Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 482
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Забъркай си в едно шишенце вода, бебешко олио и бебешки шампоан. Сваля без проблеми очни линии и спирали и е супер изгодно вместо скъпите лосиони и тн Peace И най-важното- не дразни грам очите.

Иначе и аз не им харесвам дебелите четки на някои спирали на Есенс. Ползвам си пак спиралата, но я нанасям с моя си четка.

# 616
  • на терасата
Днес в магазини DM има 15% отстъпка за покупки над 20 лв.

Накупих си разни продукти на Alverde, не съм ползвала досега тази марка, любопитна съм да ги проуча.

# 617
  • София
Забъркай си в едно шишенце вода, бебешко олио и бебешки шампоан. Сваля без проблеми очни линии и спирали и е супер изгодно вместо скъпите лосиони и тн Peace И най-важното- не дразни грам очите.
Да благодаря ти, но шампоан и олио за очите....знам ли, дали е добре да се използва често. newsm78

# 618
Да благодаря ти, но шампоан и олио за очите....знам ли, дали е добре да се използва често. newsm78
И мен шампоанът малко ме притеснява...

# 619
То се слага малко. Най-много е водата (поне до полoвината на шишето)
А и бебешките шампоани са нежни към очите.
В готовите лосиона за махане на грим също има подобни съставки. И със сигурност са по-вредни. Аз поне от купешки лосиони почти винаги имам лютене и сърбеж на очите.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 20:52 от Жаки°

# 620
Аз пък си мия лицето с бебешкия шампоан на Бочко. Измивам си без проблем спиралата и не ми опъва след това, както геловете за измиване.

# 621
  • Sofia
Хубав дегриматор можете да си направите от розова вода+масло от жожоба, става дори за чувствителни очи. Маха грим перфектно Peace

# 622
  • БУРГАС
Момичета ,помагайте отдавна заглеждам един продукт на Алверде,а идея си нямам за какво се използва-дуо изсветлител на Alverde.Неможах да намеря картинка ,дано се сетите за какво говоря!

# 623
  • София
Момичета, спешно ми трябва информация. Преди време като че ли стана дума в темата за шампоана за кестенява коса на Балеа, от професионалната серия. Хубав ли е като шампоан? Има ли оцветяващи свойства? Имам на слепоочията няколко бели косъма  Laughing та се чудя дали да си го купя. Не се боядисвам както става ясно и съм с кестенява коса.

# 624
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета ,помагайте отдавна заглеждам един продукт на Алверде,а идея си нямам за какво се използва-дуо изсветлител на Alverde.Неможах да намеря картинка ,дано се сетите за какво говоря!

Предполагам за това и това води се Alverde Anti-Aging Duo-Highlighter.
Наскоро го тествах. Горната част е твърда като стик, а под него е прахообразен блестящ прашец. От 1 тест ми се стори добър продукт, ако имаш нужда от такъв ефект за блясък/примерно на скулите, някои части на лицето, слепоочията и т.н, а защо не и на деколтето/. Но повече не мога да кажа как би стоял на лицето и до колко е качествен. Може би не помагам много, но дано някой си го познае по снимките и даде повече инфо.
На мен пък са ми интересни коректорите от серията до колко са добри и качествени.

# 625

Предполагам за това и това води се Alverde Anti-Aging Duo-Highlighter.
Наскоро го тествах. Горната част е твърда като стик, а под него е прахообразен блестящ прашец. От 1 тест ми се стори добър продукт, ако имаш нужда от такъв ефект за блясък/примерно на скулите, някои части на лицето, слепоочията и т.н, а защо не и на деколтето/. Но повече не мога да кажа как би стоял на лицето и до колко е качествен. Може би не помагам много, но дано някой си го познае по снимките и даде повече инфо.
На мен пък са ми интересни коректорите от серията до колко са добри и качествени.

Аз го имам и го ползвам именно за това, за блясък на скулите а понякога и за допълнителен блясък в вътрешните ъгли на очите. Не е лош като продукт, прашеца в долната част е много фин и има много хубав блясък ,който не е натрапчив.

# 626
  • София
Нищо не ми подсказахте за шампоана за кафява коса, но аз днес си го купих. Ще дам личен отзив тези дни, но ще се радвам да прочета и още нещо.

# 627
Нищо не ми подсказахте за шампоана за кафява коса, но аз днес си го купих. Ще дам личен отзив тези дни, но ще се радвам да прочета и още нещо.
В нета има много добри отзиви за него, но той служи за освежаване на боядисана в кафяво коса. Бели коси няма да покрие.

# 628
  • София
Сигурно е така, Жаки. То пък и мойте по два косъма от страна  Crazy, ама ще видим какво ще стане.

# 629
И тук да питам Blush Сухия шампоан на Балеа някой да е пробвал и да го е харесал? Simple Smile
Много съм доволна от него Peace Наскоро си купух 4-та опаковка! Обаче да знаеш, че е много бял. Аз съм с много светло руса коса и при мене не си личи като се напръскам, но предполагам на тъмни коси ще се вижда ако не се разнесе добре.... Thinking
И миризмата му е много готина Heart Eyes
И аз го ползвам от известно време и съм доволна Simple Smile Косата ми е кестенява и в първия момент си помислих, че не го използвам правилно, но след като се разреше косата, няма бели следи. Определено ще повторя покупката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт