С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ами Ваня, най-общо казано диетата е следната. Спират се всякакви сладки неща без плодове, тях можеш да ядеш на корем, и между храненията. Трябва ти задължително, обаче, кухненско кантарче, с което да си мериш порциите.
Сутрин се яде някаква закуска, задължително - например филийка черен хляб (тостерна) с шунка, без масло. 10 ч - плод (хубаво е да не е банан). 12 - обяд - 150 г пържола на скара + 100-150 г варени картофи, пържени, може и да е салата с 1 тостерна филийка хляб. Вечеря - или супа с 1 филийка хляб или каквото си готвила манджа - сега, ако е картоф или ориз - без хляб, ако е нещо със зеленчуци - с една тостерна филийка. Порцията не тррябва да надвишава 250 г.Към 16 часа може да ядеш по 1 банан.
Преди вечеря - поне 15 мин велоергометър, като трябва да достигнеш пулс 130-140. Не зная на колко си години, но ако си над 30 - по къмто 130 трябва да е. + ако имаш сили за поне 20 коремни преси. Почивка от тренировки - 1 ден в седмицата, като ако има кой да гледа децата е хубаво една от тренировките да е обща - в сми и горна и долна част на тялото и аеробен уред поне 40 мин.
За 6 м бях отслабнала с това хранене 20 кг. Върнах 4, и то защото поспрях да тренирам. Ако обаче имаш някакви здравословни проблеми е хубаво да се консултираш с лекар как ще ти понесе това натоварване, защотото е зверско.
Успех! Важно условие е да не си гладна никога! Ако много огладнееш - топъл чай със захар. Кафето не е забранено. Идеята е да се храниш максимално близко до начина си на живот, за да може като понамалиш или спреш тренировките и си свикнала да се храниш така да не връщаш.
Успех!

# 211
Мерси много мила! Ще я пробвам.У нас имам велоаргометър, който е чисто нов и се полва за закачалка или да си суша хавлията след къпане на него. Иначе за пуслса, още на втората минута ще е толкова , защото каквото съм кюфте, едвам издържам на физическо натоварване.

# 212
В момента по Нова върви предаване за аутизма, ами нищо не казват за ваксините, дори гледах интервю с най-добрия специалист в света, който дума не обели за ваксините  Rolling Eyes В самото предаване сравниха симптомите на болестта  с тези на отравяне с живак (съвпаднаха едно към едно), във ваксините имало живак, та може би от там идва правенето на връзка между ваксините и болеста, която просто се проявява в тази възраст Thinking ... Успокоявам се просто  Praynig
Слънчи, това е строго индивидуално според мен, Миото през лятото правеше двуразова тренировка, общо час велоергометър и час плуване, и сваляше много трудно  ooooh! Предполагам имаш бърз метаболизъм, за мен 20 мин. са нищо, след като родих Дината въртях пет пъти по 30 мин. дневно на степен 6 от 8  Mr. Green отделно търчах по баира с количката всеки ден Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 10:32 от Любезна

# 213
ДД!
Малиииии колко сте изписали не е истина!Едвам прочетох всичко и май трябва с един тефтер до мен и да си записвам кой-какво! Толкова съм изкукала явно  Rolling Eyes
Пухи само да ти кажа ,че именния ден преди навършване на 1 година не трябвало да се празнува освен ако детето не било кръстено! Това ме светнаха като щяхме да празнуваме на Макси,обаче така или инъче имахме подаръци!
Ника ,това за пръста на бебето и аз го гледах-е чак толкова не съм очаквала вече-то страшна работа,ама пък те децата убиват ,че един пръст ли като се замисля!
Любезна-ноемр едно си,страшни коментари,смях си се тука сама с глас!
И моето мио много ме дразни понякога,но пък аз го работя също ,най-вече събота.Казвам му че излизам за едно кафе с приятелки към 12 на обяд и се прибирам вечерта към 19.00 и той вече изпушил,ама му викам" е,да видиш как нищо не правя по цял ден", и той кво да каже!
Неви,убедена съм че мястото при вас е уютно и ще срещна разбиране,ама просто си мислех че ще се натрапя,като не пиша още от началото!
Ох толкова се сещам май!

# 214
  • София
Ооо, ама аз съм пропуснала да напиша нещо, което ще подейства доста обезкуражаващо. Ами при мен до 3 -я месец не бях мръднала кантара надолу ни на йота, след 3-я месец настъпват резултатите! Търпение му е майката, а после се отключи лавинообразно... но това си е в реда на нещата, организма е сложна машина и иска да се самосъхрани от издевателствата, на които е подложен.
Девилче, то това тука не е секта, че да се надпредварваме кой пише от най-рано  Mr. Green  и кой най-много вярва в общото благо Simple Smile Аз лично се радвам на всеки нов член  Hug

# 215
  • София
Девилче, вие кой ден празнувате за имен на Максим, че вече чух 5 версии.  Mr. Green ама да си направя труда лично да проверя в църква - не.  Blush
Слънчи, не е за мен твойта диета.  Laughing 3 дни ако не помръдне кантара и ме пиши бегалА.  Peace Плюс това не мога да се откажа от сладкото, та за мен най-добре емоционално си остава разделното хранене.  Laughing
Любезна, туй с дугуто май е период, през който минават всички.  Peace Не знам колко продължава тоя период, щото Борката до ден днешен има такива моменти.  Mr. Green Аз му намерих цаката - казвам - има примерно филия със сирене и попара - кое от двете искаш? Един вид не му оставям избор, като той винаги се пробва да ме сработи, но го режа, че друго няма и да решава по-бързо.  Mr. Green

Уф, айде, че АММММММММ, АММММММММММ

# 216
Слънчо,успокоих се Grinning Щях и да казвам,че много е интересна групичката във ФБ,и трябва и малко време да се ориентирам кой ,кой е! Но децата са много красиви,истински сладкишчета!
Оф, аз уж трябва да уча презентацията за другата седмица,че ще я изнасям аз ама нещо се помайвам и си търся странични дейности нещо!Ама да се залавям аз!И по едно очо ще хвърлям и тука Sunglasses
п.п. Ника ,празнуваме 21.01 , а какви са другите версии,че аз съм чувала и за 03.02 ама други не съм!

# 217
  • София
Девилче, една приятелка ми каза за някой си октомври, ама не запомних кой!  Laughing Blush

Уф, аз пак с моите любими поговорки, ама сиромах човек - жив дявол.  Mr. Green Тоя сутрин, освен, че се намръзнах като куче, ми беше и много ползотворна откъм спестени пари. Пазарих се с един чичка, докато накрая се предаде и ми продаде 3 букета на цената на един.  Embarassed Embarassed
После пък обикалях да търся шивачка на пердета, ми баси цените - 5 лв. на линеен метър, немой да дам.  Crossing Arms И имам пердета поне 15 метра, то корем ме заболя само при мисълта. Та обикалях аз докато не си намерих шивачка на 2 лв. Само да се посгрея и я нападам с пердетата.
Добре, че свеки ни би една инджекция от 1000лв. та поне данъците да оправим. Blush #Cussing out

# 218
  • До Балкана
 newsm51

# 219
# 220
# 221
# 222
  • София
Айде и аз да се похваля,че от днес пак съм жена!  Crazy Оциклих се и аз най-после! ураа..по случая ми дойде порив да се лаирам за 1-ви път откакто родих.  newsm78  
И така втория ловен сезон е официално открит..хахаха

Довечера сме на рожден ден на татко ми,който става на 43.Дам...преклонна възраст за един настоящ и бъдещ дядо. Mr. Green

Почерпете се за негово здраве!

Да се оплача и аз от мъжО.Много съм притеснена,защото след поредния проблем с колата,той реши,че иска да я сменя.До тук добре,но иска да я разпродава на части.  Confused Повече щял да и вземе така.  newsm78 Пари налични нямаме и новата трябва да почака да се продаде това онова...И подозирам,че ще останем с пръст в уста. Crossing Arms Още повече всички ми говорят на мен,че е лудост това,а аз какво да направя!? Искам той да преценява тези неща мамка му!  #Cussing out

На анкетата отговорих,че още кърмя. И то по няколко пъти дневно и от 2-3 дена по 1-2 пъти нощтта,което е похвално,че преди беше по н-броя !  Sick Не мога и да реша за себе си докога аджеба да кърмя?!  Thinking Хем искам да е навреме,а не да ме дърпа после за потника,хем ми е мило... Flutter

замалко да не се похваля,че от Р.Д.-то си Анди се пуска да ходи и вече прекосява хола!  Crazy

Оплеснах се ! Поздрави на всички нови и стари мами!  Hug Heart Eyes Party

# 223
Здравейте момичета! Имам едно питане-подавали ли сте документи за детски този месец-понеже искам да знам какво е необходимо като документация за да си подготвя? Бележка за доходите ми няма как да дам понеже нали съм по майчинство и в работата във ведомоста се водя че ме осигуряват от държавата и няма реално доходи? Ако знаете какво е нужно ще съм ви благодарна ак спделите:)

Ние сме със сцепена горна устна-дтето ми е мн палаво и онази вечер падна и си сцепи устната-ужас беше но вече минава-добре че не се стигна до шиене че иначе лошо ooooh!

# 224
  • offshore & overseas
Кви са тия цвекета, бре? Пишете, хора, за Бога!

Аз нямам никво време, и то не защото нещо съм свършила, ами зарад тая пуста книга, дет ме грабна и ме пуска чак ся, кат зе да свършва, но има и продължение, тъй че...

Гледам, емиграционната тема е зафаната баш как си требе, на националния празДник. Мойта блуждаеща душа винаги е била, е и ще бъде космополитна, не признавам дом и рОдина, само чЕкам да ми свирнат, мятам сак на рамо и... обаче съм си зела една консерва, не ще да мърда нийде, как се е сраснал дори с тоз прокълнат апартамент, не е истина! Жгу науча аз него!

Обаче 2 неща ме спират от да си фана чукалата, първо, че никой никъде не примира за мене и второ, че тия работи се отразяват на децата. И дет се вика да не стане, те искали да изпишат вежди, ама... И аз кат Никито, дърт акъл, кво искаш, пращам лъв ми, търся му работа тук и там, ослушвам се. Да иде като един джентълмен, да проправи пътя, па после ние да минем по килим от рози. Ай стига съм ломотила, че ставам досадна вече.

За кърменето аз казАх, оставам си кърмачка, но с тенценции към разтоварване, че фмноо тежко зе да стаа напоследъкът, пък и ненам дъл ше моа изтраа още 1 пристрастен кърмак да ми виси на цица до 4-тата си годишнина.

Гледам, че и доста горчилка се лее от/към роднинското съсловие, най-вече по посока на бащите. Еми, аз пък съм малко нещо на обратната страна, щот бракът с мама е втори за баща ми и той има син от първия си брак, накъдето дълги години се преточваше цялата му заРплата (освен издръжката). Как са го омайвали дъртите вещици (баба и майка) фадъра ненам, ама и време му отделяше, и пари, повече отколкото на нас със сестра ми заедно. Та, скандалите м/у майка ми и баща ми все за това са били...

А оня ми ти хулиган пропиля всичко, което имаше и от 20 години преследва баща ми (покрай него и майка ми и нас), който е 70-годишен пенсионер, за пари. А аз лично не ща да го знам ни къде е, ни що е, но той чат-пат се самозаявява и майка ми настръхва като чуе кой се обажда, щото то е ясно за какво...

Най-комичното беше, че в един момент, преди няколко години, тука у нас се обаждА посланика ни в Париж, да ни разпитва с лъв ми, който пък дори не знаеше за съществуването на това леке (и тук нямам предвид посланика), дали било истина туй или онуй. Начи, отишъл нашия по френско, па и се представил за актьор и кво ли още не, абе, мани-мани...

Ся въпросния син на баща ми има и той син, той го има отдавна, де (поне 10-15 г., глей колко съм в час, аз не съм го и виждала момчето), от няква мангалка, която се спомина нейде си в турецко, и непрекъснато иска пари уж за него и се опитва да вменява на баща ми вина, че не се интересувал от внукЪ си. Баща ми се смилява и дава, обаче то това няма край, пък и не ги харчи за сина си парите... ми то, човек без работа, кво искаш.

Направо резил, ама исках и аз да напиша нещо, та да видите, че всяка фамилия си има по някоя драма.

Айде, записАх се и аз, да не съм съвсем капо и ся почвам по-така да ви следя (уж).

П.П. Ники, ти надявам се да не продадеш нашия зетко, тъй както си тръгнала сиромашката. Ако рекнеш да го обещаваш, свиркай, та и ние да имаме шанс в наддаването.

П.П.1. Айде, със здраве да си ги похарчите 1000-та лв., уж много паре, ама като знам как се топят. Ей ме на, аз в събота похарчих 100 лв., а посетих само Хит-а и една аптека. И почти нищо не купих. Още тръпна кво ше стане лъв ми като разкрие мойто разсипничество. А малко преди това, сутринта на изпращане ми беше рекъл, „И влагай малко разум в харченето!” Ма то моя разум не е като неговия разум, айде бе!

П.П.2 Любезний ми адашо, знам за какво говорите, обаче у нас това с другото не минава, защото Халята яде 1-2 неща, максимум 3 и за никой не е изненада какво ще иска. Тя е толкова консервативна към храната, че ако каже „друго”, ще си ударя ссс-ра у тавана, ама тц, няма точно мен да ме огрее.

П.П.3 Калина оня ден поигра доста в градинката в Младост 2 и както не вЕрвах на думите на г-жата, че строявала момчетата в ДГ-то (мислех, че иска да ни успокои с лъвю, щот Калина като цяло е срамежлива), видях, че вЕрно я бива в командите. Всъщност, аз си го знам туй отдавна, но мислех, че само ние с баща ѝ и бабите слугуваме, обаче тя и навън си намира кой да ѝ играе по свирката.

П.П.4 И аз чат-пат се в дъхновявам да хвърля някой друг гюбек с/без Люсил в ръка, но не си е работа, то си трябва редовни и дет вика Слънчи, изцеждащи занимания. Иначе за тонус се разхождам и в градинката, но рядко се  решавам, щото моите приготовления за излизане траят по 1 час, та трябва да знам, че ще съм навън поне още толкова, за да си струва.

П.П.5 Вече 2 пъти правим фусили ала юхуу и стават мммм, дори първия път бяха със замразено пилешко, противно на препоръките, но пак се ядяха.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 15:44 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт