Отговори
# 630
Да ,ще се чете, аз съм правила така,  със свещичките за Рден, но надписите ми ставаха дебелички..чете се, но не се събира  цял текст..Може би,ако се опиташ да я подостриш с бръснарско ножче например, ще е по-добър резултата,опитай. Не знам,как ще го ползваш ,като ритуал, но става!   Hug

# 631
Благодаря Pinkito    bouquet
Аз мислех да си го правя с църковна свещ –значи ще стане  Hug

# 632
Каквато и да е свещ ще стане.. Hug
Онзи ден четох "Ключът", на Витале, дето ви надух главата ,че не мога да я  сваля...   Laughing, и в книгата се споменават няколко автора,които още преди време са стигнали до същите идеи, и са цитирани техни мисли. Записах си ги,и сега намерих в спиралата една от книгите на единият автор.
Уолъс Уотлъс, книгата е: " Тайната на успеха. Науката как да станеш богат".   Писана е 1910 година.  Не съм я чела, сега ще я прегледам, но исках да споделя с вас, ако на някой му се чете нещо такова, може да я намери там.  Hug
  Малко зарибяване   Joy, ето част от началото на книгата :

Уолъс Уотлъс има дарбата да прониква отвъд видимата страна на нещата. Той установява, че съществува НАУКА да бъдеш богат и тя е толкова точна, колкото са алгебрата и аритметиката. Процесът на придобиване на богатства се управлява от определени закони и ако ги изучи и започне да ги спазва, човек забогатява с математическа сигурност. Затова тази книга е ПРАГМАТИЧНА, а не философска. Тя е практическо ръководство, а не теоретичен трактат и е предназначена за хора, които имат истинска нужда от пари и желаят първо да забогатеят, а после да търсят философски обяснения на случилото се.
С ясни и точни примери авторът показва на читателите, че вселената е изградена от единна, интелигентна субстанция (жизнена сила), пред която няма прегради и никой на земята не може да бъде беден поради недостиг на ресурси. Има повече от достатъчно за всички. Единственото, което е нужно на всеки от нас, за да стане богат, е да направи няколко неща:
              хайде сега , юр към спиралата...аз съм там вече... Joy   Hug
Прехвърлих я...за 1910 г,  е  добре..но като сме изчели до сега много неща, и аз специално все чакам нещо да ми изпадне за четене,дето много да ме впечатли...
 Blush ,едва ли не чакам..нещо старо,нещо ново,нещо извънземно...нещо,което много да ме грабне....

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 10:11 от Pinkito

# 633
  • София
"поне да беше подслаждала , за да неотрализира киселината донякъде".
  ooooh! ooooh! ooooh!
Тоя доктор къде е учил химия?
Б*си невежеството!

Peace
Tова че на нас ни е сладичко, не значи че за корема е същото.. особено в съчетание със захар.. бяла рафинирана... ами честно казано ... някои "доктори" направо са опасни с нежеланието си да научат нещо извън клишетата и да се развиват... Не ангажирам никой с мението си, но така мисля аз...

съгласна съм с miniemouse,
да добавя, че и аз правих с мъжа ми лимоненото чистене и макар и вече месец след това, виждам как постепенно тялото ми се намества в дрехи от преди раждането Simple Smile  Peace  yes

Поздрави!

# 634
и аз специално все чакам нещо да ми изпадне за четене,дето много да ме впечатли...
 Blush ,едва ли не чакам..нещо старо,нещо ново,нещо извънземно...нещо,което много да ме грабне....
Аз за кой ли път го казвам,ама...хвърли поглед на "Тайната на успеха"?

# 635
неприятно е това за гастрита, но явно е имало друга причина. Аз го правих 10 дена със сто лимона и нямах никави оплаквания, дори ми се нормализира стомаха. Сега правя без проблем и тибетските капки за подмалдяване, енергията извира от мен  Laughing Да благодаря на рози, че в темата за капките е писала положителни отзиви и се престраших
Духовното лечение с приподни средства изисква и някакво ниво на осъзнаване. В друг форум коментираме за книгата "Завета на цветните лъчи на светлината " на Петър Дънов  Тази книга помага при много проблеми , но енерги.етиката и е много силна и много хора са се увредили от нея и са полудяли. Преди години се е предавала от ръка на ръка само, сега е издадена дори и всеки може да си я купи от всякъде. Въпроса е дали ще му понесе и как да я ползва.

Вие какво мислите? Трябва ли да стига до всеки тази книга или не, при положение , че явно причинава на неподготвените хора вреда

Pinkito
, тази книга ми се чини свястна. Обикновено като научиш причините за нещата и вече няма причини, а нещата се случват  Peace. Като разбереш защо боледуваш , спираш да боледуваш, като разбереш защо си препречил пътя на средствата , те се появяват. Излизането от рамките на обикновения делник  помага по тези два пътя

# 636
  • Costa Rica
Питам защото някой писа, че през този период ще има ретроградна планета, извинете ме, но не съм в час с астрологията и до колкото разбрах не трябва да се прави нищо.
Не трябва да се прави нищо ново, но е удобен момент да се отупа праха от стари проекти и да се довършат.
Вокси, къде си когато най-ни трябваш?!!!

# 637
  • Universe

Вие какво мислите? Трябва ли да стига до всеки тази книга или не, при положение , че явно причинава на неподготвените хора вреда

Според мен не книгата, а механичното подхождане към нея причинява вреда. Много пъти, особено вокс  Wink (и други, де  Joy ) предупреждават от вредата за сляпото използване на ритуали.

Ако бъде "забранена" - интересът към нея ще скочи още повече и пак ще се разпространява, но... тихомълком  Peace

Вокси, къде си когато най-ни трябваш?!!!

И аз го търся, но на друго място по същия повод  Hug

Желая ви Приказен ден, защото 2 април е такъв Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
# 639
ретрограден Меркурий се разглежда като неблагоприятен за дейности под управление на Меркурий - бизнес, комуникации, търговия, общуване, др. но и за Луната е важно - да се започват нови неща след новолуние при пълнене на луната.

# 640
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета всичко има в нет пространството  Hug

Лени , Делфи ето повече  Grinning

Внимание – ретрограден Меркурий

29773 прочитания

Периоди на ретро Меркурий
10.12 - 30.12.2010

30.03 - 23.04.2011

02.08 - 26.08.2011

23.11 - 13.12.2011

Дълги са тези периоди  Mr. Green нЕма се скрия домек и да тъна в позитивни мисли .....  Wink

# 641
Нещо интересно за децата индиго   bouquet

Дете Индиго онлайн!

Разговор с 11-годишното момче-Индиго Саша, с което са разговаряли всички желаещи в един от форумите на интернет… 295 най-различни въпроси, засягащи всякакви теми…

Начало: „4 май (2006г.), от 19.30 до 20.00 той е готов да разговаря с вас. Казва се Саша, на 11 години. Изяви сам желание за това и то не без причини.

продължава тук
 http://www.temura.net/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D0%B … %D0%BD/#more-5263

# 642
  • Tам през Атлантическия океан
 Laughing V  друга тема тук се получи доста интересна дискусия около тоя "Саша"  Whistling

Ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475631.270  Wink

Ети е дала линк за "Сашко"  Sunglasses

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 18:49 от Desss

# 643
Мили феи, слагам един линк за новолунието в овен - пожелавам на всички ни още осъществени съкровени желания Heart Eyes
http://www.malchanavoda.com/index.php?option=com_content&vie … -57&Itemid=28
Обичам ви Hug

# 644
момичета, последно днес ще се прави ли карта на желанията, или не е добре заради този "Меркурий" ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт