Отговори
# 615
Вени да ти е живо и здраво момченцето. Много да ви радва и весело изкарване!

Искам да попитам, преди време едно от момичетата беше публикувало тук информация за планиският кристал, спомням си,че беше писала, че се поставя от едната страна на входната врата,но не си спомням нищо друго.  Embarassed

# 616
Вени*да ти е живо и здраво мом4енцето и нека вси4ко,което ти си пожелаеш за него да се сбъдне!Весело изкарване! newsm59  costumed034

# 617
Момичета, искам да ви предупредя за диетата с лимони. Аз си докарах гастрит с нея, при условие, че досега никога не съм имала проблеми със стомаха и пих само около 4, 5 дни лимоните и то разредени с вода. Това си е чиста киселина. ПОНЕ РАЗРЕЖДАЙТЕ ТЕЧНОСТТА СЪС ЗАХАР.  МНОГО Е БОЛЕЗНЕН ГАСТРИТА. Моят съвет е изобщо да не я правите. Вярно е, че не е задължително и на вас да стане същото, но на 50 момичета, с 1 да се получи така е отвратително. Изборът си е ваш....................

# 618
barbarona, едва ли е точно от лимоните... най-вероятно е имало нещо още преди това. Лимоните са кисели, но алкализират стомаха... колкото и да ни звучи противоречиво... Но ако вече е бил създаден някакъв дисбаланс от друг проблем, може би е възможно да предизвика неприятни усещания...  Никаква захар, ето така вече може да се навреди, ако подслаждате подслаждайте с мед.
Моя опит с лимонената диета - въпреки че обичам лимони, успях да стингна едва до 3... просто защото ги пиех веднъж дневно, а именно сутрин... Задържах на 3 няколко дни после намалих до 1 и сега си продължавам почти всеки ден сутрин с лимонов сок с вода и понякога мед...Ефекта при мен беше страхотен.. Започнах да отслабвам видимо почти веднага.. свалих не знам колко кг, защото не се меря, но влязох в дрехи, в които  отдавна не съм влизала.. а също и състоянието на кожата ми доста се подобри...
Та аз от моята камбанария само мога да препоръчам, ако не режима, то поне пиенето на сока от 1 лимон дневно...

Peace

# 619
miniemouse, ходих на гастроентеролог по този повод, и като и казах какво съм пила  се хвана за главата, каза че, това е голяма и често срещана грешка  и допълни  цитирам дословно "поне да беше подслаждала , за да неотрализира киселината донякъде". Както казах преди никога в живота си не съм имала проблеми със стомаха яла съм всичко, пържено , солено , кисело всичко.

# 620
  • морето, сините вълни...
Вени*
много много Любов, здраве и Късмет на теб и твоето детенце.
 newsm59 

# 621
Вени , и от мен Честит Рождан ден !   Здраве, късмет и сбъднати мечти !  Hug

Дочетох "Ключът " , на Витале.   хареса ми, но защо така, точно на този автор ,книжките ми се виждат доста комерсилано написани...пълни са с реклама...и това малко ме подразни,но си я изчетох де...  Благодаря ви за помощта  да прочета книжката онлаин.  Hug

# 622
  • Costa Rica
"поне да беше подслаждала , за да неотрализира киселината донякъде".
 ooooh! ooooh! ooooh!
Тоя доктор къде е учил химия?
Б*си невежеството!

Честито на порасналото момче!
 newsm67

# 623
"поне да беше подслаждала , за да неотрализира киселината донякъде".
  ooooh! ooooh! ooooh!
Тоя доктор къде е учил химия?
Б*си невежеството!

Peace
Tова че на нас ни е сладичко, не значи че за корема е същото.. особено в съчетание със захар.. бяла рафинирана... ами честно казано ... някои "доктори" направо са опасни с нежеланието си да научат нещо извън клишетата и да се развиват... Не ангажирам никой с мението си, но така мисля аз...

Вени, да ти е живо и здраво детенце! 

# 624
  • София
Вени, да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 625
  • Добрич
...  Никаква захар, ето така вече може да се навреди, ако подслаждате подслаждайте с мед.
...
Peace

Още от едно време има рецепти за подсилване на организма с комбинация от лимон и мед.

# 626
  • Добрич
Един поздрав за вас момичета!

">#at=53[/video]

Цитат
Песня про меня, про тебя, про мою маму, про бабушку, про всех женщин... так просто и так по мирскому... и еще гениально... Я хотела стать рекою, и чтобы там солнце купалось!!!..... Пишу , а двое сыночков моих наперебой- мама- мама ... это ли не счастье?

# 627
Вени да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва!   bouquet

Момичета искам да ви попитам за това новолуние на 03.04, ще правите ли карти на желанията, ще пишете ли желания?

Питам защото някой писа, че през този период ще има ретроградна планета, извинете ме, но не съм в час с астрологията и до колкото разбрах не трябва да се прави нищо.

# 628
Аз ще правя списъка с желанията..много са ми важни това новолуние и следващото, така, че ...
ретроградната  планета, моля да се поизмести малко.... Joy     Сега април ще ми е спокоен месец, но от май нататък ще ми е натоварено доста, отсега  се стягам да мисля много положително, да го давам по-спокойно. И наистина се чувсвам по-добре....

# 629
И аз ще пиша желания .
Абе момичета я кажете понеже искам да си направя някакъв си мой ритуал за Великден –ако напиша разни неща на яйце със свещ и след това го боядисам –дали ще може да се чете написаното  newsm78
Вени да ти е живо и здраво момчето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт