Брат ми като мялък го бяха изпуснали и е бил 9 дни в кома на командно дишане, аз съм донесла нещо от ДГ
, три години милия все по болници е бил... Миото и той като дете е щял да умре за малко , много са опасни тези гадове 

дано се свършва вече, че се измъчи милото 

Писна ми вече, бе! Всеки път ли така ще треперя!?! 

на Калина и на теб
Знаеш, че мъжОвете са лигльовци ... стягай го и да влиза в релси
А Халята ще се оправи бързо, за знаЙш - звездите ми го говорят 
и дейните хора се сдухват понякога 

този месец, че да не стане беля... макар че тя ако ше става
кво значение има кога ще го чакам
не че има някаква вероятност (освен непорочна) като се замисля... но нали страх лозе пази 

, бързичко да се оправи Халята
, а на мъжО не му се давай, я да си стои където си му казала и да не спори, ама хааа 

На мен когато са ми слагали точно ваксината против шарка на 1.г. и 2 м. съм направила алергичен шок, едва са ме спасили, и после докато навърша 6-7 години живеех само на ориз, картофи и пилешко месо. А докато стана на 12-13 не знаех вкуса на цитросовите плодове, ягоди, малини, ядки, шоколад и още куп вкусотии.... А и напълняването ми е точно от мнооого дългото лечение с кортизонови препарати. И разбира се след това нямам нито една ваксина, даже манту в училище не смееха да ми сложат. За това много ме е страх, дано няма мойта обремененост ( до сега понася добре другите ваксини, дано и с тази е така)

Въпреки,че идея немам де съм ги носила, последно ги видях по НГ покрай сменянето на педиатъра
после променях местата на нещата в къщи и... те ти те 
не е нормално това чудо
А особено с тези мюсюлмански секти ще стане страшно 

Ами чух я след операцията, която е продължила 3 часа ... звучеше добре ... сложили са й 9 пирона и шина, която ще трябва да махнат след 6 месеца ... За майка ми най-страшно е било, че операцията е била със спинална упойка и е чувала и виждала всичко, което се прави ... Ама мина и сега й е нужно само търпение и време ... Иначе и тя не знае как се е стигнало до тук - вървяла по тротоара и станало изведнъж ... няма спомен да е стъпвала накриво ... просто паднала на земята, а глезена си висял ... уфффффф ... да не ви занимавам повече ...
Аз нещо само си казвам: Трябва да ги спра ... ама само си казвам 
През 15-20 мин. й слагам физ. р-р, а лекарката ми каза да й направя капки - 1 амп. 1 мил. адреналин и 1 амп. 10 мил редистилирана вода ... еми не й помага ...Сега се чудя и мая какви капки да купя, че поне нощес да е със сух нос и да спи, а не да се мъчи? ... Дайте съвети 
По Великден планирам 3 нощувки във вашия прекрасен град, през който само съм минавала, но не съм разглеждала
Мъжо ще кара някакво състезание 600 км. колело, а ние с мадамите ще превземаме Бургас
Та, търся си ап. под наем за 3 нощувки ..., ама не знам къде да е
Ако някоя от вас иска да ми помогне, моля да пише ЛС, за да й пратя линкове с 2-3 места, на които съм се спряла, за да даде мнение 
Моят мил
миналата година реши, че трябва си промени живота - свали с Дюкан за 6 месеца 30 кила, върти колелото вкъщи, ходи по състезания (200; 300 км.) - и аз мога да "намажа" лятото от цялата работа, ако го вземат за кара Париж-Брест-Париж --> той да върти педалите, а аз с Катя 10 дни в Париж ... дано
Та мисълта ми беше, че и Катя и аз имаме да сваляме кг., ама въобще не се впечатлявам от неговите усилия
Евала му на ината ..., ама аз не мога 

.
, не го пожелавам на никой това притеснение , но това ми беше бойното кръщене