Отговори
# 195

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 20:22 от Рози и рози

# 196
Благодаря на всички  за подкрепата Hug Другата седмица започвам работа  Simple Smile

# 197
Благодаря на всички  за подкрепата Hug Другата седмица започвам работа  Simple Smile

Прегръщам те!!

# 198
Браво на теб Beloved само така и напред в същия дух!  Peace
Честита нова работа!

# 199

bouquet Поздрав с Maha Mrityunjaya Mantra в завладяващо изпълнение на Далай Лама

">#at=252[/video]

Това е една от най-свещените мантри и мощен инструмент.  Mrityunjaya мантра ще ви помогне да стигнете до божествеността вътре в себе си. Мrityunjaya мантра се смята за една от Великите мантри на санскрит заради ефективността да осигурява защита и благословение. Maha mrityunjaya буквално означава голяма победа над смъртта.
 оттук http://terrafim.wordpress.com/video-mantri/

# 200
Здравейте!  Hug
InteIIa, Благодаря! Мантрата ми идва, точно навреме!   bouquet
Връщам се, да ви чета!  Heart Eyes

# 201
Рози и рози, !Diva! още веднъж Ви Благодаря!

# 202
Beloved и Kristal4e пожелавам ви успеха и късмета да са с вас!

# 203
Момичета и момче Simple Smile Днес взех първата си заплата, моля дайте идея как да постъпя с първите пари,че да идват повече възможности и да върви на добро Simple Smile  newsm78

# 204
С някаква част от парите си купи нещо само за тебе си или отиди някъде, където ще си доставиш удоволствие - масаж, турска баня, специална сладкарница, каквото и да е, но да е лично за тебе. Аз например по същата логика на рождения си ден не работя, взимам си почивен ден и цял ден само правя неща за мене си - разходка, обед с приятелка, нова книга, разкрасителна процедура, а вечерта винаги съм с хора, които много обичам. От години избирам целенасочено хората, с които деля моя ден извън времето. Това е началото на новия период. Ползвай същата логика. Успех!

# 205
С някаква част от парите си купи нещо само за тебе си или отиди някъде, където ще си доставиш удоволствие - масаж, турска баня, специална сладкарница, каквото и да е, но да е лично за тебе. Аз например по същата логика на рождения си ден не работя, взимам си почивен ден и цял ден само правя неща за мене си - разходка, обед с приятелка, нова книга, разкрасителна процедура, а вечерта винаги съм с хора, които много обичам. От години избирам целенасочено хората, с които деля моя ден извън времето. Това е началото на новия период. Ползвай същата логика. Успех!

Hug  Hug 
Благодаря Рози и Рози! Simple Smile Още от малка поради някаква причина реших,че ще си правя подарък на себе си - така си купих първата книга, после масаж, и какво ли още не... някак си вътрешно ми идваше! Явно така ще направя и с първите пари от новата ми работа Simple Smile

# 206
Beloved ,  Браво на теб, ето , че успя !  Много успехи на новата работа,  свестни шефове, и много нови приятели ти желая!  Hug
За Япония... Praynig   

# 207
Ей, супер сте момичета! Днес нова работа, първа заплата...утре първия милион, после първия милиард и т.н.!  Mr. Green Много успехи на всички!  Hug
 Praynig за Япония..какъв дух имат тези хора само!
Желанието за контрол - познато, но и полезно  Peace

Честито на празнуващите днес  bouquet

# 208
Praynig за Япония..какъв дух имат тези хора само!

Японците винаги са живели в тези земи, това е променило знам ли генотипа им може би технически не е правилната дума, но духът се предава с кръвта, не само се учи с гледане и възпитание. Сегашното е най-силното земетресение, откакто се отчита този вид замервания, но пък и в сегашния свят на технологиите реконструкциите са много по-бързи. През 2001 в Кобе имаше оставена само една част от пристанището целенасочено като музей на земетресението, а всичко друго беше оправено сякаш не го е имало разрушението. В стари времена пак е имало катаклизми и са се научили, че през всичко се минава. Може би и тази сила на природните удари ги е направила толкова различни. Прекарах там на два пъти известно време и не бих отишла да живея в Япония. За пътуване е разкошно, за опознаване на красота, култура, дух, да намериш себе си, но местните хора за мен бяха много сложни за комуникация.

Както и да е, Бог да дава сила на хората в Япония през тези дни! И мир на Земята!

# 209
Praynig Япония, ние сме с теб и те обичаме!

Момичета, мартенският брой на сп. "Осем" е посветен на женската сила, с красиви картини. Купувам си го и това е. Grinning Опитвам, но не мога да сложа корицата му.

Мили феи, искам да споделя с вас, че тази седмица беше първата ми работна, точно работата, която исках! Една голяма моя мечта се сбъдна - и то как! Работя в Морската градина тук и пътят ми минава покрай морето, покрай боровете. И работя с деца! Морето, небето, всяка сутрин или обед, или вечер... Изпълнена съм с вдъхновение и удовлетворение. Творческата ми работа също върви като песен... Имам още повече сили и идеи, мога да кажа, че практикуването на една мечта ти носи още повече от нея. Опитът е нещо безценно. Така, че, любими феи, дерзайте, всичко е постижимо Hug Преместихме се семейно с две малки деца в нов град, прекрасна квартира, започнах любимата си работа - всичко е постижимо! Да искаме и ще ни се даде! Нека ни Heart Eyes

КЛОНКА, специални благодарности за хубавото и вярно предсказание, което ми направи! Пожелавам ти намиране и сбъдване на най - съкровените ти мечти! babydust7

Обичам ви, момичета и Вокси!

Общи условия

Активация на акаунт