Отговори
# 210
Корал,
Много се радвам за теб! Чак мен вдъхнови, да повярвам в нещо, което сърцето ми толкова много желае, а поради други хора и пречки, не ми е позволено да го имам!
Наслаждавай се на всеки миг от живота, който мечтата ти е донесла!  Hug

# 211
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета и момче Simple Smile Днес взех първата си заплата, моля дайте идея как да постъпя с първите пари,че да идват повече възможности и да върви на добро Simple Smile  newsm78
Честито  Hug
Послушай себе си направи каквото ти иде отвътре  Wink

Аре и аз да се поФала  Mr. Green и аз взех първия си чек   Grinning Много съм доволна и въодушевена от първата си нова работа тук  Flutter

Умът не може да действа по друг начин. За него е непоносимо да си представи две противоречия като едно цяло, две полярни противоположности като единство. Умът е побъркан от стремежа да бъде последователен. Той не може да си представи как така светлината и мракът могат да бъдат едно. За него това е непоследователно, парадоксално.
Умът е... принуден да ражда противоположности: бог и дявол, живот и смърт, любов и омраза. Не е лесно да си представиш, че любовта и омразата са една и съща енергия? А за ума е направо невъзможно. И затова той разделя. Тогава за него няма проблеми - любовта е противоположна на омразата, а тя - на любовта. Всичко е логично и умът може да се успокои. Затова разделението се прави за удобство на ума, то не е истина, не е реалност.

ОШО

Пращам любов за хората в Япония  Two Hearts

Природата е мъдра ние още не  Sunglasses

# 212
  • София
Момичета, засега само ви чета и се опитвам да запомня най-важните неща. Интересувам се от техника за намиране на работа. Имам нужда от малко напътствия и ще съм много благодарна за някой съвет. В момента отчаяно се нуждая от работа. Преди няколко месеца останах без работа аз, а сега и мъжа ми. Понеже четох, че не трябва да се желае такова нещо за друг (в случая мъжа ми), ви моля да ми дадете съвет за мен. Молитва или нещо друго, каквото и да е, но трябва да направя нещо. В последно време се запалих и по фън шуй. Опитах се да създам различни кътове в дома си, а ето, че вместо да имам някакво положителна промяна, при мен се случва точно обратното. Всичко върви в обратна посока. Незная как да накарам подсъзнанието си в момента да мисли позитивно.  Sad

# 213
  • Добрич
rainbow, прегледай линковете от първата страница за практическите техники и си избери някоя, която ти се струва най-подходящата за теб.

# 214
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета!Аз ви чета от няколко дни и не мога да спра smile3521Винаги съм се интерисувала от такива неща,но толкова много информация на едно място-браво newsm10.
Но май е дошло и времето да ви открия-самата аз чувствам,че имам нужда да се отърся от много неща,както в материално отношение,така и в духовно.Моля и се надявам да помагате!
Та ето нещо-малката ми дъщеря се роди на 5.03.2010 г.До тук нищо-обаче 5 беше в петък,роди се в 5часа(съвсем нормално раждане без да предизвикваме или нещо такова) и.........се казва Петя.Точно сутринта на същия ден окончателно реших за името.Прочетох и доколкото разбрах 5 е промяна,за сега я разбирам за мен.А за нея.......!?Мислите ли ,че това е някакъв знак(да се надяваме за добро).
Това е от мен-отивам да почета още малко преди лягане! Hug

# 215
Добре дошли на новичките  Hug

поля, за толкова много петтици думата ще си каже нумерологията. Не е случайно нито едно число, нито едно име, нито едно съвпадение,  особено в рожденна дата, а тук са много. Според мен са за добро. Петица и промяна, път, движение. Аз бих приела, че ще има късмет при  пътувания и при движение,  и че животът й ще е свързан с това. Това е само мое предположение, доколкото съм чела нумерология. А аз съм чела малко.

хубава неделя на всички
!

# 216
Добро утро в тази прекрасна неделя сутрин, много интересни неща сте разисквали вчера!
Starlight благодаря за полезната статия  bouquet, от една страна точно така и при мен са ставали нещата когато нещо силно желая просто го оставям да се случи, без да мисля как, често след това получавам вдъхновение какво да направя по въпроса тогава знам, че правилно постъпвам и че това е най-краткия път до желаната цел.
От друга страна ми прави впечатление, че когато контролирам съзнанието си, примерно казвам си "спокойно имам време до 15 минути никой няма да ме прекъсне и ще си свърша спешните задачи" и точно това се случва. Когато обаче съм твърде уморена и когато рефлекторно се движа на автопилот и си помисля, ох, пак ще ме прекъснат, няма да свърша, това пак ще го влача дни на ред, ще ми се затрупат нещата"...и така става.
Това понякога ме плаши давам си сметка каква сила е заложена в нас, от нас се иска само да умеем да боравим с нея и разбира се да я опознаваме, защото аз смея да твърдя, че малко знам, може би основното което съм разбрала, че всичко трябва да е добронамерено, всяка мисъл да е изпълнена с любов и тогава всичко става леко и приятно за всички. И другото основно умората, някаква натегната обстановка са в състояние да ме блокират и да се поддам отново на тъжни мисли, за да не се случи трябва да намеря начин "да изляза от ситуацията" да си поема глътка въздух, за да мога да се успокоя и да си кажа "всичко е наред и ще бъде наред".

Koral вече като се разхождам в морската градина във Варна и като видя учителка са деца все ще се питам "това Коралчето ли е ?" Grinning

Приятен слънчев ден на всички! Hug

# 217
  • Варна
Добър ви ден феи.

Богатство е да умееш да бъдеш тих сред въртопа на хаоса.

# 218
Едно момиче изживявало много труден период, струпали му се куп неприятности наведнъж и вече не знаело как да се справи с тях. Нямало сили да се бори повече, а проблемите не свършвали, редели се един след друг. Отчаяно и обезверено, накрая отишло при баща си и през сълзи споделило грижите си. Бащата търпеливо изслушал разказа на дъщеря си и накрая казал:

- Ела с мен, да ти покажа нещо.

Завел я в кухнята, отворил най-горния шкаф и извадил от там три еднакви купички. Налял и в трите по еднакво количество вода и ги сложил върху печката.

В първата купичка пуснал един цял морков, във втората – едно сурово яйце, както си е с черупката, а в третата – шепа кафе на зърна...

След като престояли и трите точно по 20 минути на огъня, ги смъкнал. Поискал от дъщеря си две чинии и една чаша. А той донесъл и все още горещите купички и наредили всичко на масата.

В първата чиния поставил сварения морков. Във втората чиния сложил твърдо свареното яйце. И накрая в чашата налял кафето. Обърнал се тогава бащата към момичето и попитал:

- Кажи дъще, какво виждаш?

А то отвърнало:

- Ами виждам морков, яйце и кафе...

Усмихнал се бащата и помолил дъщеря си да се вгледа малко по-детайлно в това, което стои пред нея.

~ Виждам един омекнал от варенето морков – казала тя, след като забола вилицата си в него и се уверила, че той наистина е мек.
~ Виждам едно твърдо сварено яйце – продължила тя, след като взела яйцето от чинията, чукнала го на ръба на масата и обелила част от черупката му, за да разбере какво е то отвътре.
~ Виждам и чаша сварено кафе – завършила накрая, като отпила глътка от него – и вкусът му е доста добър.
- Но не разбирам, защо ми показваш всичко това и ми задаваш такива странни въпроси?

Тогава баща й отвърнал:

- Виж, мила – времето, за което трите неща останаха на огъня беше еднакво за всички, нали? Условията, при които бяха поставени, също бяха еднакви. Но всяко от тях реагира по различен начин на това третиране.
~ Морковът отначало беше твърд и толкова здрав, но след като се свари, се размекна и загуби силата си.
~ Яйцето беше много крехко и чупливо, докато беше сурово. И беше достатъчно съвсем лекичко да го удариш, да за се счупи и да потече. Но като се свари, стана твърдо и здраво.
~ Шепата кафени зърна също бяха твърди, но така несмлени те не вършеха кой знае каква работа. Когато обаче повряха в горещата вода, пуснаха своя цвят и аромат и водата се превърна в приятна напитка...

- Хайде сега, дъще, погледни ги още веднъж и ми кажи – като кое от тях си ти?
Когато се сблъскаш с трудности в живота, как реагираш?

~ Като моркова си твърда в началото, но пред проблемите омекваш и губиш силите си?
~ Като яйцето си крехка и ранима, ала когато се изправиш пред трудностите, ставаш силна и твърда?
~ Или като кафето, което показва своята същност именно, когато водата в която е пуснато, започне да ври?

Ако си като тези зърна кафе, знай мила, че каквито и неприятности да има около теб, ти винаги ще успяваш да обърнеш ситуацията така, че да извлечеш нещо положително от случващото се. И така ще успяваш да раздаваш на всички около теб приятни чувства и добро настроение...

А вие морков, яйце или кафе сте?! Wink
Хубава неделя Simple Smile

# 219
# 220
  • Universe
Едно момиче изживявало много труден период, струпали му се куп неприятности наведнъж и вече не знаело как да се справи с тях. Нямало сили да се бори повече, а проблемите не свършвали, редели се един след друг. Отчаяно и обезверено, накрая отишло при баща си и през сълзи споделило грижите си. Бащата търпеливо изслушал разказа на дъщеря си и накрая казал:

Завел я в кухнята, отворил най-горния шкаф и извадил от там три еднакви купички. Налял и в трите по еднакво количество вода и ги сложил върху печката.

В първата купичка пуснал един цял морков, във втората – едно сурово яйце, както си е с черупката, а в третата – шепа кафе на зърна...

След като престояли и трите точно по 20 минути на огъня, ги смъкнал. Поискал от дъщеря си две чинии и една чаша. А той донесъл и все още горещите купички и наредили всичко на масата.

В първата чиния поставил сварения морков. Във втората чиния сложил твърдо свареното яйце. И накрая в чашата налял кафето. Обърнал се тогава бащата към момичето и попитал:

А то отвърнало:

Усмихнал се бащата и помолил дъщеря си да се вгледа малко по-детайлно в това, което стои пред нея.

~ Виждам един омекнал от варенето морков – казала тя, след като забола вилицата си в него и се уверила, че той наистина е мек.
~ Виждам едно твърдо сварено яйце – продължила тя, след като взела яйцето от чинията, чукнала го на ръба на масата и обелила част от черупката му, за да разбере какво е то отвътре.
~ Виждам и чаша сварено кафе – завършила накрая, като отпила глътка от него – и вкусът му е доста добър.
- Но не разбирам, защо ми показваш всичко това и ми задаваш такива странни въпроси?

Тогава баща й отвърнал:

- Виж, мила – времето, за което трите неща останаха на огъня беше еднакво за всички, нали? Условията, при които бяха поставени, също бяха еднакви. Но всяко от тях реагира по различен начин на това третиране.
~ Морковът отначало беше твърд и толкова здрав, но след като се свари, се размекна и загуби силата си.
~ Яйцето беше много крехко и чупливо, докато беше сурово. И беше достатъчно съвсем лекичко да го удариш, да за се счупи и да потече. Но като се свари, стана твърдо и здраво.
~ Шепата кафени зърна също бяха твърди, но така несмлени те не вършеха кой знае каква работа. Когато обаче повряха в горещата вода, пуснаха своя цвят и аромат и водата се превърна в приятна напитка...

~ Като моркова си твърда в началото, но пред проблемите омекваш и губиш силите си?
~ Като яйцето си крехка и ранима, ала когато се изправиш пред трудностите, ставаш силна и твърда?
~ Или като кафето, което показва своята същност именно, когато водата в която е пуснато, започне да ври?

Ако си като тези зърна кафе, знай мила, че каквито и неприятности да има около теб, ти винаги ще успяваш да обърнеш ситуацията така, че да извлечеш нещо положително от случващото се. И така ще успяваш да раздаваш на всички около теб приятни чувства и добро настроение...

# 221
Lenni pld  Two HeartsЗдравей!Макар,4е не се познаваме много ми липсваше,внасяш спокойствие и хармония,Благодаря ти!Надявам се ,по-4есто да си тук newsm17

# 222

А то отвърнало:

Тогава баща й отвърнал:

Хубава неделя Simple Smile

хубаво е.

# 223

Момичета, може ли някои да ми каже какво означава този знак .... ( като изключим картичките около него де) Wink
Наследихме го от предните квартиранти.... и те не знаят какво е! Любопитството ме гложди... стои на стената ми и не му знам посланието!!! Срамота!

п.с. Моля за извинение за големия размер ...  Embarassed

# 224
  • Tам през Атлантическия океан
Аnaximandra Hug
ne знам посланието на знака  Crazy , но лично аз винаги съм заличавала "следи" от предишните наематели в квартирата  Peace това е чужда енергия , чужди послания  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт