Отговори
# 180
  • Tам през Атлантическия океан
Може би не знаете, че когато духате свещичка за рождения си ден, вие извършвате магически ритуал. Без дори да подозирате, вкарвате в действие трите магически принципа: на концентрацията (да угасите свещичката); визуализацията (пожелаването на нещо) и душевната сила (когато повярвате, че желанието ви ще се сбъдне).

Въздействието на свещите Wink

Krascho7 Wink

# 181
Благодаря ти,Дес newsm51!
Искам много неща да разкажа, но някакси ми е трудно.....Може би скоро ще събера смелост и ще ви разкажа защо ви чувствам толкова близки.Благодарение на тази тема и на всички вас, съм на прага на промени в живота ми.Започнах да живея отначало, събудих се от дълбок зимен сън сякаш,просто повярвах в себе си, защото започнах да слушам себе си.И всичко това. БЛАГОДАРЕНИЕ на ВАС и тази невероятна тема.Благодаря ви и много ви обичам  [ smile3525

# 182
ако за нещо съм си позволил да напиша че е ОПАСНО , за това има причини (най-вероятно достатъчно сериозни). (и въобще нямам намерение да се развихрям на тая тема - който иска може да го има предвид)
 опасни/вредни техники.

# 183
Vox-и пак размаха меча  Wink

В случая е прав обаче  Hug

# 184
Момичета и момче, имам нужда да ми стискате палци.Утре ще има резултати от интервюто ми за работа.. разбрах, че вече са се спрели на човек и много се надявам това да съм аз  Praynig

# 185
Вокси, поздрав от мене

# 186
момичета аз пък искам да ви помоля за подкрепа...утре сутрин съм на дело срещу човек,който ми е причинил много зло и както подозирам и този път няма да се спре!благодаря ви!!!

# 187
  • Добрич
Енергия и светлина за Beloved и kristal4e.

Желая ви успех!

# 188
За бременни не знам и не мога да кажа, но по принцип няма никакъв проблем с вътрешното приемане на етеричните масла. Аз изполвам на периоди мандарина и цитронела и съм много доволна. А вътрешно не се препоръчва да се използват смеси от две или повече масла.

Beloved и kristal4e - успех!

# 189
Анн Шърли  Hug радва ме/споделям  вкуса ти към хубавата музика, Ричи ....и жена му т.е.  Blackmore's Night  Flutter  И подписа ти ми отговаря  Wink
Ако не се лъжа Кендис има далечни български корени  Rolling Eyes

bouquet

# 190
Beloved и kristal4e.    Късмета да е с вас момичета!  Стискам ви всичките си палци !   Hug Hug Hug

# 191
благодаря ви момичета.незнам дали това е добре или не но делото беше отложено за пореден път.

# 192
Beloved и kristal4e УСПЕХ И КЪСМЕТ!

Praynig Praynig Praynig ЗА ЯПОНИЯ!!!!!!!!!

# 193
Praynig

От край време е имало природни бедствия и катаклизми т.е. това е нещо естествено .(мн. удобно някои да го преекспонират като преход,чистене  и т.н. неща плокламирани от "новата" религия  Mr. Green ) Трагедията е само за нас човеците  Sunglasses

Цитат
Екип на bTV успя да се свърже с българския консул в Токио. По думите му земетресението се е усетило силно. Спрени са железниците, спряно е метрото и обществения транспорт. Към момента в посолството няма обаждания на български глаждани, които търсят помощ или са пострадали. Според българския консул в японската столица няма признаци на паника.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 14:42 от Desss

# 194
Анн Шърли  Hug радва ме/споделям  вкуса ти към хубавата музика, Ричи ....и жена му т.е.  Blackmore's Night  Flutter  И подписа ти ми отговаря  Wink
Ако не се лъжа Кендис има далечни български корени  Rolling Eyes

bouquet

Hug

Виж, това за Кендис ме изненадва, не ми е известно... Но всичко е възможно. Simple Smile

Поздрав за всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт