С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • offshore & overseas
Бръм, честит взет изпит, кат се сещам ква си люта, сумАти народ ше трепери около тебе...

От Столична библиотека (на пл. Славейков) могат да се взимат някои книги, но не е сигурно, че ще имат онуй, което ти трябва, а дори и да го имат, дали ще го дават, пък и с дневна карта можеш само да четеш, поне така беше едно време, а сега не знам дали въобще има дневни карти.

Също така библиотеката на Британския съвет е много богата на английска л-ра от секъв род и почти всичко подлежи на взимане, вкл. видеокасети, но пак зависи кво ти требе (и там си е нужен солиден абонамент).

От библиотеката на СУ може само да се чете, чат пат от факултетните се взима, ама не си спомням много как  беше. Със сигурност обаче требе да фигурираш кат студент.

Което ме подсеща, че към всеки университет има библиотеки и обикновено дават и за вкъщи, ама не знам. Ти виж там, където учиш, има ли-нема ли такова нещо.

Иначе всички читалищни библиотеки могат да се тарашат и да си носиш книги у дОма, но те обикновено разполагат само с художествена л-ра. Все пак, ако имате читалище наблизо, иди и поразпитай. Точно под нас е Цар Борис III (май Crazy).

Еее, Ники, и да не се поФалиш (за постижението)!! Много са ми милички твоите мъже. Калина и лъв ми уж заговорничеха да ме изненадат със стихчЕто, ама сърце калинкинско търпи ли? Иначе на мен днеес още не ми е честитено от мъжкото съсловие, па и подарък не съм видЕла, но нещо ми наЪпва, че шъ видА, ама през крив макарон. Joy

Мики, ужасен ужас -- добре че се е разминало леко!!

Любезна, разрИва ме с твоите перипетии. Дано на Дина нищо да й няма, че само тва ти липсва. Нема сми да ги държиш разделени, взимай пример от мен...

Ти си такава готЯна мацка, че онзи там може тебе да изненада наместо ти него и да опита да те отвлече насред мола, па да те замъкне по незнайни земи, през девет планини в десета барабар с пухчетата. Да видим тогава кой колко бързо може да бяга и в коя посока.

И после всички тука в хор ще пеем, "Всяка пролет и насън се моля, да ме отвлече, срещнем ли се двама..."

Аз съм много добре наясно какво значи сваляне на 25 кг. и после качването им отново, но в нашето семейство това се случи май само веднъж или най-много два пъти. Thinking

Както се вижда, аз бачкам, та пушек се дига, а след малко трябва да си дигам ссср-а да взимам цвекетата и айде на купона. Party

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:32 от Мяуче

# 301
  • София
И на менИ ми писна! Искам да си купувам дрехи не каквото ми стане, ами да си ги избирам по цвят, по моделчИ! Mr. Green
Нико, ти си ми пътеводна звезда, трябва да са Уловим и да са захванем, според мен, с тебИ, щото аз ако нямам спътник в живота и другар в целта май съм много хлабава! Cry Ако мА приемаш за другарка в тази част, ще съм много щастлива!

АААААА Далче, брой ме и мене към другарите в целта, че вече не мога да се гледам, крайно време е да се взема в ръце, че лятото ще ме е срам и на плаж да ида  Embarassed

Мики  Hug

Любезна, дано на Дината и се размине болестта, а и да нямате повече перипетии с тоя ток  Praynig

Бръмби, Мяуче, мерси за инфото, искрено се надявах направленията да важат 1 месец, а не 7 дни, но не бях сигурна. така все още влизаме в срока, сега остава да намеря къде в Младост да я заведа да и вземат кръв  (още опознавам района) newsm78

ТедиHug само кажи кога и пак ще стискаме палци, но пък знае ли човек, може все пак да се получи и без докторска намеса.

# 302
Танче_Г на последната спирака на абтобус 306 има лаборатория на Кандиларов и никога не се чака и жените са милички,Алина и 2-та пъти там я водих и не е плакала. Peace

# 303
Далче,Ники,Танче бройте ме и мен!Особено дънки все не мога да си намеря по вкус.Писнало ми е вече ooooh!Ама пък от сладкото не се отказвам Crazy
Любезна силно гуш!Дано Радинка е добре! Praynig
Мики дано нищо му няма на пръстчето!
Мъжа ми е в перфектна форма(даже слабичък),хапва си когато и по колкото иска и нищо никъде не му се лепи(за разлика от мен,вода да пия пак качвам кг Crazy)
За разликата  в годините-никога не са ме привличали мои набори.Смятам,че мъжете се развиват малко-по бавно Simple Smile и по-голямата разлика е предимство.Мъжа ми е 8 години по-голям от мен,а мислим еднакво.Ето брат ми е две години по-малък от снаха ми,кума също е по-малък от кумата ами винаги са на различни мнения.Брат ми кума хвърчат в облаците в сравнение с жените им.

Мен ме е замъчил един минер,едвам седя ooooh!

# 304
  • София
Ради, златна си  Hug
Мислех че ще трябва до някоя поликлиника да я водя, а там като знам колко болни висят....  ooooh!

puhich, тази 90 дневната до колкото съм запозната с нея ( само съм чела, не съм я правила все още) има ден в който можеш и сладко да хапваш. Аз преди да забременея изобщо не обичах сладко, освен преди цикъл, когато ми се ядеше шоколад, но едно - две парченца ми бяха достатъчни. Посления месец от бременността обаче ме налегна свиреп глад за сладко, и от тогава си хапвам, хич не мога да го спра  Embarassed

# 305
Влизам само да кажа,че е добре пръстчето  Blush Само е изжулено,ама как се притесних не е истина,тея пръсти като солети,тънки ...срам и резил и аз каква майка съм Cry Но не му е ден на детето и това е ...от както е станал има няма 1 час 3 пъти се измята ,единя път по гръб ,че даже краката последни му паднаха.Котката го одра  ooooh!
Естествено кухня не е ял,първо защото от 3 яденета общо само едното беше подходящо за алергично дете  Close и естествено той беше толкова разтроен ,че не пожела да го близне дори.По тоя повод пак отивам до магазина за провизии за поредната супа ,която най вероятно утре ще иде в тоИлетната  Tired

# 306
Мики радвам се,че пръстчето е добре! HugИ Сиянка вече има бойно кръщене от Пухтър,ми то тя толкова го гони и удря това коте,че аз се чудя как остиска дос ега да не я одраска.
Танче то хубаво,ама аз воля за диети нямам Embarassed
Да се похваля,че дясното кучешко зъбче отдолу е избило Grinning вече сме с 11!

# 307
  • Пловдив
Честит празник мили дами. Аз пък ви пожелавам да си ни живи и здрави децата и ние покрай тях. За съжаление децата така растат колкото притеснения толкова и радости. Хубавото е че колкото повече растат толкова повече ще имаме време  за себе си и за празници. Не че не се разболяват и не се случва нещо винаги когато си планирал нещо или са празници. За прощъпулника ние си го направихме сами в къщи не съм канила никои после раздадох питка на съседите и това е. Исках да питам за ваксините какво за 20 дни споменавате мен като се зададе ваксина ми настръхват косите още лекувам рани от последната Симфлорикс беше в шок цял ден до късна нощ после темератури вече осми ден сополи и в края на месеца пак тази за шарките направо от сега ме тресе от страх.

# 308
  • София
Малее, Пухче, кво праите ти и Далчето с тия зъби!  Crazy Браво на дечицата!
Аз от сладкото не се отказвам, от картофи, ориз, хляб - също. Naughty  Затова си спазвам 90-дневната и си свиркам, всичко Хапсолютно се яде, грам не натоварвам семейниОт бюджет, дори некои храни ги готвя и ядем всички - боб, таратор, леща, зелен боб, яйца и сирене във всякакви разновидности, меса и т.н. на мен са ми режимни и не губя време да приготвям по нещо за всеки.
Вчера примерно обядвах 150гр. шоколад.  bowuu
Понякога, Сиянче, вий как сте, по колко свалихте? Нана77, моята пътеводна светлина, гледам, че вече е -43 кг.  Crazy Crazy

Мики, радвам се, че всичко е наред с пръстока!  Hug

# 309
Минавам да с разпиша и да ви почета. Heart Eyes
Мики , само не се обвинявай , от тук нататък ще има още повече рани- такъв е животът , важното е , че няма нищо сериозно Hug
За анкетата гласувах , че още кърмя , но съм в процес на отбиване Flutter, да видим до кога....
Някой може ли да ми каже , кога ще излезнат класиранията за детски ясли , че да знам със сигурност вътре ли сме  newsm78
Любезна , четох един твой по- старичък пост и се смях със сълзи , толкова образно си представила всичко , направо е уникален smile3501 smile3521

# 310
Леле, Пухиии, много зъб бе, само още 9 и сте забравили за случая, Марто има само 6, струва ми се малко, кака му имаше 4 зъба на 4 месеца, 9 зъба на 9 месеца и после им загубих броя, та за това  Crazy
Мики, добре че нищо му няма на дететнце  Praynig аз Дината все я завирам в дъното на асансьора и много се дразня на половинката как хич не обръща внимание, а нашия е и мръсен и стар  Sick
Ами ние тук редовно нямаме ток, понякога спира 30 пъти за по 2 мин. понякога 5 пъти за по минута, ама това днешното  #Crazy
Аз видях Сияна, свършила се е  Peace

# 311
Любезна и аз винаги съм много внимателна в асансьора,но то стана на излизане...абе точно за 1 миг,даже още не ми го побира главата как стана  Rolling Eyes
Ще редактирам,че нищо не сте писали пък да се ''похваля'' с новия ми подхот към Яворчо и супите Joy Злоядото дете възпитава креатвност в майката  bowuu Направих аз супа топче и стана разкошно,разбра се Явор близна две лъжици и край  Rolling Eyes Но аз се попритесних,че не яде готвено и почнах да умувам.Та на кратко вместо вечерното мялко му сипах в шишето супа и съвсем малко мляко.Изчаках го да се одреме и му бутнах шишето  Mr. Green Изяде 150 мл ! Та мисля извесно време тъй да го лъготя,пък дай Боже така да посвикне с вкуса и да прояде  Praynig

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 20:40 от Мики

# 312
  • До Балкана
Оооо, Никееее, ти сцепи бе другарче! Браво! От кога я спазваш, кой ден ти е??? Бях я почнала, но покрай празниците се отказах, но малеее, пак ще е я почна! Да му се не види! Shocked

# 313
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСЛИВИ И ОБИЧАНИ!
Уффф,днес ми е цял ден много скапано ConfusedПърво миото се прибра към 9 и 30 сутринта за малко,че се завъртял на леда и се ударил в мантинелата,за щастие е нямало кола той е добре,само леко бронята е пострадала WhistlingСлед това Марти ми потроши телефона,разминах се само с 20лв,но го шляпнах два пъти по дупето и той орева света,доста време ме гледаше лошо,а на мен още ми е криво за това TiredБулсаткомското дистанционно се прецака,пак че сме с два приемника,че имаме второ.И за капак 2 часа вечерта нямахме ток,че мишка се опържила на кабелите в мазата ooooh!Егати деня,викам си за щастие нищо фатално не се случи,но ми е скапано цял ден и само ви чета уж да се разведря,ама като гледам и на други не им е било много празнично Hug
Ще ви коментирам друг път,че нещо нямам сили Tired

# 314
Честит празник красиви дами!  bouquet Hug
Пожелавам ви да сте все така лъчезарни и положителни! Много обичани и боготворено от желаните от вас мъже!
На мен също днес голямо напрежение ми беше, и докато се прибера от работа и да закарам майка ми у тях,че тя ми гледа детето и стана 20.00 и после докато се прибера и сложа да вечеряме и детето да си видя........Хем е хубаво на работа да ходиш,че поне не съм затворена цял ден,но пък детето така ми липсва,че той си е гушлив и все идва да се гушкаме!Абе липсва ми много ама трябва да свиквам!
Весело изкарване ви желая и се връщам да чета назад!

Общи условия

Активация на акаунт