С мартенички бели и червени, ФЕВРУАРЧЕТАТА днес са закачени (29)

• 23 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мяу, пита дали ваксината е в банка от 10 дози, които трябва да се изхарчат в определен кратък времеви интервал.
Ми не знам, сега ще проверя.

Дописвам - пише, че може да е еднодозова опаковка или в опаковка от 10 дози, като може да се прилага до 8 часа след смесването на разтворите. Пише още, че трябва да се изчака спирта, с който се дезинфекцира предварително мястото да се изпари, и че детето трябва да остане 30 минути под лекарско наблюдение /да бе да/.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 14:08 от Ника

# 361
  • София
Здравейте!
Танче  Hug Искрени съболезнования за бабчето ти! Нека почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose
Мики  Hug да се оправя Явко!
Мии - дано свалите температурата и да нямаш повече грижи с Преско!  Praynig Praynig
Лилини, БЦЖ-то е такава дето са 10 дози в 1 флакон.  Simple Smile
Аз тази МПР ваксина ще я отлагам. Калина направи алергия към яйчния белтък и хич не ми се рискува. Предполагам, че и педиатърката няма да й стиска да я направи.
Ел, честит ти телефон!
При нас всички дами - и аз, и Софи и Калина получихме букети  Mr. Green Калина го размахва нейния като боздуган  Mr. Green
Мяу, радвам се, че сте изкарали добре на тържеството, много се забавлявам и аз на Софийкините. Люс е прекрасна  Heart Eyes
Аз днеска бях в ЕСПА да огледам положението. Готино е много, ама скъпо. Но така или иначе, понеже няма да ни приемат в държавна ДГ, май е по-добре да се записваме. Confused Притеснява ме само как ще й се отразят двата чужди езика на непроговорило дете, ама... ще видим.  Rolling Eyes
Калина заформи един режим - лягане 8,30-9,30 вечер и будене 6,30. На мен не ми понася особено добре, ама трЕбе да свиквам. През деня спи от 11,30-12,00 докъм 2-3 часа, през което време аз не мога да спя и вечер ми се спи та 2 не виждам.
Напоследък яде само картофи това дете, нишо друго. Мики, бих почерпила от твоя челен опит с шишето, но Калина не иска да пие и от шише  ooooh! Май трябва да се фърла по по-височко некъде... Любезна, мерси че питаш - поотпусна ме, поне до положение да мога да ставам сама от леглото. Още ме понаболява, но на минаване отива, слава Богу.
Още нещо щях да ви пиша, но забравих... Целувки на всички бебоци и хубав ден за всички мами!   bouquet

# 362
Танче, съболезнования  Cry Да почива в мир бабчето ти...

Аз така не можах да отида на погребението на едната ми баба и ужасно ми беше криво Cry едно хипотетично се оставя, ама едно и кърмачре  Tired 
Все се моля да се държат баби и дядовци, че  броят дните да им отидем на гости а ние все не отиваме в тоя студ  Tired

# 363
Танче,моите искрени съболезнования!

Мий,дано да е от зъбките температурата!
Честити ходещи крачета на Йони! Mr. Green
Ел,честит телефон,добре се е представил мъжът ти Peace
Моят се отчете с една роза,че както винаги,когато имам празник той няма пари Rolling Eyes
Лилини добре дошла!

# 364
Танче, моите съболезнования!  Sad Прегръщам те...
Малвина, аз и цвете не видях!  Rolling Eyes И при нас е същото... Ама ти не си му казала, че имаш 200 евро, нали...  Mr. Green
Уф, тая ваксина...  Close Вчера се обадих, че я отлагаме, защото Ина е на АБ. Но по- другата седмица ще трябва да я сложим.
Много ми е криво, момичета.....

# 365
Ел, и моите още не са дошли и точно мислех да те питам какво става при теб. Днес видях един от Еконт пред входа, но не са се обадили и предположих че не е за мен. Как да разбере човек че идват ако не му се обадят? Не мога да вися по цял ден на прозореца.. Май и аз ще им се обаждам защото си искам ботушите!
Честит телефон! Със здраве да си го ползваш!
Аз преди се увличах по някакви гъзарски телефончета, обаче откакто мъжа ми почна да им слага някакви шпионски софтуери съм решила че ще си купувам най-евтините телефони без никакви екстри, ни камера, ни интернет!

Иначе най-накрая дойдоха маратонките на Митко, вече направо ги бях отписала...

# 366
  • Пловдив
Водолейте въобще не са само два освен щерките, мъжа ми, баща ми, мама бог да я прости, свекърва ми, етърва ми и 5 -6 приятелки. Но пък аз се разбирам с водолеите и ми се отразяват добре. Значи БЦЖ е за каката. А за тази за шарките реимунизацията на дванайстата година.

# 367
Слънчи ние с теб водим класацята за проблемно хранещи се деца  Rolling Eyes До кога така не знам,чат-пат виждам светлина в тунела и тамън да се зарадвам и тя угасва Mr. Green Днес обядва 10 лъжици супа,което си е топ рекорд за Явор и после го прилъгах с мляко +супа,та мога да кажа че зглобихме едно свясно ядене.Иначе не мога да кажа,че не яде...яде ама само сандвичи  Tired
Танче моите съболезнования  Hug

# 368
  • София
Мики, при Явката явно е въпрос на вкус - предпочита дадена храна пред друга.
Мой Борис примерно сандвич не мога да го накарам да яде, то и хляб да яде е мъчна работа, пък хляб + манджа направо невъзможна. Дай му супи и манджи и не го търси. ни шоколади го влекат, ни вафли, ни кексове. От толкоз здравословно хранене не може да надебелее, а какво дебело бебе беше, ех. Сега напоследък се лъже с едни пици на парче, както и добре, че им дадоха попара в градината, та прояде попара отново и вкъщи, че поне малко нещо въглехидрат да поема.

# 369
  • София
Бръм, честито за изпита и умната с практикуването! Peace

Мяуче, браво на суетната Калина Flutter, представих си я как се оглежда кокетно в огледалото! Иначе при нас не е особено интересна историята, ама щом питаш...  Crazy Мъж ми ме „изненада” празнично с 1 вехта китка в грозен целофан (и с иронични подмятания за абсурдността на самия празник Tired), добре се беше сетил иначе и на Диди да вземе едно цветенце, че тя си ги къса с кеф Crazy. Още ми донесе продукти разни, да се заробя в кухнята, дет се вика на женския празник да ми покаже де ми е мястото Crossing Arms и накрая се трупяса следобед да спи 2 часа, щот бил изтощен, моля ви се  Outta Joint(изтощен е от стоене на компютъра си до 2 през нощта, в компания с бирички, чувам всичко аз, макар и от другата стая Naughty). Диди много я мъчат предни горни зъбки, белее се венец, хапят се пръсти, голям зор ooooh!, та от няколко нощи не спи хич като хората (съответно и аз), но снощи милите ми съседи отгоре вдигнаха отвратителен купон с отвратителна музика. Освен това се чуваха и кресливи женки фалшиво да пеят над ужасната музика Drunk. И грозен кикот на пияни жени ooooh!. От тоалетната кънтяха разни боботещи гласове, не знам друсаха ли се там някои от присъстващите на купона… Въобще, звуковите ефекти бяха на ниво, съпътствани с къчове от дребната и мрънкането в полусън. Нямах друг избор, освен разсънена от данданията, да почета малко от книгите дето така и така трябва да ги чета  Mr. Green (среднощното четене го практикувам от няколко дена, най-яко е след 4 сутринта – тишина, братче… Mr. Green). Ииии така. В яда си, допълнително подсилен от факта, че майчинството ми намалява драстично, а наема се качва леко, напоръчвах неща от нета за 350-400лв. bowuu

Теди, стискам палци отсега!  Peace

Любезна, хич не ти е лесно, твоят мъж по-крив и от моя, бе.  Crossing Arms

Мики, изтръпнах като четох за инцидента с асансьора. Дано вече всичко да е отшумяло.  Praynig

А по темата за шкембетата – ние с мъжа ми откакто се познаваме и съответно загаджили (2002г.) сме качили общо тегло сигурно 50 кила  Crazy (да уточня, за негова сметка са към 35, за моя - 15). Той милия беше една съчка, вятър да духне ще го отвее, сега си е здрав мъж 100 кила, с леееко шкембенце, което даже не бие на очи. Някои от вас са го виждали, нека и те да се изкажат, ама мен си ми харесва много така (на външен вид, иначе проклетията хич не ме кефи  Crossing Arms ). Аз, от друга страна имам едни поне 5 кила да смъкна (а ако успея да смъкна и 10 ще съм много щастлива), работя по въпроса, но с Диди е трудно да станат бързо нещата. Пък за възрастта – аз явно си падам по набори или даже и по-малки, опит с по-дърти нямам. Мъж ми е връстник, с всички произтичащи от това последствия.  bash

Кво още щях да казвам. А, да, мъжки стриптийз, бляк.  Sick

Шма извинитИ, днес съм малко кисела.  smile3534

# 370
Мяу много,ама много сладдичка Люската !Намачкай я едно хубаво от мен!Чакаме снимките на каката Simple Smile
Питаш ли мъжо какво му е с жена водолей и дъщеря водолей LaughingОбаче това малкото ме бие по инат,то не е викане и тръшкане не стане ли по нейното Crazy
Юхуу Hug поне ти е било хубаво докато поръчваш Mr. Green
Мики,Слънчи дано скоро децата започнат да си хапват с удоволствие Peace
Сияна от една седмица ми прави номерца за обедното пюре,но си мисля,че е заради това,че не и го пасирам гладичко ThinkingЩото пък от нашата храна си хапва безпроблемно на парчета и то големи.
Ел честито телефонче!
Пина Hug
Слънчи Калина поне спи 2-3 часа през деня,а моето диване става в 7ч,а денем спи по 20-30-40 минути.Не мога и чиниите да измия,та знам колко много ти се спи Hug
Ние не можахме да излезем,но моите верни дружки с които сме всеки ден заедно дойдоха вкъщи и пихме кафенце,поразведрих се малко!

# 371
Танюша, знам, че съболезнованията ми няма да ти помогнат да се почивстваш по-малко зле, но все пак ги имаш. Както и силната ми прегръдка! Не искам и да си представям какво ти е! Аз не мога да видя моя свят без моята баба, имам чувството, че целият ще рухне, когато тя си отиде...  Cry Съжалявам, че си я загубила и че няма да можеш да я изпратиш, но се моля да почива в мир  Praynig и съм сигурна, че тя знае колко много я обичаш и искаш да си с нея!

# 372
Танче, моите съболезнования  Cry

# 373
  • някъде тук
Танче,миличка,приеми и моите съболезнования CryПрегръщам те силно. Аз също немога да си представая живота ми без моята баба.... но няма какво да направим това е живота.... Cry

# 374
Вчера имахме излизане тримата и понеже нямаше как да свърши сам работата моят мъж и ходихме заедно да си избера подарък. Взе ми и една, но затова пък разкошна червена роза  Heart Eyes.

Тези дни готвих манджата на Слънчи, но вместо пушено пиле, ползвах пушено пуешко и стана трепач! Мила, благодаря за рецептата!   bouquet

Йони спи много лошо напоследък. Заспива в 21ч и се събужда в 3,4,5 различно. Има си и ритуал и много държи на него  Crazy - става прав в леглото, вторачва се в мен в тъмното и започва да вика: "Аааа, ееее, ееееей!" докато не стана и не го взема при нас  Shocked. После следва 1 час хвърляне върху татко му или мен, но не на игра, защото е полузаспал, а просто така  Crazy. След това заспива пак, но на мен сънят ми вече е убит и край...
От 2 дни зверски ме боли главата. Сигурно, защото се приключва с цикъла...

Юхуу като каза купони...Апартаментът до нас беше необитаван 3 години. Откакто е построена кооперацията ни всъщност. Обаче от началото на годината го взе под наем някакъв и имам чувството, че му трябва, за да има терен за купони  Whistling. Не е истина колко зачестиха напоследък. Но се оплакахме на домоуправителя и дано има резултат  Peace.

Йони и той е кисел и мрънкааа, ужас...Зъби го мъчат и него страшно  Tired. Като се храни и се е научил на игра да ми бута ръката и правим мазало напоследък и едвам се сдържам. Мразя мръсотията  Confused. Като му давам нарязани плодове ги мята с кеф на земята, след като са надлежно облизани и нагризани преди това  Crazy. При нас е весело като при всички  Laughing.

Ел, да ти е честит телефонът! Чудесен подарък! Браво на мъжът ти  Wink. Аз си кретам с моя стар, който е на 3 години, но за моментът ми беше добре заради Йони, който гризе всичко. Като тръгна на работа другият месец, Емо предложи да ми даде неговия, който е сравнително нов, на 5,6 месеца, за да не се червя с този надран  Mr. Green.

Емо, както свали преди 3 месеца излишните кг, така сега си ги върна  Mr. Green. Аз пък вече съм с теглото отпреди бременността, но ще се постарая да сваля още килограм, два за разкош  Grinning.
Поздравления на всички за постиженията до момента! Браво, момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт