Детски торти - мнения и съвети

• 177 862
  • 754
  •   1
Отговори
# 660

hahaha

не съм яла еклерова торта от години - само карамелени и шоколадови наоколо..

# 661

hahaha

не съм яла еклерова торта от години - само карамелени и шоколадови наоколо..

Ммм, аз карамелени много обичам и бисквитени най-различни Simple Smile

# 662
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз от нашата торта не можах много да опитам, но това, което успях, беше чудно. Много лек крем + череши. Мляс!

# 663
  • София
Аз вече като чуя за еклерова торта и се обривам - навсякъде където отидем на рожден ден все еклерови торти хапваме  Mr. Green

И аз така.
В събота - отново. Еклерова "Лагуна" Tired.

На рождените дни, на които водя синовете ми, тортата е почти винаги еклерова за мой ужас.
И аз се чудя как хората продължават я поръчват предимно нея. Според мен е втръсналата на всички родители, а и има толкова други прекрасни торти като холандската на флай бейби например.

# 664
Защото се счита, че вкусът й се харесва на повечето.

# 665
  • София
Аз също често поръчвам еклерова, макар че не ми е любима. Мисля, че когато се избира торта за тържество с повече гости, трябва да е съобразена с масовия вкус.

# 666
Бих предпочела да се впиша в темата с нещо положително, но...
Нищо не разбирам от торти и освен една бисквитена друго не мога да правя.
В нашето семейство никой не обича сметана и си бяхме харесали торта йогурт с боровинки на Росита. Няколко пъти сме я взимали за разни поводи.
Обаче преди седмица установих, че тортата е невероятно променена, изобщо не е вкусна.  Confused И каква беше изненадата ми, когато дъщеря ми извади от устата си едно доста сериозно парче тел, като от тапа на шампанско!
Май ще продъжавам да разчитам на бисквитената ми торта.

# 667
От Чочко какъв пълнеж е подходящ за деца?
Мислех си за шахматна- само блат и крем е, редуват се бял и кафяв
Поне моите деца не обичат в тортата да има ядки и плодове, и тази ми се видя най- подходяща?  newsm78

# 668
Аз вече като чуя за еклерова торта и се обривам - навсякъде където отидем на рожден ден все еклерови торти хапваме  Mr. Green

И аз така.
В събота - отново. Еклерова "Лагуна" Tired.

На рождените дни, на които водя синовете ми, тортата е почти винаги еклерова за мой ужас.
И аз се чудя как хората продължават я поръчват предимно нея. Според мен е втръсналата на всички родители, а и има толкова други прекрасни торти като холандската на флай бейби например.

Аз мисля, че причината е, че понякога хората не уточняват пълнежа, а само външния вид (случвало ми е и на мен, като беше малка дъщерята и нямаше предпочитания) и тогава слагат този като най-вървежен - нов и интересен в началото, по навик след това Wink
От друга страна, ако нямаш лично отношение към тортите (не обичаш, не ти пука), но те питат,  избираш този пълнеж, който най-често си забелязал, че се явява на детските тържества, защото си казваш, ми хората това обичат.

# 669
Здравейте,и на мас скоро ни предстои рожденден и се чудя каква торта да избера.Разглеждам онлайн материали и има много хубави но никоя торта не ме накара да кажа ето това е нашата,а като за първи рожденден искам тя да е много хубава.Спряла съм се на исеята за Финиъс и Фърб но искам да е фонданова с изработени фигурки но никъде не намирам снимкови материали на подобни торти за да добия визуална представа.Искам да ви помоля за помощ ако знаете къде мога да намеря снимки.А след рожденния ден ще показвам аз Grinning.

# 670
разбирайте както искате поста ми но-
като всяка майка ---исках да зарадвам малкия с " най - хубавата " торта
четох, четох и за втори път ( миналата година поръчахме отново от Лагуна--от тези със снимките), заведох маликия в сладкарницата и там той си избра фигурална торта( на цена приближаваща се до тези на 100гр. Сладки-които са ни фаворити)
взимаме я---и с огромно нетърпение отваряме кутията Cry Cry Confused- тортата за 75те лв--за 20 парчета е ужасно малка--дебелината и беше не повече от 5-6 см Cry
скрих разочарованието си от малкия-защото на него му харесаха фигурките отгоре--но дори и той отбеляза дебелината й а е само на 4 год
не зная--но явно вече прекалено много разчитат на името си--определено по никакъв повод няма повече да разчитаме на тях

# 671
А аз да кажа че Чочко ни направиха много красиви и големи торти, но не бяха никак вкусни...

# 672
babuza , a ти не ги ли попита защо е толкова тънка  и малка тортата? Аз ако бях на твое място щях да ги попитам...то между другото си има и грамаж на парчетата... едно парче в зависимост от украсата би трябвало да варира между 150 и 200 гр., даже и  повече, ако е фонданова защото фонданът е тежък. Торта от 20 парчета би трябвало да тежи поне 4 кг....

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 23:15 от доня КОПРИВА

# 673
  • Ловеч
Това е тортата от Лагуна  - миналата година по това време,не помня колко парчета беше ,но струваше около 60 лв.Беше невероятна на вкус-еклерова с бял крем и Мики беше много вкусен.
Тази година пак поръчах от там -същата но по-малко парчета ,че тази  беше прекалено голяма .
След два-три дни  ще споделя резултата ,надявам се да не ни разочароват Wink

# 674
Мъжът ми имаше в началото на месеца РД и поръчах торта от Папая със снимка на любимия му отбор. Тортата беше невероятна. Синът ми, който по принцип не яде торти, този път изяде повече от половината парчета.
Тази вечер си купихме няколко парчета от рацлични торти и пак се оказаха страшно вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт