С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Танче моите най-искрени съболезнования!Да почива в мир бабчето ти!Голямо гуш за теб! Hug

# 346
Танче, моите съболезнования! Да почива в мир бабчето ти  Hug Hug Hug

# 347
Танче , съболезнования  Sad !

# 348
Танче, моите съболезнования!  Cry Hug

# 349
Танче, моите съболезнования.  Sad
Ники, благодаря за инфото , кандидатствахме по интернет , така , че ще следя какво се случва.

# 350
Танче,  Hug Hug Hug. Sad

# 351
  • До Балкана
Танче, мила, съболезнования за бабчето! Мир на праха й на женичката! Sad

# 352
  • София
Танче, много съжалявам Hug.  Да почива в мир!

Такааа, по много теми исках да пиша... newsm78

Мики, съжалявам за притесненията които сте имали. Радвам се, че е добре сладура.

Относно мъжете, ако моя го бях срещнала в този вид нямаше да го погледна а пък той мен хич Joy Мда. аз бях 50 кила, а той огромен и така след 3 години той прилича на спагет а аз на прасе.
Тия дни гледах записи от една почивка, на която бяхме преди да забременея. Тогава бях 55 и се имах за на напълняла. Та от както го гледах не ям и не говоря с такива които ядат Naughty Явно съм доста предразположена към напълняване и съм била салба до сега заради начина на живот, ама добре си ми беше Thinking Свалих 3-4 кила за наколко дни и продължавам, че нЕма на къде вече...някоя болест ще си докарам с тези кила.

Не се сещам какво друго имах да пиша.... Tired

Бръм, какво стана с тия ботуши? вчера им се обаждах и казаха, че в най-скоро време щали да ги доставят. Ти получи ли ги!

О, да не забравя да се пхваля, че мъжо ми подари телефон за празника. Сутринта му казах да не се прибира без подарък и се прибра с много готин телефон Mr. Green

# 353
Такааааа, Т на Преслав ту я има около 37,5 ту липсва. За сметка на това половината кътник е избил та отказвам да се филмирам, ще я таксувам от зъби...

# 354
Танче Hug:моите съболезнования Hug Hug
при нас нищо ново
и нашите подариха такава палатка на децата за рождените дни,но те нещо не я птразиха много ,много
за диети си говорите и аз съм на 90 дневната,утре ми е втори воден ден и след него ще давам отчет,но нещо не свалям много,много

# 355
  • София
Танче, съболезнования за баба ти, прегръдки за теб!  Hug Hug

Мии, не пречи да му дадеш нещо панадолено или нурофен ако го боли.  Hug
Ел, честит ти телефон!  Crazy
Дими, а ти всъщност колко искаш да свалиш? Аз имам едни поне 30 кг. тлъсто, затова бързо ги топя.

# 356
  • София
Уф, направо се разбих тия дни!  Tired В резултат съм почти доволна, като се изключи това, че искам да удуша леко мъж ми, а съседите отгоре го кълна да умрат в страшни мъки заради тормоза от последните дни!  #Cussing out

Танче, моите съболезнования, знам, колко обичаш бабчето си! И аз вярвам, че е на по-добро място!  Hug

После пак идвам... Stop

# 357
  • offshore & overseas
Такааа, сложИхме ваксинчицата. Ей, скъсА се от рев туй детИ, ама зарад инжекцията най-малко рева. Още щом влязохме, наду гайдата. Ама се напъва, до пръсване. Накрая чак взе да хлипа, така беше набрала инерция, че не можа да спре. Оф, и тоз период да минава, че ми омръзна от киселящини!

Според наЩа педка реакция можем да очакваме най-вече м/у 6-я и 14-я ден, пък да видим. Тя ми припомни, че Калина е имала два дни висока Т (над 39) без никакви други признаци, точно след това ваксиниране. Нещо, което ми се е изпарило естествено от празната кратуна. Или пък да не би да е препълнена и да прелива от мозък? hahaha

Обаче най-важното, надзърнах в картона и установих, че Люс е записана за 1 година с мерки 10 кг. и 76 см., глава 47 и гърди 47. Най-после добих това сведение, тъй дългоочаквано. Най-вече сантимите, де. Моля, да бъде надлежно записана и тя на първа стр.

Мий, спокойно можеш да дадеш Панадолец, ако е кисел младежа. Малиии, кътници, зъбаци... Люсил от 4 месеца поне е само с 6 зъба. Казвам само, щото откога ги чакаме... Калина май беше доста по-напред с матряла на тая възраст. Но трябва да проверя записките си в един друг форОм.

Ето ви една пораснала и палава Люс с нови цървулки.

Юхуу, дай по-подробен акаунт на събитията, че нищо не разбрах от по-горе, пък пикантно ми звучи туй, дето си почти доволна.

Залавям се за работа, щото вече се орезиллих с туй, а днеска, а утре.

# 358
  • Пловдив
Танче , съболезнования   Cry !
Ника благодаря и ние не сме яли белтък. Дали това е ваксината дето я отварят за десет деца, че каката която е на единадесет години я чака и нея ваксина.

# 359
  • offshore & overseas
Лилини, как е с 2 водолея вкъщи? Още вчера щях да пиша, че имаме сходни съдби, и ти все февруарчета раждаш.

Аз лично не можах да разбера какво искаш да кажеш с туй, че ваксината я отварят за 10 деца.

Общи условия

Активация на акаунт