Отговори
# 600
  • София

Да, Мила, напълно я схващам...
Все се надявам на чудо - да взема да реша какво искам, ама в чудеса не вярвам, така че едва ли ще дойдат  Grinning

# 601
  • Universe
Все се надявам на чудо - да взема да реша какво искам, ама в чудеса не вярвам, така че едва ли ще дойдат  Grinning

Ами  Laughing ...  повярвай  babydust7

Всъщност не си мисли дали вярваш, ли не - остави  да се случат, поискай и си кажи да става каквото ще. Така ще намалиш важността, ще избегнеш вкопчването в желаното чудо и ще оставиш Вселената, Бог, Ангелите, или Силата, в която вярваш,  да си свършат работата  Heart Eyes Peace

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 23:41 от lenny_pld

# 602
Рози, би ли ми обяснила за този прочисстващ режим -20 дена лимон,10дена почивка,20дена мандарина,10-почивка,20 дена порокал,10почивка и 20дена нероли,Правилно ли съм разбрала и мога ли да пробвам маслата на Арома?

# 603
Благодаря на Dess, Пит, zuki !

Момичета благодаря, че ви има! Силно се надявам, че ще успея да активирам силата и енергията си в правилна посока! Предизвикателството е голямо. За начало си смених ника.

Обичам ви и се радвам, че ви има за да вървим в правилната посока по пътя на себепознанието и вселенските закони! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 604
  • Universe

Благодаря на Dess, Пит, zuki !

Момичета благодаря, че ви има! Силно се надявам, че ще успея да активирам силата и енергията си в правилна посока! Предизвикателството е голямо. За начало си смених ника.

Обичам ви и се радвам, че ви има за да вървим в правилната посока по пътя на себепознанието и вселенските закони! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яяяя - едно силно момиче има тук  Peace Heart Eyes

От мен - подарък  - аватар с крила, за да летиш и да сбъдваш желавията си

URL: https://cdn.bg-mamma.com/HXRl/2921861_80386e56

Надявам се, че ти харесва  Hug

# 605
  • На черешатааа
Дидиии   Hug . Рози и рози   bouquet благодаря. И аз мисля да пробвам,но искам да си поръчам масла от сайт. Дали има опастност да не са за вътрешен прием  Rolling Eyes И аз пия топла вода  сутрин, но не ми действа на обмяната, за жалост  Confused . Извинявам се за отклонението от темата  Blush .
Много вълшебни моменти на всички  Hug   bouquet

# 606
  • Добрич
Тъй като обсъждате цитрусите:

Вода + лимон – неочаквано добра комбинация
Цитат
Не коства много да добавите резен свеж сочен лимон към поне една от осемте чаши с вода, които задължително трябва да изпивате на ден за добро здраве и фигура. Напитката действа супер тонизиращо, зарежда организма с енергия и витамин С.

Цитрусовият плод съдържа минерали и олиго-елементи, действа срещу умората, убива бактериите, подобрява функционирането на бъбреците и черния дроб.

Диетолозите са категорични, че водата с лимон е ценен съюзник в борбата с отслабването. Напитката действа очистително – тя помага за отстраняването на вредните вещества от организма, като по този начин го предпазва от редица заболявания.

Полезно за мандарините

Цитат
Установено е, че при консумация на плода се редуцират до 59% от телесните мазнини за един месец.

# 607
  • София
Момичета, почерпете са, макар и виртуално, за здравето на моето момче, което дне навършва солидната възраст 5 години!

От мен също и много светлина!

# 608
  • Добрич
Вени*, да ти е живо и здраво момчето и много да те радва!

# 609
Грейпфрутите са уникални в редуцирането на мазнини  Wink
Това го прочетох преди време и го изпитах на себе си (не че имам проблеми с теглото  Simple Smile) От 3-4 месеца ям по 1 грейпфруп на ден и нормално се храня без ограничения. В резултат на това свалих 2 кг и то от проблемни области като паласките  Laughing

# 610
  • Варна
Здравейте и честит първи април!
Вени* да ти е живо и здраво порасналото момче!

# 611
Вени,

Грейпфрутите са уникални в редуцирането на мазнини  Wink
Това го прочетох преди време и го изпитах на себе си (не че имам проблеми с теглото  Simple Smile) От 3-4 месеца ям по 1 грейпфруп на ден и нормално се храня без ограничения. В резултат на това свалих 2 кг и то от проблемни области като паласките  Laughing
Аз прочетох,че грйпфрута е най полезният плод за прочистване на организма,особено подходящо след зимния период.От 2-3 месеца ям по 1 грейпфрут на ден. Grinning

# 612
  • На черешатааа
Благодаря момичета за споделеното за цитрусите  Hug Също съм чела,че и ананаса помага за отслабване.
Вени да ти е жив и здрав рожденника и много поводи за усмивки да ти носи   bouquet

# 613
  • София
Благодаря, момичета!

Аз правих десетдневното пречистване с лимони, но и грепфрути включвах и мног ми допадна съчетанието.

# 614
  • София
Вени* , честито на момчето! Да стане голям, умен, красив и справедлив мъж.  Hug

Аз от три месеца пия всеки ден по един изцеден грейпфурт и въобще нищо не съм свалила.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт