С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Честит ден на майката и жената! Нека сме красиви, щастливи, обичани, уважавани и даряващи любов!  bouquet

# 286
Танче, един месец важат тия направления.

Като сте се заговорили за мъже и глад... и моят е свиреп като е гладен. Друг е въпроса че той все е гладен, храна не отказва ако ще да е пред пръсване. Не мога да го разбера това?! Ще ми се да махне шкембето дето е като на бременна в деветия месец, че така хич не ме привлича ни сексуално, ни никак, ама.. то насила не става.
Иначе и ние навремето много се карахме заради нашите и техните, то всеки път едно и също, постепенно и на двамата ни писна да си крещим и почнахме да отбягваме темата. Още повече че сега и двамата знаем, че и двамата сме прави до известна степен. Така че Ел, въобще не допускай да се карате на тая тема, колкото и да те ръчка, премълчи си и ще видиш че след време ще можеш лесно и спокойно да си пропускаш всичко покрай ушите.

# 287
Оф да се Оплача - няма да стане без док бееее  ooooh! Ей ся се връщам от преглед...Ш чакаме другото циклене и дано станеее  Praynig Та палците мое да ги поотпуснете малко, а аз Ш свирна кога пак да стискате  Crazy Аман значи... Crossing Arms

# 288
  • София
Теди, погал-погал, ще стане скоро, да знаиш!  Hug

Като заговорихте за мъже, шкембета и други красоти да споделя и аз, че тоя моя има чудесно тяло и хем си хапва порядъчно, включително и доста сладки неща, хем фигурата му е екстра. "Бременната" вкъщи съм аз. Embarassed

# 289
  • offshore & overseas
Мче бременна жена е къде-къде по-естетична и приятна гледка от бременен мъж, макар че... опитите в Турция продължават. Mr. Green

# 290
  • София
Мда, ама поне да знаиш, че живот ш дадеш наистина, пък тъй само да ти пази равновесие тумбака, та да не те събори задника - не, мерси вече!  bowuu ПиснА ми да съм дебела!

# 291
  • До Балкана
И на менИ ми писна! Искам да си купувам дрехи не каквото ми стане, ами да си ги избирам по цвят, по моделчИ! Mr. Green
Нико, ти си ми пътеводна звезда, трябва да са Уловим и да са захванем, според мен, с тебИ, щото аз ако нямам спътник в живота и другар в целта май съм много хлабава! Cry Ако мА приемаш за другарка в тази част, ще съм много щастлива!

# 292
ЗДРАВЕЙТЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ
Ха ха разсмяхте ме с коментарите за мъжете си,и моя прилича на бременна в деветия месец,но не мога да го накарам да почне диета,как така ще се откаже от салатата и ракийката,мезетата и винцето
преди години прави диета и отслабна доста,но сега не иска,сигурно е бил много гладен тогава Mr. Green
теди дано да стане ,пък дори и с чичо доктор Hug,важен е резултата
честити ходещи крачета на анди,йони и макси

# 293
  • offshore & overseas
Нико, Далче, успех! Макар че и двете силно преувеличавате нещата, ма от мен да мине. Mr. Green

# 294
Мче бременна жена е къде-къде по-естетична и приятна гледка от бременен мъж, макар че... опитите в Турция продължават. Mr. Green
Joy Joy Joy
За щастие в морето има много риби, дето се вика, но не е там въпросът, де! Mr. Green

Божееее, тия маратонки дето ги чакам от ларедут най-накрая утре щели да дойдат?! Обадих им се в офиса да питам кво аджаба става и се оказа че нямали пълния адрес?! Ако утре дойдат и ботушите от Тенденз ще е много добре, да не вися цял ден вкъщи за тоя дето духа.. ама от тях пък ни вест, ни кост, само са ми потвърдили поръчката. newsm78

# 295
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ТУК МИЛИ МОМИЧЕТА  Hug Hug Hug
Денят ми до тук бе толкова ужаен, че бих изпила всичкия наличен алкохол, за да го забравя ooooh!
Всичко започна с това,че в 5,30 Ради връхлетя в спалнята напишкана, замръзнала и със свирещи гърди  Shocked В 8,00 докато Миото беше в банята тока спря, къщата започна да се охлажда и това в комбинация с мисълта ,че няма на какво едно яйце да сваря ме докара до рев  Sad  Миото пък, който не търпи да съм в такова състояние откачи и ми се скара, че все съм била тъжна и нещастна дори днес на празника ( който поради обичайната сутрешна лудница не ми беше честитен)... Събрахме половината село, та да даде някой ток на агрегата, та да запалим камината, че въздушната риза не работи без ток (страхотно недомислие, защото ток тук няма поне за час на ден)...  И така до 12,30  Crazy когато пък агрегата отказа да изгасне, та пак събрах половината село  Embarassed  Как се държат разделени две бебета в една стая, малииии  Mr. Green Дано й се размине на Дината  Praynig
Добре, че към 9,00 получих един романтичен смс от един дългогодишен кандидат лИбовник, който освен че явно не ми е "простил" не знае, че вече съм не 53 а73 кг.  Mr. Green и че съм 24 часа в денонощието завързана за моите слънчица hahaha Искушавам се да го поканя на една среща в Мол-я, да отида с двете деца и да видя колко бързо моЕ да бЕга в противоположната посока  Joy Joy Joy
Кристинче, аз да ти кажа повече бих се притеснявала от съприкосновението на дъщеря ми с разни 15-16 годишни келеши, отколкото със зрели мъже  Peace Такива ужасяващи истории чувам от приятелки с тинейджъри в къщите си ,че ми настръхват "козинките" както казва Дината... Няма да навлизам в подробности, днес не му е времето, само мога да кажа  Господ да пази децата ни ,че е страшно  ooooh!
Аз никога не съм попадала на лоши,агресивни, жестоки мъже и се надявам и Ради никога да не попада  Praynig
 Слънчи, как е дископатията?
Ох, малко ми олекна. Притеснявах се, че няма да разберете защо толкова издивявам от Миовите диетични перипетии Crazy Ама представяте ли си как се търпи 4 години да се свалят и качват 25 кг, че в някоя от годините и по два пъти...
А за среща с психо' сме и двамата според мен... От както сме заедно освен че си  предадохме лоши навици ги задълбочихме(той ме научи да преяждам, аз го научих да яде сладкиши)  Снощи съм изяла три кутии бонбони  Rolling Eyes
И какво сега, Марто последен ще прохожда в темата а  Mr. Green
Хващам се да чистя, че от как робинята Изаура я освободиха Joy (по Нова даваха някакъв такъв сапун излъчван и през соц-а)  Mr. Green
Аз все още очаквам да бъда изненадана за празниак, да видим  Tired

# 296
И мен нещо карък ме гони днес  Confused
Бяхме на клубче и супер си изкарахме и на прбиране взимам кухнята,качваме се и като поглеждам ми не е нашата Tired Бях поръчала диетично меню,че днес Янбибиян имат риба,а Явор е алергичен Tired На слизане към магазинчето ,за да проверя дали не са се объркали,Явор бръкна м/у стъклото и метала на врата на асансьора(той беше спрял) и си дръпна рязко ръката и като удари един рев  ooooh! Пръста целя изжулен до кожа,поду се и аз си изкарах акъла да не го е счупил ooooh! 20 мин не спря да реве и звъннах на мИото да се прибира, та да видиме какво да го правим.Но му напрвих мляко  се успокой  Praynig Натисках пръста и не рева,та явно жуленото го боли,като стане ще видим как ще е  Praynig

# 297
Абе колкото за скапан ден и мен не ме отмина, ама гледам да не се ядосвам. Първо днес от 10ч. трябваше да съм на кавитация, обаче миналата седмица ме светнаха че съм на изпит за боравене с оръжие.. че ще си вадя разрешително. както и да е, отидох, минах успешно и после понеже бързо се справих реших да отида до народната библиотека да взема някои книги и учебници. Паркирах на едно място което хич не ми приличаш на стопанисвано от общината, но уви! като се върнах видях че са ми сложили скоба. Да се бръкнах с 10лв. А в самата библиотека процедурата доста сложна, дадох 5лв. за дневна карта и се оказа че не можеш да си взимаш книги за вкъщи, а само там да ги четеш, копираш и т.н. Хубаво, вика, дайде поне да погледна едининя учебник, който ми трябва, така и така съм дошла - щели да ми го донесат след половин час в незнам си коя читалня.... Което за мен е много време, защото вкъщи децата ме чакат, мъжа е пред истерия. И си тръгнах ни учебник видяла, ни мирисала, ми и 10лв за скобата дадох. Close
Иначе мъжа ме спонсорира сутринта с пари пък аз да си купя каквото искам, но то ми отиде и настроение и всичко.
Като взимах цвете за учителката на Алекс.. леле майко! Тия не си играят с цените?!

Та в този смисъл - знаете ли в София библиотека, от която може да взимаш книги за вкъщи?
В Плевен съм взимала и понеже за мен книгите са много ценно нещо винаги съм ги пазила и връщала (не винаги навреме де, но..), но тук направо не знам какво да правя...

# 298
Минавам набързо, момичета и ви пожелавам да сте все така готини, да бъдете истински обичани, да сте винаги любими, да сте прекрасни жени, уважавани мами и невероятни съпруги!

# 299
  • София
Аз бЕх изненадана за празника с букет и едно червило на МАС.  Flutter По-готино обаче ми беше да ги слушам двамата с големия как си шушукат и кискат в коридора, мислейки, че спя и се наговарят кой къде да ме напрегръща и целува.  Laughing Heart Eyes

Далче, другарка ще съм ти всякогаш! Айде като се решиш ш`ти бъда подкрепа морална, аз вече свалих 8 кг.  bowuu
Мики, дано всичко е наред с пръстчето, ще мине!  Hug
Любезна, Бръмби, сори за неприятностите днес! Бръмби, честит ти взет изпит за пуцане!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт