на сладкарница "Неделя"? newsm78

В сайта им няма ли?

Около 4 лв. е парче торта в сладкарниците.

Няма. Аз се обаждах да питам в една от сладкарниците им. За тази, които се интересувах, цената беше 3,50 лв. на парче.

# 586
Искам да поръчам цяла, а не мога да се ориентирам в цените Rolling Eyes Много некоректно от тяхна страна.......задължен си да отидеш до там или надълго да се обясняваш по телефона Thinking Толкова ли са стряскащи цифрите?! Mr. Green

# 587
Конфекцията или по поръчка?
Ако е второто - смятат според брой парчета, брой фигурки и покритието.

# 588
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Както обещах...включвам се да споделя вече съвсем актуално мнението за ''Папая''.
Да кажа,че бяха изключително точни и коректни,както при поръчката ,така и при доставката!Тортата,която поръчахме беше домашна еклерова с ванилов крем.Превъзходна на вкус и визия! Peace Имаше и хапки от техния кетеринг - за изпълнението и вкуса -  newsm74 От мен +1 за тях! Peace

# 589
  • There I was on a July morning
И от мен един + за тортите от Папая.  thumbsup
Фенка съм им още от времето, когато бяха сладкарници Лейди и Болеро    
Сега се насладихме на красива детска торта, с приятен вкус /има богат избор/, любезно и професионално отношение от персонала.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 23:51 от Скубиду

# 590
  • Враца
аз пък съм крайно разочарована от тия папая, и дълго се чудих дали да изтипосам тук мнението си.

миналата неделя ходихме в сладкарницата на лъвов мост.
начумерена и нелюбезна продавачка, при празен салон имаше непочистена маса, разочаровах се и от високите цени, а не особено вкусни торти, както и от принципа "на самообслужване" при тия надути цени.
поръчахме 3 торти, две от тях бяха почти без никакъв вкус и аромат, не ми харесаха изобщо.
всичко това обаче е нищо пред факта, че в 10 вечерта, след като единствената ми вечеря беше торти от папая, ми прилоша и повръщах 1 час...
явно нещо съм се натровила, а съм яла около 150 гр торта общо, не съм преяла от това да е.

аз повече няма да отида в ПАПАЯ, не ми беше приятно нито обслужването, нито продуктите им.

# 591
Видях щанд на Папая в Халите. Признавам, не съм пробвала, само видях, но видяното хич не ме изкуши - леко лустросани соц.тортички ми се сториха Simple Smile

В събота пробвах Скайлайн от витрина - накратко: зле...

# 592
  • София
Папая за някои може да са върхът, но аз веднъж съм ги опитала и не смятам никога повече да повторя.  Peace

Mr. Green Тъй, тъй!

# 593
  • София
Още един минус към Папая от мен!
Бях писала преди няколко месеца как, след като нямаше вариант да направят в срок тортата, която бяхме поръчали, решили на своя глава да ни поръчат друг модел на томас, с друг пълнеж, и играчки вместо фондан. Shocked Останах безмълвна, дори не успях да се навикам на момента. Само им казах, че сигурно очакват да си платим "избора".. и да сме благодарни.. Sick
Тортите им съм опитвала "на кафе" с приятелки, не съм очарована от опитаното до момента, също.
За цените и гореспоменатото велико "обслужване" (две мърляви каки, дето редом с баниците и принцесите ти правят физиономии "какво толкова избираш" Shocked и "не виждат ли пък ТИЯ (за мен и половинката), че е на самообслужване ooooh!..., няма да отварям дума. Sick

# 594
Някой може ли да ми цитира цена на детска торта в "Чочко"-16 парчета?Става въпрос за Пловдив.
Просто ако някой скоро е избирал,моля да ми сподели неговите впечатления.

И ако е обърнал внимание колко струват стандартните торти-16 парчета,примерно еклеровата?

# 595
Аз взех за РД на сина ми торта с картинка на Мики Маус отгоре, 16 парчета, за 29-30 лв. Много изгодно и тортата беше лека и приятна, идеална за деца! Можеш да си избираш, какъв да ти е пълнежът. Дават ти няколко варианта и избираш. Много са точни с изработката. Аз съм много доволна.

# 596
Asja а колко по-рано трябва да се поръча?

# 597
Май поръчах два дни по-рано... Не си спомням вече...

# 598
Благодаря много!

Сега ще ида да ги преслушам и дано да стане за Вторник  Peace

# 599
  • София
Отзиви за тортите на  сладкарница Пчела.

Общи условия

Активация на акаунт